Тенис - Всекидневна тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Тенис - Всекидневна тема

Мнениеот ReBorn1982 » 05 юни 2022 18:55

kingofpop написа:Каспър като го гледам клетия може да бие Надал само ако испанеца е в инвалидна количка, буквално :D

Е, ако слушаме Надал, той си е почти в инвалидна количка ...... особено преди мача с Джокович беше някаква страшна истерия, можело това да му е последният мач на Ролан Гарос, толкова зле му бил кракът ..... явно страхът от това да не падне за 3-и път на коронния си турнир от Ноле, беше толкова голям, че предварително си подготвяше почвата да се оправдае .....

Гледам, откак отмина опасността Джокович, го обзе някакъв оптимизъм, спомена даже и догодина да играе в Париж ....

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 05 юни 2022 18:56

Не е ставало въпрос само за крака. Просто имаше реална възможност да загуби от Джокович, все пак той бе шампиона по това време. Надал влезе в мача като аутсайдер според всички специалисти. При поражение е съвсем реално да не е сигурен, че ще може да се завърне догодина на 37. То не е ей така. Четете малко между редовете, джоковистите.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 05 юни 2022 19:06

Точно между редовете чета ....

Преди мача с Джокович - много съм зле, това може да ми е последният мач въобще на Ролан Гарос, едва 'ода и т.н., и т.н.

След мача с Джокович - чувствам се добре физически, ще играя тенис, докато обичам да го играя и т.н. ....

Явно костта зарасна с победата над най-опасния противник и вече не е проблем. Уважавах много Надал доскоро, но с тия изпълнения, падна много като човек ..... показа страх.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 05 юни 2022 19:08

И все пак титлата на Рафа поне за мен е напълно заслужена. В 1/4 финала доказа, че я заслужава. Така че не съм разочарован от шампиона, а от ужасния финал, който гледахме днес. Без интрига, ужас, дори не го догледах :( Каспър е най-жалкият финалист на ГШ откакто аз гледам тенис, вече 15 години. Никакъв сервиз, трагичен бекхенд, просто беше мъчително за гледане. Дори Кевин Андерсън беше по-добре
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 05 юни 2022 19:10

Надал ще е първи фаворит на РГ докато се пенсионира.
Догодина нищо чудно пак да е толкова контузен или "контузен" и пак да вземе титлата сравнително безпроблемно.
Който специалист мисли, че има по-голям фаворит от Надал на РГ, ако испанецът участва в схемата, не е наред с главата.
Последна промяна от Groucho на 05 юни 2022 19:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 05 юни 2022 19:12

ReBorn1982 написа:Точно между редовете чета ....

Преди мача с Джокович - много съм зле, това може да ми е последният мач въобще на Ролан Гарос, едва 'ода и т.н., и т.н.

След мача с Джокович - чувствам се добре физически, ще играя тенис, докато обичам да го играя и т.н. ....

Явно костта зарасна с победата над най-опасния противник и вече не е проблем. Уважавах много Надал доскоро, но с тия изпълнения, падна много като човек ..... показа страх.

Ти толкова си гледал Надал по интервюта. Той никога не е казвал, че излиза като безсмъртен. Винаги подхожда с респект към следващия опонент. Нормално е на 36 да се съмнява, че ако загуби тук може и да не се завърне повече. Изобщо не е говорил за крака си преди мача с Джокович, а само, че излиза срещу номер 1 в света. Какво очакваш да каже, "бия го като пич" ли? Това се прави на корта, а не на пресконференция.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 05 юни 2022 21:17

Всичко разбирам, ама да кажеш, че Надал бил аутсайдер на РГ, та дори и срещу Джокович, е повече от пресилено.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 05 юни 2022 21:21

ЛЕГЕНДА!
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 05 юни 2022 22:14

Не очаквам да каже такова нещо. Просто с тоя фарс с крака вече преигра тотално. Ако беше толкова тежко, щеше вече да е окуцял от тия натоварвания. Обезболяващите "елиминират" болката, но не и риска. Казва, че едва ходел след Муте ли беше, църния ли .... и след малко срещу Джокович 4-5 часа хвърчи по корта .... да, бе, да ....

Сега ще играе и на Уимбълдън, сто на сто, въпреки цялата истерия с "контузията". И пак ще ни надува главите с "митичния" си крак, особено ако дойде мач с Джокович.

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 05 юни 2022 23:36

Човек, примири се и стига си ни надувал главите с тоя мач с Джокович и с едно и също. 2021 Рафа загуби от сърбина на Гароса, след мача обяви на преса, че Джоко е бил по- добър от него и после не игра половината сезон. Нито е ревал, нито си е извинявал загубата. 2022 го победи както го победи и 2020. Както го е побеждавал на Шатрие много пъти. Рафа има проблем, който засега е под контрол. Вземете малко да се ограмотите. Питат го журналята, отговаря и всичко се раздува както често се случва. На една пресконференция чак 17 въпрос е бил за тенис.
Надал е най- големият играч на клей за всички времена, точка по въпроса. Стиска ви чепика, че Рафа е направил 22 титли от Шлема. Ми кой му е крив на сърбина, че не го пуснаха на АО заради фалшиви тестове и декларации. Ще има дълга спортна кариера и ще печелите още големи титли. Айде, давайте го по- спокойто.
Ама и аз що ли си губя времето с джоковисти, загубена кауза. :))))
Последна промяна от Esi на 05 юни 2022 23:40, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Тенис”