Australian Open 2012!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
AnalBreaker
- Контакти:
Re: Australian Open 2012!
Винъс Уилямс пропуска турнира! Според неофициални данни американката като разбрала, че българската тенисистка Цветана Пиронкова ще участва на турнира, се е депресирала и прекратила всякаква подготовка за турнира
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Гришо вече е в Мелбърн за началото на турнира.... Анди Родик пък е с интересна прическа
А пък без шапка едвам го познах 
AnalBreaker написа:Винъс Уилямс пропуска турнира! Според неофициални данни американката като разбрала, че българската тенисистка Цветана Пиронкова ще участва на турнира, се е депресирала и прекратила всякаква подготовка за турнира
Шегуваш се?
Левски завинаги в моето сърце![
[center]
Винъс Уилямс се отказа от Australian Open [/center]
Винъс Уилямс няма да участва на започващия през следващата седмица Australian Open, а новината бе съобщена от американката на официалния ѝ сайт.
"Със съжаление ви съобщавам, че се отказвам от участие на Australian Open 2012. След няколко месеца тренировки и лечение, успях да постигна известен прогрес и да се доближа до форма, която да ми позволи да се състезавам. Диетата и физическата ми подготовка ми позволиха да направя сериозни крачки напред по посока подобряването на здравето ми и съм много близо до това да бъда готова да се върна на тура. Възнамерявам да сторя това през февруари", написа Винъс.
За последно седемкратната шампионка на турнири от Големия шлем игра официален мач на миналогодишния US Open, но се отказа още преди началото на двубоя ѝ от втори кръг срещу Сабине Лисицки, а малко по-късно сподели, че е била диагностицирана със синдром на Сьогрен.
В момента Винъс Уилямс се намира в добра форма, но иска да е на 100% здрава преди да се завърне на професионалния тур. Амбициите на американката са да участва в двубоя от Фед Къп между САЩ и Беларус, който ще се проведе в началото на февруари.
Серина Уилямс също е под въпрос за Australian Open, но по всичко изглежда, че ще успее да се възстанови и да вземе участие на турнира. Серина контузи глезена си през миналата седмица в Бризбейн, но от вчера вече е в Мелбърн и дори проведе първа тренировка.
Sisi 1914 написа:Супер!
Сафина дали ще играе?
Доколкото знам Сафина се отказа от тениса
TodorT написа:Sisi 1914 написа:Супер!
Сафина дали ще играе?
Доколкото знам Сафина се отказа от тениса
Доколкото знам имаше тежка контузия, но не знам, че се е отказала.
[offtopic]Eто, отказала се е
Новината е от 07.10.2011[/offtopic]
Бившата номер 1 в световната ранглиста Динара Сафина прекрати своята кариера, обяви нейният брат Марат Сафин. 25-годишната рускиня не успя да се възстанови от контузия в гърба, която лекува вече две години и заради силните болки няма да се завърне повече на корта.
"Динара реши да прекрати своята кариера. Тя прие ситуацията сравнително добре. Това е просто краят на един период в живота на сестра ми", заяви Марат Сафин, който пък е бивш номер 1 при мъжете.
През април 2009 г. Сафина стана едва втората рускиня след Мария Шарапова, която оглави световната ранглиста на WTA. През същата година тя игра финали на Australian Open и "Ролан Гарос", както и полуфинал на "Уимбълдън".
Година по-рано тя също стигна мача за титлата в Париж, а през 2007 г. спечели единствената си титла от Големия шлем, но на двойки на US Open заедно с Натали Деши. Сафина спечели и сребърен медал от олимпиадата в Пекин през 2008 г., като загуби в три сета от сънародничката си Елена Дементиева.
Големите проблеми за нея започнаха в края на октомври 2009 г. Тя загуби лидерството в световната ранглиста от Серена Уилямс, а седмица по-късно заради контузия в гърба прекрати участието си на заключителния турнир на WTA в Доха след един изигран мач.
През последните две години тя пропусна голяма част от турнирите в календара на WTA, а в доста от тях прекратяваше участието си в хода на самите надпревари. През последния месец травмата в гърба не й позволи да излезе на корта в официален мач, което принуди рускинята окончателно да се откаже от спорта.
"Всичко е наред с нейното здраве. Тя се чувства добре и не изпитва болки в ежедневните занимания. Травмата в гърба обаче не и позволява повече да играе тенис на професионално ниво", каза още нейният брат. Марат Сафин и Динара Сафина остават единствените брат и сестра в историята на тениса, които са оглавявали световните ранглисти на ATP и WTA.
TodorT написа:[offtopic]Eто, отказала се е
Бившата номер 1 в световната ранглиста Динара Сафина прекрати своята кариера, обяви нейният брат Марат Сафин. 25-годишната рускиня не успя да се възстанови от контузия в гърба, която лекува вече две години и заради силните болки няма да се завърне повече на корта.
"Динара реши да прекрати своята кариера. Тя прие ситуацията сравнително добре. Това е просто краят на един период в живота на сестра ми", заяви Марат Сафин, който пък е бивш номер 1 при мъжете.
През април 2009 г. Сафина стана едва втората рускиня след Мария Шарапова, която оглави световната ранглиста на WTA. През същата година тя игра финали на Australian Open и "Ролан Гарос", както и полуфинал на "Уимбълдън".
Година по-рано тя също стигна мача за титлата в Париж, а през 2007 г. спечели единствената си титла от Големия шлем, но на двойки на US Open заедно с Натали Деши. Сафина спечели и сребърен медал от олимпиадата в Пекин през 2008 г., като загуби в три сета от сънародничката си Елена Дементиева.
Големите проблеми за нея започнаха в края на октомври 2009 г. Тя загуби лидерството в световната ранглиста от Серена Уилямс, а седмица по-късно заради контузия в гърба прекрати участието си на заключителния турнир на WTA в Доха след един изигран мач.
През последните две години тя пропусна голяма част от турнирите в календара на WTA, а в доста от тях прекратяваше участието си в хода на самите надпревари. През последния месец травмата в гърба не й позволи да излезе на корта в официален мач, което принуди рускинята окончателно да се откаже от спорта.
"Всичко е наред с нейното здраве. Тя се чувства добре и не изпитва болки в ежедневните занимания. Травмата в гърба обаче не и позволява повече да играе тенис на професионално ниво", каза още нейният брат. Марат Сафин и Динара Сафина остават единствените брат и сестра в историята на тениса, които са оглавявали световните ранглисти на ATP и WTA.
Жалко!
След нея ми харесва как играе Шарапова.
От днес ще симпатизирам на нея.
Sisi 1914 написа:TodorT написа:[offtopic]Eто, отказала се е
Жалко!
![]()
След нея ми харесва как играе Шарапова.
От днес ще симпатизирам на нея.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага