Новак Джокович - най-завършеният играч в историята

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Новак Джокович - най-завършеният играч в историята

Мнениеот 1982 » 04 ное 2016 21:16

sapio0o написа:Какво можеш да поспориш специално за Надал? Рафа си спечели всичките титли срещу prime Федерер, а тези след 2010 и с prime Джокович.

В сериозна грешка си ..... пикът на Джокович се размина почти изцяло с титлите на Надал, побеждаваше го, когато все още не беше достигнал максимума си.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 04 ное 2016 21:35

Пикът на Джокович беше 2010-13. С Надал окупираха почти всички финали. После Рафа изчезна и сърбинът се възползва. 2015-та в действителност бе от друго измерение, но този сезон нищо кой знае колко впечатляващо. Просто липсата на конкуренция го изстреля до това ниво, а именно да е почти редом до най-големите в историята. Рафа от 2008 или 13 щеше да даде реална съпротива на Джокович от 15-та. Сърбинът успя да се запази здрав, което също помогна много. А не е като да няма изцеждащ стил. Търчи яко по корта, влага сила в ударите, разтяга се и т.н.. Не се опитвам да му омаловажа успехите, дори напротив. Най-завършеният тенисист, който съм виждал. Просто опитвам да бъда реалист. Иначе Джоко колкото и шлемки да обере, никой никога няма да го обяви за най-велик. Просто няма това влияние върху зрителите. Стилът му е адски скучен.

А я си кажи ти сега като фен кое ти носи повече радост. Дълъг петсетов трилър между Джоко и Надал/Федерер с разменени победи в съответните турнири.. или спаринг с Мъри за 6:1, 6:1, 7:5. :)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 04 ное 2016 21:47

1982 написа:В сериозна грешка си ..... пикът на Джокович се размина почти изцяло с титлите на Надал, побеждаваше го, когато все още не беше достигнал максимума си.

Всъщност боя, който Ноле хвърляше на Надал през 2011 ме накара да заобичам тениса, определено тогава показа какви са реалните му възможности.

Бил на правилния път, не съм съвсем съгласен, но нека му се доверим...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 ное 2016 22:11

sapio0o написа:Пикът на Джокович беше 2010-13.

Съжалявам, но не съм съгласен. За мен, пикът му беше след 2013-а насам ..... да, 2011-а беше страхотна, но бе последвана от дълъг спад.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 04 ное 2016 22:18

Най-добрите му години бяха 2011-та и 15-та. В първата обаче се справи с жестока конкуренция. 15-та с Мъро, Нишикори и Раонич.. извинявай. Отделно 11-та беше адски агресивен и грабваше окото. Не като Надал де, но.. :lol: 8-)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 ное 2016 22:34

Човек, не ми се спори за миналото, всеки гледа от различна камбанария, ти си фен на Надал, аз на Джокович, всеки е пристрастен.

Важното е, че днес всички са аут и рошавият почва своя доминация.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 05 ное 2016 17:50

Дори майката на Мъри не е вярвала след Ролан Гарос, че синът й ще бъде първи в края на годината.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 ное 2016 19:10

http://www.kurir.rs/sport/tenis/obradovace-vas-dokoviceva-izjava-novak-ohrabrio-navijace-ovim-recima-clanak-2527077

Доста странно изказване ..... особено на места, пускам го преведено:

Много емоции ми преминаха през главата в последните две години. Очевидно този период предизвика в мен някои въпроси около това в коя посока искам да продължа нататък. :shock: :shock: В момента съм в процес на предефиниране на приоритетите, а това явно ще продължи доста ...... Но все още съм тук, усещам, че съм на прав път. :shock: :shock: В по-добро състояние съм отколкото бях до неотдавна и това е около което сега размишлявам. Но в някой момент трябваше да стигна до тази точка. Всичко това е спорт. Не можеш да очакваш винаги да побеждаваш. Не съм загрижен за своето бъдеще"

Като цяло, доста хаотично дрънкане, хем бил в някакъв период на криза и не знаел накъде да поеме, сменял си приоритетите, хем сега се чувствал по-добре, па бил на прав път, ама на корта много не личи колко е прав тоя път и те такива празни приказки ..... от няколко месеца насам го улавям, че си дрънка наизуст някакви неща (често противоречащи си), а на корта е все по-зле и зле.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 06 ное 2016 18:38

Истината е, че на Джоко му казаха да дръпне ръчната, защото ще бъде изваден от тениса за допинг. Послуша шефовете и ще продължи да се състезава за разлика от българските щангисти.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 06 ное 2016 23:03

1982 написа:Като цяло, доста хаотично дрънкане, хем бил в някакъв период на криза и не знаел накъде да поеме, сменял си приоритетите, хем сега се чувствал по-добре, па бил на прав път, ама на корта много не личи колко е прав тоя път и те такива празни приказки ..... от няколко месеца насам го улавям, че си дрънка наизуст някакви неща (често противоречащи си), а на корта е все по-зле и зле.

Поне е на мнение, че е на прав път, щото преди няколко седмици ми се изправи косата, като каза, че титлите и първото място не му били основен приоритет. :|
Истината е, че Новак нещо изтряска с разни ''източни философии'' и фън шуй. :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Тенис”