Тенис - Всекидневна тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pill
Контакти:

Re: Тенис - Всекидневна тема

Мнениеот pill » 05 юни 2022 23:39

Тоя още ли реве? Цяла седмица за краката на Надал мисли.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 05 юни 2022 23:45

Както виждаш, още. 2020 Джокович спечели АО и разправяше, че играел със скъсан коремен мускул. Никой надалист не коментира и една дума.
Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 06 юни 2022 00:22

Esi написа:Както виждаш, още. 2020 Джокович спечели АО и разправяше, че играел със скъсан коремен мускул. Никой надалист не коментира и една дума.

Да сравняваш двамата в това отношение е направо абсурдно. Не че харесвам Ноле ама...... аз не помня кога е последната загуба на Рафа без да се говори, че е контузен ? ти помниш ли. Интересно е дали ще се сетиш. Тази година при всичките си загуби уж беше "контузен". Предполагам осъзнваш колко досадно и дразнещо е постоянно да четем, всеки божи ден за проблемите на Рафа. Ден след ден, то не беше стъпало, не бяха ребра в ИУ.....а най-тъжно е, че когато някой го бие напълно се омаловажават усилията на дадения съзтезател заради предполагаемата контузия на Рафа....

П.П. Не харесвам Джоко и всъщност той няма нищо общо с тази ситуация около Рафа
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 06 юни 2022 01:15

pill написа:Тоя още ли реве? Цяла седмица за краката на Надал мисли.

Нормално е да "рева", след като Надал орева света с измислената си контузия, и днес пак се е правил на великомъченик относно Уимбълдън, то са едни напоителни обяснения колко е зле, колко му е тежко ... повече се обяснява за крака си, отколкото за тенис ....

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 06 юни 2022 09:13

kingofpop написа:
Esi написа:Както виждаш, още. 2020 Джокович спечели АО и разправяше, че играел със скъсан коремен мускул. Никой надалист не коментира и една дума.

Да сравняваш двамата в това отношение е направо абсурдно.

Така ли, и защо да е абсурдно?
Напротив, след загуба Надал почти винаги казва, че за нея търси вината в себе си и противникът е бил по- добър. Какво не помниш ти, не знам.
Колкото до така наречените от вас "досадни оплаквания" 2021 Надал не игра половината от сезона. Както писах вече, журналистите го питат, той отговаря. Едва около 17 въпрос го питат за тенис и конкретния мач. После отговорите на вас ви ги пробутват на час по лъжичка. Същото беше и с прословутата история със сърбина на АО и фалшивите тестове, декларации, интервюто пред Екип, антиваксърски истерии, после неговите обясненият, извинения, обвинения и специални изявления, и т.н. Как го защитил тоя и оня.
Споко де, джоковистите, Джоко ще хапне от тревата на Уимбълдън на финала.
На мен вашето хорово реване ми е досадно, така че само по теми за..глобалното затопляне.;)
Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 06 юни 2022 16:29

Esi написа:
kingofpop написа:

Да сравняваш двамата в това отношение е направо абсурдно.

Така ли, и защо да е абсурдно?
Напротив, след загуба Надал почти винаги казва, че за нея търси вината в себе си и противникът е бил по- добър. Какво не помниш ти, не знам.
Колкото до така наречените от вас "досадни оплаквания" 2021 Надал не игра половината от сезона. Както писах вече, журналистите го питат, той отговаря. Едва около 17 въпрос го питат за тенис и конкретния мач. После отговорите на вас ви ги пробутват на час по лъжичка. Същото беше и с прословутата история със сърбина на АО и фалшивите тестове, декларации, интервюто пред Екип, антиваксърски истерии, после неговите обясненият, извинения, обвинения и специални изявления, и т.н. Как го защитил тоя и оня.
Споко де, джоковистите, Джоко ще хапне от тревата на Уимбълдън на финала.
На мен вашето хорово реване ми е досадно, така че само по теми за..глобалното затопляне.;)

Аз ти зададох само 1 въпрос, на който не си ми отговорил. Кога беше последната загуба на Рафа, която не беше заради "контузия" ? Сигурно трябва да се върнем на минали РГ полуфинала. Аз няма какво да кажа повече по темата. Само се надявам ако играе на Уимби да не четем пак постоянно как сичко го боли и как не знае дали това не му е последният мач ;д щото тия неща сме ги чели вече десетки пъти....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 юни 2022 16:42

Цяла година разиграва "Умиращия лебед" и накрая търчи като изоглавен. Много мразя такива цигански изпълнения ... Това ако не беше контузен, направо 44 Шлема щеше да вземе
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 06 юни 2022 16:45

kingofpop написа:Аз ти зададох само 1 въпрос, на който не си ми отговорил. Кога беше последната загуба на Рафа, която не беше заради "контузия" ? Сигурно трябва да се върнем на минали РГ полуфинала. Аз няма какво да кажа повече по темата. Само се надявам ако играе на Уимби да не четем пак постоянно как сичко го боли и как не знае дали това не му е последният мач ;д щото тия неща сме ги чели вече десетки пъти....

Попе, един път коментирай купата, стига странични неща. Твоя човек пак го биха като тъпан на сватба, а идва и Ню Йорк. Там още повече бой ще отнесе. :D
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 08 юни 2022 00:08

sapio0o написа:
kingofpop написа:Аз ти зададох само 1 въпрос, на който не си ми отговорил. Кога беше последната загуба на Рафа, която не беше заради "контузия" ? Сигурно трябва да се върнем на минали РГ полуфинала. Аз няма какво да кажа повече по темата. Само се надявам ако играе на Уимби да не четем пак постоянно как сичко го боли и как не знае дали това не му е последният мач ;д щото тия неща сме ги чели вече десетки пъти....

Попе, един път коментирай купата, стига странични неща. Твоя човек пак го биха като тъпан на сватба, а идва и Ню Йорк. Там още повече бой ще отнесе. :D

Купата отдавна я коментирах и 2 пъти казах, че Рафа заслужаваше трофея. Едното няма нищо общо с другото :D иначе ако говориш за Алкараз....чак фен не съм му, само на ЮС-а ще бъда щото ми е за маса пари :D там вече очаквам да стигне финал при приличен жребий, условията са перфектни за него. Дано Рафа не го назобат нещо и да се надъха за календарен шлем :D

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 08 юни 2022 17:08

Esi написа:Споко де, джоковистите, Джоко ще хапне от тревата на Уимбълдън на финала.

Веси писател, не читател .......

Той не е джоковист, не разбра ли ??! Не опростявай нещата дотам, че всяка критика към Надал да е равно на "джоковизъм" ......

Върни се в “Тенис”