Тенис - Всекидневна тема
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тенис - Всекидневна тема
Алкарас пак същия филм след Уимбълдън като миналия сезон. Много ама много улесняват дядо Новак. Той така нормално да не му падне мотивацията до 48. Да видим Синер и Зверев какво мислят по въпроса.

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Сензацията на турнира  е загубата на Алкарас и то в три сета от Ботик ван З.- настоящ 74. Взел му е първия сет с 6-1 Карлито имал нужда от повече почивка след сребърния от ОИ. Баето на 37, или там на колкото е, няма такава нужда след скъсан менискус. После джоковисти са недоволни когато се напише, че с такава конкуренция небесата пред техния любимец  са лазур.

Той Джокович се е доказал във всякаква конкуренция, но конкретно в момента наистина му е много лесно. Той едвам ходи и пак печели ОИ. Просто децата са твърде зле. Жалко за Надал и Федерер, че не хванаха от това време, иначе щяха да измъкнат още някое голямо тенеке.

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Джокович  се е доказвал, но все пак в Шлема изравни Федерер и Надал през 2021, а през 2023 само Надал. Сега е сам в кошарата, другите двама  ги няма.

Велик си е Джоката, изписа няколко страници за него, без да е направил кой знае какво след Олимпиадата. Впечатляващо е, че фенка на Надал го споменава във всяко едно мнение.

"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Дрън дрън, много е малко за такова величие.  Нищо кой знае какво не е станало, следващия път ще направи. Между другото, дублажа ти май си е счупила латерната. :) 
------------
Синер си остава фаворит, но и много други са във форма. И Григор има шанс.

------------
Синер си остава фаворит, но и много други са във форма. И Григор има шанс.
Е, оказа се, че и Джоко няма да е.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Аз съм изцяло за Саша тук. Време му е вече, за мен е най-добрият, който не е печелил шлем в историята. Има буквално всичко друго - мастърси, ФМ, ОИ, победи колкото искаш над биг 3. Вярвам, че ще му върже все някога.

Григор победи Рубльов след  драма в пет сета. В първия  игра отличен тенис, втория  спечели с тайбрек, но в следващите два свали нивото като третия загуби с 1-6. Причината за спада бяха  крампи. В петия  всичко беше ок. Голямо браво! Четвъртфинал срещу Попирин или Тиафо.

Рафаел Надал защити световния номер 1 в тениса Яник Синер, след като последният даде положителни тестове за допинг, но избегна наказание.
Е, много ясно, Рафа-та цяла кариера направи така.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley