Тенис - Всекидневна тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nghcvth

Re: Тенис - Всекидневна тема

Мнениеот nghcvth » 04 юни 2025 18:32

Помня го, неговото беше хептен идиотия- изрита паното, което беше точно пред седналия съдия- е много ясно, че така ще ритне и съдията.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 06 юни 2025 23:54

Добре че са Синер и Алкараз, че ако зависише от Сашко, Стефчо и тем подобни, Джокович щеше да докара титлите от ГШ на 30+. :lol:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 07 юни 2025 10:49

Все още смятам, че Федерер игра най-добрия тенис на 38. Полуфинали на РГ и финал на Уимбълдън, мачболи там, победа на атп финалите над Джокович. Роже го спряха контузиите, нивото му никога не падна. Просто хвана пикови Надал и Джокович.

Сърбинът също пере здраво топката на 38, разбира се. Малшанс вчера, три сетбола в третия сет. Много сходно развитие на мача на Надал със Зверев миналата година. Рафа сервираше за втория, водеше с пробив в третия, накрая падна 3 на 0. Просто на тия години не стига гориво. Според мен догодина бенефисен АО и край. Заслужава да се оттегли там.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 07 юни 2025 11:33

Честитка на Синер за победата и то в три сета. Много интелигентен тенисист и въпреки че е голям хард играч, разви играта си и на клей на много високо ниво. Има шанс на финала срещу Алкарас и му пожелавам успех. Ако не успее да спечели този Гарос, със сигурност ще го направи в следващия сезон. Страхотно развитие показва Леденият и с тази невероятна психика срещу него ще е много трудно.
Изображение

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 07 юни 2025 19:08

Браво на Коко. Винаги е хубаво да печели жена, която не блъска по-силно от половината мъже. Да не коментирам и, че Сабаленка изглежда повече мъж... от някои. Добре, че в тениса няма тестове за пол, да не стане некой фаул като с Имането. :lol: :lol:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 юни 2025 19:32

Да, нормалното в женския тенис победи днес.
Женският тенис се бе превърнал в хибрид с мъжкарани, блъскащи жълтата топка.
Сега при мъжете е обратното - хърбави с клечести крачета момченца бастуни да са доминиращи.
Фармацевтите си пробват препаратите и то с голям успех.

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 07 юни 2025 20:07

Честитка на Гоф, не оглуша и победи. Изображение
Какво ли ще се случи с тепсията, която получи Сабаленка. :)
Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 07 юни 2025 20:43

Добър турнир на Джокето, хубава победа над Зверев, но беше ясно, че няма да го бъде на клей срещу Яни Допинга. Все още може да побеждава най- добрите, просто му е трудно да го прави в поредни мачове. Уимбълдън май- май си остава последният му шанс за титла от Шлема.

sapio0o написа:Все още смятам, че Федерер игра най-добрия тенис на 38. Полуфинали на РГ и финал на Уимбълдън, мачболи там, победа на атп финалите над Джокович. Роже го спряха контузиите, нивото му никога не падна. Просто хвана пикови Надал и Джокович.
Сърбинът също пере здраво топката на 38, разбира се. Малшанс вчера, три сетбола в третия сет. Много сходно развитие на мача на Надал със Зверев миналата година. Рафа сервираше за втория, водеше с пробив в третия, накрая падна 3 на 0. Просто на тия години не стига гориво. Според мен догодина бенефисен АО и край. Заслужава да се оттегли там.

Рафа и Федерер накрая просто си личеше, че им е време да очакат ракетата. Рафа да падне първи кръг на турнира, който е печелил 14 пъти? Федерер да изяде геврек точно на Уимбълдън? Те се усетиха кога да спрат. Джокович не, че не се усеща, той още държи прилично ниво, но вече не е фаворит за големите турнири. За мен като негов привърженик е разочароващо да го гледам в поддържаща роля, но пък се радвам, че още ми дава шанса да го гледам на корта. И без това в последните години много ограничих гледането на тениса, откаже ли се сърбина сигурно ще имам 2-3 мача на година.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 08 юни 2025 10:41

100те % на двамата. Алкарс- четири финала от Шлема и четирите спечелени. Синер- три финала от Шлема и трите спечелени.
Но днес един ще загуби.
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 юни 2025 10:44

Аз съм за Алкарас. По-вариативен е и експлозивен. Синер ми е ту мъч терминатор :D

Върни се в “Тенис”