Тенис - Всекидневна тема
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тенис - Всекидневна тема
А родителите какви му са на светличкия Синер?
- redhooligan
- Контакти:
NOMER14 написа:А родителите какви му са на светличкия Синер?
Е те са Германци, но Синер е роден в Италия. Което и да се каже от двете е правилно. Жалко, че няма Българско гражданство
Относно мача: преди малко го гледах на повторение, защото бях на работа и нямаше как да го гледам live. Победата на Надал, не дойде толкова лесно, колкото се изписва във интернет пространството. Има хляб във това момче
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Надал върви към рутинна победа, без да хаби много енергия. Да видим после дали Джокович ще оформи очаквания финал или Цици ще поднесе изненада.
Мечтаният финал е налице...
Каква е разликата между първите трима и останалите? Според мен в сервисите. Първите трима имат 4-5 сигурни удари при сервис, останалите 2-3. Говоря за сигурни. Такова е положението и във волейбола. Със сервиса започва борбата за всяка точка. След него зависи ретура в тениса и посрещането във волейбола и атаката. Затова някои чуканки(дърводелци) в тениса с единствен сервис се държат в горните му нива.
Каква е разликата между първите трима и останалите? Според мен в сервисите. Първите трима имат 4-5 сигурни удари при сервис, останалите 2-3. Говоря за сигурни. Такова е положението и във волейбола. Със сервиса започва борбата за всяка точка. След него зависи ретура в тениса и посрещането във волейбола и атаката. Затова някои чуканки(дърводелци) в тениса с единствен сервис се държат в горните му нива.
Здрав мач си спретнаха Джокович и Циципас. Гръкът спаси мачбол, но накрая телесата го предадоха. Новак след пропуснатата възможност да затвори мача в третия сет се изключи напълно емоционално - никакви викове, погледи, стиснати юмруци при печелившо негово отиграване. Нищо! Тракторист, който оре нивата и не позволява нищо да го разсее.
В неделя финал, който е с голямо значение и за двамата тенисисти. Ще са пределно мотивирани да спечелят победата. Надал след 4-2 в третия сет днес изглеждаше малко бавен и пасивен в ударите си. Испанецът не трябва да изпада за дълго в такива състояния срещу сърбина. Казват, че по-студеното време е в полза на играта на Джокович. Не знам дали е така, като цяло очаквам Надал да победи и да прибере 13-та тенджера, но и Джоко изглежда в отлична форма. Нищо чудно този път той да успее. Ае, ще бъде на живот и смърт, след като и жените са викнали да стискат палци в бокса
В неделя финал, който е с голямо значение и за двамата тенисисти. Ще са пределно мотивирани да спечелят победата. Надал след 4-2 в третия сет днес изглеждаше малко бавен и пасивен в ударите си. Испанецът не трябва да изпада за дълго в такива състояния срещу сърбина. Казват, че по-студеното време е в полза на играта на Джокович. Не знам дали е така, като цяло очаквам Надал да победи и да прибере 13-та тенджера, но и Джоко изглежда в отлична форма. Нищо чудно този път той да успее. Ае, ще бъде на живот и смърт, след като и жените са викнали да стискат палци в бокса
Аз нямах възможност да наблюдавам много мачове на мъжете, а на тези двамата не съм им изгледал дори един, така че ще ми е трудно да кажа кой би спечелил и кой в каква форма влиза във финала. При жените обаче съм меко казано потресен откъде се появи тази полякина, и по-скоро откъде извади този тенис. Никога не съм предполагал, че момиче на нейните години може да играе по този доминантен начин с толкова уинъри и толкова малко непредизвикани грешки. Просто ако приемем, че в живота всяко добро се отплаща, то тя трябва да спечели днес купата. И още нещо. Ще ми е любопитно да наблюдавам играта и за напред на други кортове. Защото на този турнир може да видяхме изгрева на една бъдеща голяма шампионка.
Женският тенис май ще си възвърне донякъде нормалността.
Утре ще е мач за историята. При победа за Джоко ще стане още по-трудно на хората, които не се радват, че сърбина е в разговора за "най-добрия тенисист, евър". Ще звучи много кинаджийски, че е победил Надал във финал на Ролан Гарос.
Пред Надал предизвикателството е колко по-абсурдно невероятно ще изгелжда доминацията му в Париж. 100 победи 13 титли, пф.
Няма как Надал да не е фаворит, но Джоко може да го пречупи, физически.
Нека си пожелаем да няма намеса на физиотерапевта и ударени 0ра от персонала!
Пред Надал предизвикателството е колко по-абсурдно невероятно ще изгелжда доминацията му в Париж. 100 победи 13 титли, пф.
Няма как Надал да не е фаворит, но Джоко може да го пречупи, физически.
Нека си пожелаем да няма намеса на физиотерапевта и ударени 0ра от персонала!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
Двамката , си знаят и кътните зъби. Играли са неведнъж на различни настилки. Отдавам психологично предимство на Джоката , който няма какво да губи , освен да бутне Рафа от трона. До вчерашният мач , испанецът , имаше колебливи изяви като е започне от Рим та до вчерашния мач , по време на който показа зъби. Не е изключено в Неделя , да се вдърви до известна степен. Иначе остава фаворит , както и при заложните къщи.
Ще бъде тегав мач за гледане. Ще има едно бъркане в г.за, очистване в нос, уши.
Едно десетократно тупкане на топката преди сервис.
Едно десетократно тупкане на топката преди сервис.