Тенис - Всекидневна тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Тенис - Всекидневна тема

Мнениеот sapio0o » 14 юни 2022 15:08

Не знам защо толкова се чудите на Надал. Човекът от пишлеме е с ракетата, той само това си знае и обича. Ще играе докато е физически възможно, защото мотивацията му няма да го напусне. За глада дори не говорим. Не че при другите двама е различно, дядо ти на 41 иска да се връща. :D Тия пичове са луди, затова и са толкова велики.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 юни 2022 15:26

sapio0o написа:Не знам защо толкова се чудите на Надал. Човекът от пишлеме е с ракетата, той само това си знае и обича. Ще играе докато е физически възможно, защото мотивацията му няма да го напусне. За глада дори не говорим. Не че при другите двама е различно, дядо ти на 41 иска да се връща. :D Тия пичове са луди, затова и са толкова велики.

ФАКТ, ето че и току що излезе инфо, че Серина ще играе на Уимби
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 14 юни 2022 15:42

Esi написа:Като Джоката 2021? ;) Изключено.

Кога Джокович е позирал с патерици и след 2 дена вече да тренира ??! .... кога Джокович е обявявал, че мачът му с Надал може да му е последен на турнира Х, щото бил на смъртен одър едва ли не ??! ....

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 14 юни 2022 15:52

sapio0o написа:Не знам защо толкова се чудите на Надал. Човекът от пишлеме е с ракетата, той само това си знае и обича. Ще играе докато е физически възможно, защото мотивацията му няма да го напусне. За глада дори не говорим. Не че при другите двама е различно, дядо ти на 41 иска да се връща. :D Тия пичове са луди, затова и са толкова велики.

Аз не се чудя на Надал. Един голям шампион прави възможното да удължи, въпреки обстоятелствата, спортната си кариера. Той е казал нещо от сорта, че тенисът е неговия живот и животът му е тенис. Чудя се на акъла на джоковиста, на краля на попа и на други подобни хора, че не им ли омръзна да дрънкат за "инвалидни колички", зоб и други глупости. После те се чудят защо ги пързалят. И да е забавно донякъде, става досадно.
Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 юни 2022 16:14

Esi написа:

Аз не се чудя на Надал. Един голям шампион прави възможното да удължи, въпреки обстоятелствата, спортната си кариера. Той е казал нещо от сорта, че тенисът е неговия живот и животът му е тенис. Чудя се на акъла на джоковиста, на краля на попа и на други подобни хора, че не им ли омръзна да дрънкат за "инвалидни колички", зоб и други глупости. После те се чудят защо ги пързалят. И да е забавно донякъде, става досадно.

Аз нямам нищо против Надал и се радвам, че играе на големите турнири. Дразни ме това, че постоянно четем как нещо го боли и че все той е контузен, все едно другите тенисисти нямат физически проблеми, а само той има. Нали ти е ясно, че на Гароса всек иден имаше статия, че е на инжекции. Сега на Уимби пак ще четем 24 часа в деня за болежките му :D Ти си му фен и те разбирам, но за един неутрален не е нужно да си умен, за да се сетиш, че това не е много приятно.

И пак не разбрах какво общо има Джокович, че го намесваш постоянно. Какво общо има той с казуса на Рафа :D одеве те попитах и не даде адекватно обяснение
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 14 юни 2022 16:15

ReBorn1982 написа:
Esi написа:Като Джоката 2021? ;) Изключено.

Кога Джокович е позирал с патерици и след 2 дена вече да тренира ??! .... кога Джокович е обявявал, че мачът му с Надал може да му е последен на турнира Х, щото бил на смъртен одър едва ли не ??! ....

Е, не четеш, а пишеш. Става дума за другото "прозрение" на краля на попа. ;)
Не знам къде е позирал твоят човек, не му гледам фотото. Знам, че на АО 2021 разправяше на журналята, че играе със скъсан коремен мускул и спечели турнира. 2014 Надал излезе с мускулно разтежение на финала с Стан и падна. Тогава оревахте отралъка, че лъже.
Ми като падне от който и да е на турнир, какъв ще му е мача на този турнир?!? Последен! На всичкото отгоре не четеш и това дето го пишеш.
Последна промяна от Esi на 14 юни 2022 20:07, променено общо 1 път.
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 14 юни 2022 16:18

На онзи финал със Сланинка на Надал му личеше, че е контузен (доколкото помня, се контузи в хода на двубоя), нищо общо със сегашните циркове. Рафата едва се движеше тогава по корта.

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 14 юни 2022 16:33

kingofpop написа:Аз нямам нищо против Надал и се радвам, че играе на големите турнири. Дразни ме това, че постоянно четем как нещо го боли и че все той е контузен, все едно другите тенисисти нямат физически проблеми, а само той има. Нали ти е ясно, че на Гароса всек иден имаше статия, че е на инжекции.

И пак не разбрах какво общо има Джокович, че го намесваш постоянно. Какво общо има той с казуса на Рафа :D одеве те попитах и не даде адекватно обяснение

Оплачи се на журналистите, които ти пускат инфо на час по лъжичка от това, което им отговаря Надал на пресконференции след като го питат. Нали трябва да се подклажда интрижката кой ще КОЗАТА на тениса. Какво адекватно обяснение искаш след като намекваш, че Надал ще играе за календарен шлем и може да го назобат заради това? 2021 Джокович на 34 искаше да прави ГШ, но за него не си имал такива съмнения, нали? Може би вярваш, че е извънземен или дар от Бога.
Изображение

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 14 юни 2022 16:49

ReBorn1982 написа:На онзи финал със Сланинка на Надал му личеше, че е контузен (доколкото помня, се контузи в хода на двубоя), нищо общо със сегашните циркове. Рафата едва се движеше тогава по корта.

Не, не се контузи в мача, а излезе на корта за да не провали финала на АО. Игра не само с разтежение, но и с рана на ръката и въпреки това спечели сет. Минало бешало.
Сега ситуацията е друга, но няма да повтарям едно и също. Няма много време и иска да играе. После операция и край с кариерата. Мислете каквото искате, не ми пречите, но по- малко врява няма да навреди. И пак ти казвам, че Джокович ще има по- дълга спортна кариера от Надал и шанс за всички големи титли.
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 14 юни 2022 17:20

Ми то врявата тръгва от Надал, не аз се обяснявам през ден колко съм зле и, че едва ходя и утрешният мач може да ми е последен .... ние просто коментираме разигравания цирк.

Върни се в “Тенис”