MuFc1878 написа:Пак играе незадоволително... 1-1 сета и губи в третия
Ще обърне, споко!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Пак играе незадоволително... 1-1 сета и губи в третия
Sisi 1914 написа:MuFc1878 написа:Пак играе незадоволително... 1-1 сета и губи в третия
Ще обърне, споко!
MuFc1878 написа:Съдра му шортите 6-22-2 сета!
"В първите три сета не играх добре. Доволен съм от представянето си в четвъртия, а в петия той игра повече от невероятно", сподели Рафа на последвалата пресконференция.
"Той удряше топката много силно и не изпитваше напрежение, а в петия сет всичко се разви идеално за него. Много, много разочарован съм, но това не е трагедия. Просто загубих един тенис мач. Така е в спорта. Понякога печелиш, други път губиш. Изправих се срещу вдъхновен противник и съм аут. В крайна сметка такъв е живота, а в него има много по-важни неща. Да, разбира се, че исках да спечеля, но загубих. Това е.
Последните четири месеца бяха фантастични за мен, а този период бе един от най-добрите в кариерата ми и се представих невероятно по време на сезона на клей. Сега единственото нещо, което мога да направя, е да се прибера у дома и да си почина. Имам нужда от това. Мисля, че си го заслужих", завърши Рафаел Надал
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост