Новак Джокович - най-завършеният играч в историята
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Новак Джокович - най-завършеният играч в историята
Тъкмо същото четях в Курир ..... не знам да издава някаква велика тайна, всички виждаме, че отеба тениса след Ролан Гарос, сигурно и Бекер затова го напуска, защото не желае да работи с някой, който явно вече няма мотивация да се развива и печели. И е напълно прав.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
HoUs4oOL написа:Интересно кой ще е новия треньор, на мен ми се ще Макенроу примерно.
Какво значение има кой ще е треньор, като той заеба тениса .... с това отношение и липса на хъс и желание, провалът е сигурен.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Току-що мернах един туит, от който буквално ми се изправи косата, по разни сръбски медии пишели, че Зимонич може да бъде новия треньор на Ноле, надявам се, че е просто шибана медийна спекулация.
Иначе е започнал да тренира, заедно със Сепи в Монако.

Иначе е започнал да тренира, заедно със Сепи в Монако.
Хубави думи от Кей за Ноле:
Kei:“Djokovic’s very consistent,aggressive with a superb defense. He’s beaten me completely a few times, I feel he’s still higher up there."
Kei: “…I think Djokovic is easier to talk to. Very funny guy. But I think he also has a sensitive side, too.”
Анкета от B92 за следващия треньор на Ноле, почти 1 500 гласа за Виландерс, не е библейско просто.

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]