Тенис - Всекидневна тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Тенис - Всекидневна тема

Мнениеот sapio0o » 14 юни 2022 17:45

ReBorn1982 написа:Ми то врявата тръгва от Надал, не аз се обяснявам през ден колко съм зле и, че едва ходя и утрешният мач може да ми е последен .... ние просто коментираме разигравания цирк.

Брат, ако 82 е набора ти, доста тъжно. :D Вземи излез, направи нещо за живота си, вместо да киснеш във форума и да повтаряш едно и също. Рафа си реди титлите, печели си милионите, нашият Ганьо тръгнал да го критикува..
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

На линия
ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 14 юни 2022 21:23

"Брат", това е просто форум, влезеш за 5 минути и излезеш, не го приемай толкова навътре. Има хора тук, само като напишеш нещо за любимеца им, и те нападат жлъчно все едно животът им зависи от тоя форум .... нямаш ли живот извън Надал, та така лично приемаш всичко, свързано с него ??! ...... успокой се малко, тук само си чатим, идолът ти си гледа живота и не му дреме, ти се газираш за глупости.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 юни 2022 00:12

sapio0o написа:
ReBorn1982 написа:Ми то врявата тръгва от Надал, не аз се обяснявам през ден колко съм зле и, че едва ходя и утрешният мач може да ми е последен .... ние просто коментираме разигравания цирк.

Брат, ако 82 е набора ти, доста тъжно. :D Вземи излез, направи нещо за живота си, вместо да киснеш във форума и да повтаряш едно и също. Рафа си реди титлите, печели си милионите, нашият Ганьо тръгнал да го критикува..

Е ти пък :D какви са тия глупости, че печелел титли и милиони и нямаме право да го критикуваме. Нека бъдем сериозни, по тая логика не можем да критикуваме нито 1 професионален спортист или тенисист :D да викаме само браво и ура и да ги величаем.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 15 юни 2022 06:50

kingofpop написа:Е ти пък :D какви са тия глупости, че печелел титли и милиони и нямаме право да го критикуваме. Нека бъдем сериозни, по тая логика не можем да критикуваме нито 1 професионален спортист или тенисист :D да викаме само браво и ура и да ги величаем.

Човек, който има време да коментира живота на друг, вероятно не се чувства особено удовлетворен от своя. Отправи си критиката и move on, не 1 месец да киснеш и да повтяряш едно и също. Да обърнем плочата, искам само да си представиш за момент Надал във форума тук и 1 месец да те критикува теб, че залагаш примерно. Дали му дреме? :D По същия начин и на теб не трябва да ти дреме за него и какво отговаря на въпросите на журналистите. От 5-10 страници за Ролан Гарос не видях и 5 коментара относно тениса през 2-те седмици.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 юни 2022 06:57

Тоя аргумент е доста тъпичък, кво значи "той си печели милионите и не му пука за теб, що го коментираш"? По тая логика нищо не трябва да коментираме в тоя форум, футболисти, твнисисити, всичките си печелят милионите и не им пука за нас.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 15 юни 2022 07:21

rhaegar написа:Тоя аргумент е доста тъпичък, кво значи "той си печели милионите и не му пука за теб, що го коментираш"? По тая логика нищо не трябва да коментираме в тоя форум, футболисти, твнисисити, всичките си печелят милионите и не им пука за нас.

Има разлика между това да коментираш и това да повтаряш едно и също изречение в продължение на седмици. По този начин вече налагаш мнението си, сякаш то е единственото от значение.

А и това е форум за тенис, а не за травмите на Надал и дали лъже, какъв човек е и т.н.. Прекален офтопик се получава.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 юни 2022 16:20

rhaegar написа:Тоя аргумент е доста тъпичък, кво значи "той си печели милионите и не му пука за теб, що го коментираш"? По тая логика нищо не трябва да коментираме в тоя форум, футболисти, твнисисити, всичките си печелят милионите и не им пука за нас.

Мани ги, те не дават гък да се каже срещу великия Рафа :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 15 юни 2022 17:07

Правилно! Няма гък, няма мък срещу великия Надал!! Като си отидат и последните двама от тримата мафиоти, ще гледате няколко нюанса сивота в тениса. :)
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 юни 2022 17:25

Това не е вярно. Попа вече печели милиони от мачовете на новото дете чудо на тениса :)

На линия
ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 15 юни 2022 20:19

sapio0o написа:Човек, който има време да коментира живота на друг, вероятно не се чувства особено удовлетворен от своя.

То па едно страшно време ми е отнело ..... написал съм коментара сигурно за по-малко от минута ..... така се изказваш, все едно един коментар отнема 2 часа да го напишеш ....

И не мога да разбера връзката с моя живот .... за да напиша критичен коментар за дадено нещо, задължително ли трябва да съм нещастен в своя живот ??!

Върни се в “Тенис”