Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

[/center]
[/center] [/center]
[/center] 

Някак си не съм сигурен, че ще спечели Десетата!
 Някак си не съм сигурен, че ще спечели Десетата!MuFc1878 написа: Някак си не съм сигурен, че ще спечели Десетата!
Esi написа: И да не спечели повече РГ и деветте титли от там са си страхотия!
 Анализаторите се оказаха прави! Рафа плати много скъп данък за онази игра през 2005-2008! Въобще не се пестеше и сега всичко се връща. С напредването на годините вече няма да може да снове из кортовете и да показва защитната си игра, която му донесе тонове купи и рекорди.
 Анализаторите се оказаха прави! Рафа плати много скъп данък за онази игра през 2005-2008! Въобще не се пестеше и сега всичко се връща. С напредването на годините вече няма да може да снове из кортовете и да показва защитната си игра, която му донесе тонове купи и рекорди.MuFc1878 написа:Може би трябваше да пропусне участие в Мелбърн!

Рафа проби, където е най-трудно и не съжалявам, че няма повече победи на АО, Уимби и US Open! Бих заменил тези титли за още успехи от Париж.
 Рафа проби, където е най-трудно и не съжалявам, че няма повече победи на АО, Уимби и US Open! Бих заменил тези титли за още успехи от Париж.Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта