Тенис - Всекидневна тема
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тенис - Всекидневна тема

много ми е ясно тенисчето
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Жалко за Джокович и историята, но повече от заслужен успех за Медведев. Иронията е, че мнозина очакваха по-голямо противопоставяне на руснака срещу Новак на АО вместо вчера, но пък Джокович неслучайно има цели 6 загубени финала тук, повече от всеки друг шлем.
Като цяло последния шлем за годината си остава най-конкурентният. АО е жестоко доминиран от Новак от 10 години насам, РГ от Надал, а на трева са печелили само четирима от 2003. На USO пробиви направиха Дел Потро, Мъри, Чилич, Вавринка, Тийм и сега Данчо.
С оглед загубите на Новак тук и на ОИ вероятно през 2022 повече тенисисти ще си вярват срещу него, което е предпоставка да видим малко по-интересен сезон.
Като цяло последния шлем за годината си остава най-конкурентният. АО е жестоко доминиран от Новак от 10 години насам, РГ от Надал, а на трева са печелили само четирима от 2003. На USO пробиви направиха Дел Потро, Мъри, Чилич, Вавринка, Тийм и сега Данчо.
С оглед загубите на Новак тук и на ОИ вероятно през 2022 повече тенисисти ще си вярват срещу него, което е предпоставка да видим малко по-интересен сезон.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Евала на ушанката, определено го виждам като една от бъдещите големи звезди на тениса - много постоянен, здрав сервис, тича яко и най-вече изглежда доста спокоен, дори в доста напечени и трудни моменти. Плескавеца е машина, няма две мнения, ама годините явно ще започнат да си казват думата и при него
Факт е, че загуби може би най-важния мач в неговата кариера, но спечели нещо доста по-голямо - публиката. През годините винаги се е виждало, че е доста по-малко подкрепян от другите двама големи, но си мисля, че сега нещата може да се поизравнят и хората да го подкрепят. Малко се поизложи с реването на корта, според мен. Федерер и Надал са губили много големи мачове, но реване съм виждал само при победи. Миналата година Федерер пропусна два мачбола на собствен сервис срещу него за девета титла на Уимбълдън и изглеждаше все едно е паднал в квартално мачле, а трябваше да има сополи и в първите редове

Леевски, оле
[quote="sapio0o"Иронията е, че мнозина очакваха по-голямо противопоставяне на руснака срещу Новак на АО вместо вчера[/quote]
Не може да не се отбележи факта , че Данчо ( без да го подценявам ) , игра 1/4 финал срещу Van De Zandsch и 1/2 финал с Auger-Aliassim , а Джоко 1/4 финал с Berrettini и 1/2 финал със Зверев.
Не може да не се отбележи факта , че Данчо ( без да го подценявам ) , игра 1/4 финал срещу Van De Zandsch и 1/2 финал с Auger-Aliassim , а Джоко 1/4 финал с Berrettini и 1/2 финал със Зверев.
Джоко с това 16-кратно топкане на топката преди сервис прекалява. Явно с него си правеше релакс. Медведев изобщо не го бави - асове, втори удари, двойни грешки ги изпълняваше без забавяне. Това Джоко не го харесва. Не знам кое е по-гадно - този бой или миналогодишното 6-0 от Надал.
boabbb написа:Евала на ушанката, определено го виждам като една от бъдещите големи звезди на тениса - много постоянен, здрав сервис, тича яко и най-вече изглежда доста спокоен, дори в доста напечени и трудни моменти. Плескавеца е машина, няма две мнения, ама годините явно ще започнат да си казват думата и при негоФакт е, че загуби може би най-важния мач в неговата кариера, но спечели нещо доста по-голямо - публиката. През годините винаги се е виждало, че е доста по-малко подкрепян от другите двама големи, но си мисля, че сега нещата може да се поизравнят и хората да го подкрепят. Малко се поизложи с реването на корта, според мен. Федерер и Надал са губили много големи мачове, но реване съм виждал само при победи. Миналата година Федерер пропусна два мачбола на собствен сервис срещу него за девета титла на Уимбълдън и изглеждаше все едно е паднал в квартално мачле, а трябваше да има сополи и в първите редове
![]()
![]()
Той не рева заради загубата, а защото публиката за пръв път в кариерата му викаше за него все едно е Федерер. Това има по-голяма стойност за Ноле от който и да е шлем, дори и календарния. Не си е представял никога, че ще получи любовта на публиката. Това винаги е било най-гадното нещо за него, че не е обичан достатъчно.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Той не рева заради загубата, а защото публиката за пръв път в кариерата му викаше за него все едно е Федерер. Това има по-голяма стойност за Ноле от който и да е шлем, дори и календарния. Не си е представял никога, че ще получи любовта на публиката. Това винаги е било най-гадното нещо за него, че не е обичан достатъчно.
Уау!
Това е коментара на сезона!Re: Тенис - Всекидневна тема
Esi написа:Soulen написа:Той не рева заради загубата, а защото публиката за пръв път в кариерата му викаше за него все едно е Федерер. Това има по-голяма стойност за Ноле от който и да е шлем, дори и календарния. Не си е представял никога, че ще получи любовта на публиката. Това винаги е било най-гадното нещо за него, че не е обичан достатъчно.
Уау!Това е коментара на сезона!
Не знам, аз от три часа го препрочитам и плача. Толкова неразбран бил тоя сърбеж, страдал щото публиката не го обича.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага