Тенис - Всекидневна тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тенис - Всекидневна тема

Мнениеот boabbb » 18 юни 2021 15:43

Не, бе, Плескавеца е най-големия нищо, че е с най-малка фенска маса и публиката редовно е против него - тия нищо не разбират :lol: :lol: :lol: Само рекорди, сланина и айвар да има :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 18 юни 2021 18:44

kingofpop написа:23 последователни полуфинала от гш в периода 2004-2010 :shock:
За периода 2004-2009 от 19 турнира от ГШ играе 18 ФИНАЛА :shock:
7 поредни финала от ГШ
най-дълго задържал се на върха на ранглистата без прекъсване(4.5 години)
единствен, който печели 2 турнира от ГШ по ПЕТ пъти поред(Уимби 2003-2007)(ЮС 2004-2008) :!:

Има още доста, но сега не се сещам. Това са рекорди, които никога няма да бъдат подобрени. Това за 23 те последователни полуфинала дори за мен е може би най-великият рекорд в спорта(след титлите на Рафа на РГ)

П.П. Някой да спечели 2 турнира от шлема по 5 пъти поред също изглежда напълно невъзможно

Еха, 23 последователни полуфинала. :shock: Това не съм го срещал като аргумент даже и от най-големите сектанти в МТФ. :mrgreen:
Какво значение има колко финала или полуфинала си играл, когато накрая вероятно ще останеш с по-малко ГШ титли от двамата си най- големи конкуренти? :roll: Това колко поредни титли е спечелил също не е кой знае какъв аргумент, особено, когато се има предвид, че ги е печелил срещу абоната Родик и разни пумпали като Филипопулис и Багдатис...
Истински важния рекорд за Номер 1 също падна. Има 4 загубени финала на любимия си турнир, не се сещам за нито един "legacy" мач, който да е спечелил срещу Новак или Рафа на ГШ... Може би само АО2017 може да мине за такъв.

Рекорда на Надал на РГ е абсолютно несъпоставим с поредните полуфинали на Федерер, които на всичкото отгоре са преди Джокович и Мъри да се утвърдят на голямата сцена... Дори рекорда от Уимбълдън му е силно помрачен от редицата загубени финали, които наниза и особено след онова 40:15...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 18 юни 2021 18:45

boabbb написа:Не, бе, Плескавеца е най-големия нищо, че е с най-малка фенска маса и публиката редовно е против него - тия нищо не разбират :lol: :lol: :lol: Само рекорди, сланина и айвар да има :mrgreen:

Изображение
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 18 юни 2021 19:00

Кефи ме как тоя пич се мъчи да убеди хората, че Джокович e най-великия само щото видиш ли ще завърши с най-много титли и ще подобри няколко рекорда. Ми ок бе, убеди ме. :lol: :lol: Кажи в кой мач публиката е била срещу Федерер и Надал, независимо за кой турнир става на въпрос, че ми е трудно да се сетя.. Междувременно е срещу Джоко дори когато той играе срещу някакви пълни анонимници. Кефи се там на рекордите му, нищо че по-важно от всичко е фенската любов, а тя е нещо в което плескавицата никога няма да стигне Федерер и Надал.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 18 юни 2021 19:12

Ми това го прави още по- велик- освен опонентите си ииграе и срещу публиката. Нека е плескавец и не знам си какво друго глупаво определение, но от одавна се е записал сред най- великите. Останалото са хейтърски глупости. И само да ви светна, че феновете по трибуните не са единствените, които се интересуват от тенис. Джокович има милиони фенове по цял свят.

Специално пък на теб ще ти напомня, че Реал Мадрид е сред най- мразените отбори в света- това прави ли ги велики или не?
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 18 юни 2021 20:10

nghcvth написа:Ми това го прави още по- велик- освен опонентите си ииграе и срещу публиката. Нека е плескавец и не знам си какво друго глупаво определение, но от одавна се е записал сред най- великите. Останалото са хейтърски глупости. И само да ви светна, че феновете по трибуните не са единствените, които се интересуват от тенис. Джокович има милиони фенове по цял свят.

