haha написа:Защото сме гадни хейтъри.
ЕМи такива сте ве пич , кво се занимавате с глупости и какво го хейтавте Димитров
Той е много напред с материала
Вместо да се гордеете , че имаме толкова силен тенесист ...
Кво се занимавам и аз с глупости
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
haha написа:Защото сме гадни хейтъри.

haha написа:powerful написа:Levskar_90 написа:powerful написа:Айде хейтърите, вие сте
Не сме хейтъри, а реалисти. Такива като теб трябва да бъдат сваляни на земята. И аз гледах мача, но какво да направя, падна.
Сигурно и Цонга е слаб, който вчера загуби от 37-мия в света..
Имам 2 въпроса към теб:
1. Защо трубуните бяха полупразни, нали всички говорят колко велик е Григор, как така не са искали да го видят?
2. Нали топ 4 се страхуваха да играят с него, тогава защо загуби от тенисист, който е след него в класирането?
sirius123 написа:Чета само различни подхвърляния , а никой не прави подробна ''дисекция'' на мача.
kartago написа:Искам само да кажа, че провокирането на потребители на форума, "хейтването" към български спортисти няма как да бъде толерирано в български форум! Затова често ще бъде давана почивка на такива индивиди, да си имат времето да се "радват" на чуждите успехи по ...........чужди форуми! "Факт"!

kartago написа:Искам само да кажа, че провокирането на потребители на форума, "хейтването" към български спортисти няма как да бъде толерирано в български форум! Затова често ще бъде давана почивка на такива индивиди, да си имат времето да се "радват" на чуждите успехи по ...........чужди форуми! "Факт"!
powerful написа:sirius123 написа:Чета само различни подхвърляния , а никой не прави подробна ''дисекция'' на мача.
Очаквам ти да го направиш.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта