Тенис - Всекидневна тема
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тенис - Всекидневна тема
Браво на сърбина. Няма ах и ох, светкавично му минаха.. скъсаните мускули.. и натупа Зверчето. Живнаха и феновете. 
- redhooligan
- Контакти:
Esi написа:Браво на сърбина. Няма ах и ох, светкавично му минаха.. скъсаните мускули.. и натупа Зверчето. Живнаха и феновете.
Джоко каза, че физеотерапевтa и екипа са му помогнали да закърпи положението!
Надявам се да има повече такива фиезотерапевти във световен мащаб. Ще са много полезни за населението на Земята.
Относно мача няма какво толкова да се напише. Смаза германчето и ще играе полуфинал. На 99% ще е и на финал. Не вярвам русняка да успее да се противопостави на контузения Джокович.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Надал имаше проблеми с гърба, а е на четвъртфинал. Той симулира ли контузия?
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
nghcvth написа:Надал имаше проблеми с гърба, а е на четвъртфинал. Той симулира ли контузия?
Рафа говори за дискомфорт, а не за разтежение. А и след трети кръг заяви, че вече не изпитва болка. Джокович след мача с Раонич каза, че във всеки друг турнир би се отказал, а два дни по-късно прави над 20 аса и се движи като 2012 срещу Зверев.. Най-вероятно никой не симулира, но очевидно и на сърбина са му минали болките или е на много болкоуспокояващи и рискува усложнение след турнира.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Същата травма като на Джоко сполетя Беретини , но не издържа. Вчера няколко играча , си показаха коремите , измеду тях Зверев и Джоко и се видя , че имат по една лепенка. Пак повтарям , за да не се спекулира , че между травма и травма има разлика. На сърбина разрешиха скенер и сигурно се е оказало , че няма скъсани мускулни влакна. При скъсан мускул , болата е непоносима , също се нарушава функцията. Лечението трае около шест месеца , при по-сериозни случаи. Болките в гърба , са от различен характер , едни са от пренатоварване , разтежение , до такива от рецедив на дискова херния , не дай боже. Нашенецът , се отказа от болки в гърба и кръста. При една ситуация , се видяха следи от вендузи , поставяни преди мача с руснака.
Медведев може да изпревари Надал в ранкинга, ако спечели цялото нещо 
Биологията победи химията.
Циципас обърна Надал от 0-2 и се класира за полуфинала. Медведев води на гръка с 5-1 в срещите помежду им. Руснакът може би е по-големият фаворит за финала, въпреки че и двамата изглежда се намират в много добра форма.
Рафа , направи силен мач. Особено първите два сета. Но , последва слаб тайбрек в третия , вместо да затвори мача. Загуби мисля , два смача , единият високо върнат до мрежата , реши директно да завърши , удари топката с високата част на ракетата и го изплю в аут. Абе човече , остави топката да тупне , пък тогава я смачирай !
Последва спад в играта му. За сметка на това , гърчето , реорганизира играта си , гарнира я с повече агресия. В края на мача , испанецът имаше шанс да се върне в мача , но и него профука.
Не знам , Джоко , кой би предпочел , Циципас или мършавия руснак. И в двата случая , шансовете не са му големи. Поне , ще посъбере точки , за да бутне швейцареца , като No.1 с най-много седмици. Мисля , че му остават около три. Дай боже да спечели тилата , тогава ''големия специалист'' Виландер , газ ще пропикае.
Не знам , Джоко , кой би предпочел , Циципас или мършавия руснак. И в двата случая , шансовете не са му големи. Поне , ще посъбере точки , за да бутне швейцареца , като No.1 с най-много седмици. Мисля , че му остават около три. Дай боже да спечели тилата , тогава ''големия специалист'' Виландер , газ ще пропикае.
Надал се закопа в тайбрека. От там нататък Циципас беше по-добър и заслужено си го обърна.