Гришо обърна Бердих и е на 1/4 финал в Рим

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Рим | ГРИГОР ДИМИТРОВ - Томаш Бердих

Мнениеот Живко6461 » 15 май 2014 21:56

molteni написа:... Добре им го ***** на "разбирачите". Уникална некомпетентност цари в този форум, а като цяло във форуми и сайтове.

Остави разбирачите. Както и оценките за компетентност и некомпетентност. Компетентността не е задължителна. Форум е. Всеки може да си изкаже мнението.
Реагирам на злобата, която много наши сънародници изливат спрямо успели българи! Успели не с далавери, не защото са синове, дъщери или близки на някой виден представител на "елита". Успели с талант, с труд, с качества в областта си!
P.S. Аз не съм патриотар. Напротив, критичен съм към много от недъзите на обществото ни. Не оспорвам слабостите. Не отричам, че една комплексна оценка на нацията и държавата ни, доколкото може да бъде меродавна, би била по-скоро отрицателна. Но защо трябва да афишираме тези слабости? Нещо повече - защо трябва да омаловажаваме успехите, да злобеем срещу тях??? "Народе????"

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 15 май 2014 22:04

Едно голямо БРАВО. Голям си Гришо. Всички се гордеем с теб и продължавай да мачкаш.

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 15 май 2014 22:46

За съжаление не успях да гледам мача, БРАВО ГРИШО 6:2 6:2 срещу 6-ия в света !!!!! и то след като е загубил първия сет.. !! Утре втори мач на централният корт с Томи Хаас не преди 15:00ч.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 15 май 2014 23:13

И аз не можах да го гледам , но се радвам , че е бил йухууу :Д
Ред е на Хаас 8)

Офтопик:

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 15 май 2014 23:27

Шанс за Гришо да достигне първия си 1/2 финал на Мастърс турнир.. дано..това направо си е нарисуван 1/2 финал от където и да се погледне. Според хората гледали мача, Гришо е смачкал 6-ия в света..

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Re: Гришо обърна Бердих и е на 1/4 финал в Рим

Мнениеот Unforgiven_M » 15 май 2014 23:33

Това момче тепърва ще ни радва много. Топ 10 е напълно по силите му в момента. Започна да взема мачове срещу силни противници. Виждам го след няколко години как събаря Ноле и Надал от първите места в ранглистата. :)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 16 май 2014 00:00

Браво на Григор Димитров :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 16 май 2014 00:07

Живко6461 написа:
molteni написа:... Добре им го ***** на "разбирачите". Уникална некомпетентност цари в този форум, а като цяло във форуми и сайтове.

Остави разбирачите. Както и оценките за компетентност и некомпетентност. Компетентността не е задължителна. Форум е. Всеки може да си изкаже мнението.
Реагирам на злобата, която много наши сънародници изливат спрямо успели българи! Успели не с далавери, не защото са синове, дъщери или близки на някой виден представител на "елита". Успели с талант, с труд, с качества в областта си!
P.S. Аз не съм патриотар. Напротив, критичен съм към много от недъзите на обществото ни. Не оспорвам слабостите. Не отричам, че една комплексна оценка на нацията и държавата ни, доколкото може да бъде меродавна, би била по-скоро отрицателна. Но защо трябва да афишираме тези слабости? Нещо повече - защо трябва да омаловажаваме успехите, да злобеем срещу тях??? "Народе????"

Брат мнозина не схванаха сарказма ти! Иначе си прав за всичко!

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 16 май 2014 02:00

http://www.youtube.com/watch?v=H5_0nrV0odA

Grigor Dimitrov Brings Up M.P. With Diving Hot Shot Winner
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 май 2014 05:27

powerful написа:Шанс за Гришо да достигне първия си 1/2 финал на Мастърс турнир.. дано..това направо си е нарисуван 1/2 финал от където и да се погледне. Според хората гледали мача, Гришо е смачкал 6-ия в света..

Някой много се е изхвърлил с това "мачкане", и аз го написах, и THE G.A.M.E, беше ни страх да пишем, прелома в мача дойде при 2-2 в третия сет, пробив на Гришо като не знам колко пъти се изравняваха при 40 на 40 (с променени авантажи) и след това същото се получи и при подаването на Гришо. Там вече малко си отдъхнахме. Мача въобще не беше лесен, резултата малко подвежда. Дълги разигравания, борба за всяка точка и няколко фирмени вече отигравания на Гришо.

Върни се в “Тенис”