Започна мачът на Рафа срещу Симон.
П.С: Рафа взе първият сет с 6:2 след много силна игра. След това получи възможност да сервира за мача при 5:2, но не се възползва и трябваше да поостане още малко на корта за крайното 6:2, 6:4. На 1/4 финалите противник ще бъде Раонич.
Рафаел Надал - Тореадорът от Манакор
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Рафаел Надал - Тореадорът от Манакор
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Очаквах да го затрудни повече. Напред към 1/4 финалите
Дано и с Раонич няма проблеми?
Рафа след мача с Жил Симон:
Милош има спечелен само един сет в петте мача с Рафа.
VAMOS!!
"Направих много солиден мач. Тактически се справих добре, не исках да давам много шансове на тенисист като Жил, който винаги може да ме затрудни с дефанзивната си игра. Милош играе страхотно, сервира страхотно и нямам право на грешки срещу него."
Милош има спечелен само един сет в петте мача с Рафа.
VAMOS!!
И Бердих имаше 100 мача поред загубени, но победи Рафа. Да не слагаме тигана преди да сме хванали рибката 
Добре!
Каква рибка? По-добре е да кажем да не палим огън преди да сме отсекли.. ..дървото
Каква рибка? По-добре е да кажем да не палим огън преди да сме отсекли.. ..дървото
Може на Раонич да му върже, това имам предвид 
Esi написа:А аз,че сравняват Раонич като тенисист с дърво!
Това беше добро попадение
На 1/2 финалите с дядя Фед ли сме?
Така се подредиха този път нещата. Дано да направим резултата 24-10!!!
Но, да не палим огъня и да не слагаме тигана преди да сме отсекли дървото и хванали рибката.
Но, да не палим огъня и да не слагаме тигана преди да сме отсекли дървото и хванали рибката.
Рафа казвал ли е нещо за контузиите? Дали са отшумели напълно, а и нещо за операцията, която си направи в края на годината?