Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kingofpop написа:23 последователни полуфинала от гш в периода 2004-2010![]()
За периода 2004-2009 от 19 турнира от ГШ играе 18 ФИНАЛА![]()
7 поредни финала от ГШ
най-дълго задържал се на върха на ранглистата без прекъсване(4.5 години)
единствен, който печели 2 турнира от ГШ по ПЕТ пъти поред(Уимби 2003-2007)(ЮС 2004-2008)![]()
Има още доста, но сега не се сещам. Това са рекорди, които никога няма да бъдат подобрени. Това за 23 те последователни полуфинала дори за мен е може би най-великият рекорд в спорта(след титлите на Рафа на РГ)
П.П. Някой да спечели 2 турнира от шлема по 5 пъти поред също изглежда напълно невъзможно
boabbb написа:Не, бе, Плескавеца е най-големия нищо, че е с най-малка фенска маса и публиката редовно е против него - тия нищо не разбират![]()
![]()
Само рекорди, сланина и айвар да има
nghcvth написа:Ми това го прави още по- велик- освен опонентите си ииграе и срещу публиката. Нека е плескавец и не знам си какво друго глупаво определение, но от одавна се е записал сред най- великите. Останалото са хейтърски глупости. И само да ви светна, че феновете по трибуните не са единствените, които се интересуват от тенис. Джокович има милиони фенове по цял свят.
Специално пък на теб ще ти напомня, че Реал Мадрид е сред най- мразените отбори в света- това прави ли ги велики или не?
HoUs4oOL написа:..., не се сещам за нито един "legacy" мач, който да е спечелил срещу Новак или Рафа на ГШ... Може би само АО2017 може да мине за такъв.
RMCF написа:nghcvth написа:Ми това го прави още по- велик- освен опонентите си ииграе и срещу публиката. Нека е плескавец и не знам си какво друго глупаво определение, но от одавна се е записал сред най- великите. Останалото са хейтърски глупости. И само да ви светна, че феновете по трибуните не са единствените, които се интересуват от тенис. Джокович има милиони фенове по цял свят.
Специално пък на теб ще ти напомня, че Реал Мадрид е сред най- мразените отбори в света- това прави ли ги велики или не?
Аз не съм казал, че не е от най-великите. Просто не е по-велик от другите двама, както се опитвате да го изкарате.
Groucho написа:
Все пак, добре е и джоковистите да свият перките, защото 19 все още е по-малко от 20, въпреки всички други големи постижения на сърбина.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта