Тенис - Всекидневна тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Тенис - Всекидневна тема

Мнениеот NOMER14 » 07 окт 2020 07:22

А родителите какви му са на светличкия Синер?

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 07 окт 2020 16:46

NOMER14 написа:А родителите какви му са на светличкия Синер?

Е те са Германци, но Синер е роден в Италия. Което и да се каже от двете е правилно. Жалко, че няма Българско гражданство :P
Относно мача: преди малко го гледах на повторение, защото бях на работа и нямаше как да го гледам live. Победата на Надал, не дойде толкова лесно, колкото се изписва във интернет пространството. Има хляб във това момче :)
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 09 окт 2020 17:58

Надал върви към рутинна победа, без да хаби много енергия. Да видим после дали Джокович ще оформи очаквания финал или Цици ще поднесе изненада.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 окт 2020 23:40

Мечтаният финал е налице...
Каква е разликата между първите трима и останалите? Според мен в сервисите. Първите трима имат 4-5 сигурни удари при сервис, останалите 2-3. Говоря за сигурни. Такова е положението и във волейбола. Със сервиса започва борбата за всяка точка. След него зависи ретура в тениса и посрещането във волейбола и атаката. Затова някои чуканки(дърводелци) в тениса с единствен сервис се държат в горните му нива.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 10 окт 2020 00:28

Здрав мач си спретнаха Джокович и Циципас. Гръкът спаси мачбол, но накрая телесата го предадоха. Новак след пропуснатата възможност да затвори мача в третия сет се изключи напълно емоционално - никакви викове, погледи, стиснати юмруци при печелившо негово отиграване. Нищо! Тракторист, който оре нивата и не позволява нищо да го разсее.

В неделя финал, който е с голямо значение и за двамата тенисисти. Ще са пределно мотивирани да спечелят победата. Надал след 4-2 в третия сет днес изглеждаше малко бавен и пасивен в ударите си. Испанецът не трябва да изпада за дълго в такива състояния срещу сърбина. Казват, че по-студеното време е в полза на играта на Джокович. Не знам дали е така, като цяло очаквам Надал да победи и да прибере 13-та тенджера, но и Джоко изглежда в отлична форма. Нищо чудно този път той да успее. Ае, ще бъде на живот и смърт, след като и жените са викнали да стискат палци в бокса :lol:

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 10 окт 2020 05:27

Аз нямах възможност да наблюдавам много мачове на мъжете, а на тези двамата не съм им изгледал дори един, така че ще ми е трудно да кажа кой би спечелил и кой в каква форма влиза във финала. При жените обаче съм меко казано потресен откъде се появи тази полякина, и по-скоро откъде извади този тенис. Никога не съм предполагал, че момиче на нейните години може да играе по този доминантен начин с толкова уинъри и толкова малко непредизвикани грешки. Просто ако приемем, че в живота всяко добро се отплаща, то тя трябва да спечели днес купата. И още нещо. Ще ми е любопитно да наблюдавам играта и за напред на други кортове. Защото на този турнир може да видяхме изгрева на една бъдеща голяма шампионка.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 окт 2020 11:07

Женският тенис май ще си възвърне донякъде нормалността.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 10 окт 2020 11:56

Утре ще е мач за историята. При победа за Джоко ще стане още по-трудно на хората, които не се радват, че сърбина е в разговора за "най-добрия тенисист, евър". Ще звучи много кинаджийски, че е победил Надал във финал на Ролан Гарос.
Пред Надал предизвикателството е колко по-абсурдно невероятно ще изгелжда доминацията му в Париж. 100 победи 13 титли, пф.
Няма как Надал да не е фаворит, но Джоко може да го пречупи, физически.
Нека си пожелаем да няма намеса на физиотерапевта и ударени 0ра от персонала!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 10 окт 2020 13:43

Двамката , си знаят и кътните зъби. Играли са неведнъж на различни настилки. Отдавам психологично предимство на Джоката , който няма какво да губи , освен да бутне Рафа от трона. До вчерашният мач , испанецът , имаше колебливи изяви като е започне от Рим та до вчерашния мач , по време на който показа зъби. Не е изключено в Неделя , да се вдърви до известна степен. Иначе остава фаворит , както и при заложните къщи.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 окт 2020 19:10

Ще бъде тегав мач за гледане. Ще има едно бъркане в г.за, очистване в нос, уши.
Едно десетократно тупкане на топката преди сервис.

Върни се в “Тенис”