Новак Джокович - най-завършеният играч в историята

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Новак Джокович - най-завършеният играч в историята

Мнениеот 1982 » 08 дек 2016 18:43

Тъкмо същото четях в Курир ..... не знам да издава някаква велика тайна, всички виждаме, че отеба тениса след Ролан Гарос, сигурно и Бекер затова го напуска, защото не желае да работи с някой, който явно вече няма мотивация да се развива и печели. И е напълно прав.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 дек 2016 18:45

HoUs4oOL написа:Интересно кой ще е новия треньор, на мен ми се ще Макенроу примерно. :mrgreen:

Какво значение има кой ще е треньор, като той заеба тениса .... с това отношение и липса на хъс и желание, провалът е сигурен.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 дек 2016 02:59

Току-що мернах един туит, от който буквално ми се изправи косата, по разни сръбски медии пишели, че Зимонич може да бъде новия треньор на Ноле, надявам се, че е просто шибана медийна спекулация. :|

Иначе е започнал да тренира, заедно със Сепи в Монако.

Хубави думи от Кей за Ноле:

Kei:“Djokovic’s very consistent,aggressive with a superb defense. He’s beaten me completely a few times, I feel he’s still higher up there."

Kei: “…I think Djokovic is easier to talk to. Very funny guy. But I think he also has a sensitive side, too.”

Анкета от B92 за следващия треньор на Ноле, почти 1 500 гласа за Виландерс, не е библейско просто. :oops:

Изображение
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 дек 2016 03:05

1982 написа:Тъкмо същото четях в Курир ..... не знам да издава някаква велика тайна, всички виждаме, че отеба тениса след Ролан Гарос, сигурно и Бекер затова го напуска, защото не желае да работи с някой, който явно вече няма мотивация да се развива и печели. И е напълно прав.

Дори и да е така, не е редно да говори такива неща според мен, само ще засили слуховете и помията, която и без това се излива по Новак.
Друго, което не му прави чест на Бекер, в рамките на 1 седмица с коренно различни интервюта, първо каза, че иска да остане с Ноле, после каза, че много му вярвал и ако трябвало някой да играе за живота му, би избрал Новак, накрая след като се разделиха, каза че той така бил решил, щото Джокович не се влагал на 100%...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 дек 2016 03:12

1982 написа:Какво значение има кой ще е треньор, като той заеба тениса .... с това отношение и липса на хъс и желание, провалът е сигурен.

Ще видим как ще се развият нещата, уж казваше, че е на правилния път, след финалния мач, каза, че липсата на игрова практика му е попречила в последния момент, загуби и увереност то е ясно.
Много ще е важно как ще започне сезона, в Доха ще играе и Мъри, евентуална победа там ще е добро начало, най-важния момент обаче ще е Австралия, ако там не се получи, нещата вече наистина може да влязат в коловоза на Надал.
Каквото и да си говорим вече не е онзи Дожкович от 2010 година, жаден да се докаже, психиката работи по различен начин, беше ясно, че рано или късно ще стигнем до този момент, ще трябва да се пренастрой, но няма да е лесно.
Новия треньор ще изиграе голяма роля, затова си мисля за Макенроу, мисля си, че чисто психически ще е от голяма полза.
Иначе от всички спекулации, които се въртят около Ноле, най-много ме притеснява това, че е станал веган, ако наистина е вярно, не виждам как ще се доближи до нивото от първата част на сезона...

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 12 дек 2016 13:41

Онези двамката се завръщат. Те ще се разправят със сегашния No.1 , а ние с тях. Трудна ще е първата половина на сезона вкл. РГ. Целта ще е 1-2 ГШ и няколко мастърса .

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 дек 2016 23:13

sirius123 написа:Онези двамката се завръщат. Те ще се разправят със сегашния No.1 , а ние с тях. Трудна ще е първата половина на сезона вкл. РГ. Целта ще е 1-2 ГШ и няколко мастърса .

Той ''световния номер 1'' ще си падне сам, за мен е безумно да се очаква, че 30 годишния Мъри ще налага някакъв период на доминация, видя се, че разстоянието между най-високия връх и дъното е 1 мач, така че не очаквам чудеса от Анди, при цялото ми уважение към него.
За новия сезон ще се радвам и на 1 ГШ, по възможност в Австралия, както и няколко титли от Мастърс 1000, другото е бонус. :mrgreen:

Да няма учудени, когато в половината на Мъри в Австралия са Надал, Федерер, Кей, Раонич и Вавринка. :lol:

The ATP staff had a fantastic meal at Novak Djokovic's Eqvita restaurant in Monte-Carlo!

Изображение

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 22 дек 2016 22:56

Тренира с Раонич, времето било хубаво, изглежда, че има настроение. :)

@DjokerNole on Facebook: ''So lucky with the weather these days, every training is a pure joy!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 02 яну 2017 15:46

До няколко часа официално започва новия сезон. :)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 02 яну 2017 18:15

Ако трябва да се фокусираме върху позитивното, доста висок % на вкаран първи сервис - 71%, но пък доста непредизвикани - 20.
Важното е, че измъкна мача, едва ли можем да правим кой знае какви заключения.

Върни се в “Тенис”