Специално пък на теб ще ти напомня, че Реал Мадрид е сред най- мразените отбори в света- това прави ли ги велики или не?

Аз не съм казал, че не е от най-великите. Просто не е по-велик от другите двама, както се опитвате да го изкарате.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 юни 2021 22:03

HoUs4oOL написа:..., не се сещам за нито един "legacy" мач, който да е спечелил срещу Новак или Рафа на ГШ... Може би само АО2017 може да мине за такъв.

Не "може да мине за такъв". Финалът на АО2017 е такъв мач. Даде енергия и за следващите два ГШ на Федерер според мен.
Без тези три късни големи титли на швейцареца и подобряването на H2H-a му с Надал... Доста трудно щеше да мине кандидатурата му за GOAT, ако беше спрял на 17, а Надал стигнеше до 20 или 21 да речем. Самият Надал тогава пропусна добър шанс пръв от тримата да направи кариерен шлем за втори път. Така че АО2017 отвсякъде си беше финал с огромна важност.

Иначе това с поредните полуфинали... Все едно Милан да се хвали, че до 22-ия кръг е бил на първо място миналия сезон.
Файда, като в края титлата отива при друг, а ти си оставаш с полуфинала или финала :lol:

Индикация за здраве, сила и постоянство е това постижение, но нека да не се лъжем и заблуждаваме, а да си го кажем честно и почтено, както пишеше един барселонец: Федерер доминира и надипли повечето от титлите си в... транзитни 4-5 години, в които големите му опоненти (Родик, Хюит) трудно биха издържали сравнение с Мъри, какво остава за такова с Надал и Джокович.

Надал и Джокович през цялата си кариера са здрава конкуренция един на друг, трябваше да се съревновават и със самия Федерер, с Мъри, с Дел Потро, с Вавринка...

Все пак, добре е и джоковистите да свият перките, защото 19 все още е по-малко от 20, въпреки всички други големи постижения на сърбина.

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 19 юни 2021 00:15

RMCF написа:
nghcvth написа:Ми това го прави още по- велик- освен опонентите си ииграе и срещу публиката. Нека е плескавец и не знам си какво друго глупаво определение, но от одавна се е записал сред най- великите. Останалото са хейтърски глупости. И само да ви светна, че феновете по трибуните не са единствените, които се интересуват от тенис. Джокович има милиони фенове по цял свят.

Аз не съм казал, че не е от най-великите. Просто не е по-велик от другите двама, както се опитвате да го изкарате.

Все още не е ;)
Дали го харесва публиката или не - при колко от световните титли на Бразилия публиката ги е освирквала? Никаква идея нямам, едва ли някой има - защото няма значение. Със същия успех можем да кажем че Джоко е дълги години президент на асоциацията на играчите, не Надал или Федерер.
И тримата са велики, даже няма голямо значение кой е най-велик. Все пак ако трябва да бъде казан един, най-важно за мен е брой титли от ГШ. Единствено ме е яд че ако ги нямаше тия гиганти, можеше и Гришо да се дореди за някоя титла.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 19 юни 2021 08:51

Чилич, Дел Потро, Вавринка и Мъри се доредиха и си взеха титлите след победи на някого от тримата. Да го беше направил и Димитров, никой не му е пречил.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 19 юни 2021 14:25

Groucho написа:
Все пак, добре е и джоковистите да свият перките, защото 19 все още е по-малко от 20, въпреки всички други големи постижения на сърбина.

И дума да не става , в последно време сърбина поднася шедьоври ;) Останалото е без значение. Още една шлемка и печели с голова разлика. Молете се , да не вземе Уимби , че големия шлем ще виси на косъм и ще дойде в повече на доста хора. На път е , да завърши за седми път годината като Но.1. Никой не го е правил.

Върни се в “Тенис”