Давид Ферер - Рафаел Надал 1:3
*Новак Джокович - Роджър Федерер* 2:3
Roland Garros 2012 ! Игра !
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red till Dead
- Контакти:
Re: Roland Garros 2012 ! Игра !
*Новак Джокович - Роджър Федерер* 2:3
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
Малко са познали категоричната победа на Рафа 

- barca4ever
- Контакти:
MuFc1878 написа:Малко са познали категоричната победа на Рафа
е аз им го казах че не ми се вярва да вземе сет
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
AnalBreaker, винаги досега в тази тема, а и изобщо във форума съм общувал в подчертано добър тон. Няма и сега да наруша този тон.
Обаче това, че цял ден след като те помолих да оправиш класирането не си го направил е меко казано доста дразнещо. Аз и убеден съм останалите участници уважаваме тази инициатива, но когато не се прави точно и коректно се губи смисъла, губи се позитивната тръпка. Та нали това е емоцията, да премерим познания и да се вълнуваме кой на кое място е, дали ще спечелим и на кое място ще завършим и какви са ни шансовете в класирането.
В момента класирането е след 11-ти ден, моите точки са актуални след 10-ти ден, т.е. липсват ми 5 точки, а в момента завършва 13-ТИЯТ ДЕН на турнира. Е постави се в такава ситуация и ми кажи не е ли дразнещо? Не че ще спечеля играта, но просто се обезсмисля участието, както вече обясних.
Хубаво е човек да има добри идеи и желание да направи да речем такава игра, но трябва да се прави както трябва и докрай.
Обаче това, че цял ден след като те помолих да оправиш класирането не си го направил е меко казано доста дразнещо. Аз и убеден съм останалите участници уважаваме тази инициатива, но когато не се прави точно и коректно се губи смисъла, губи се позитивната тръпка. Та нали това е емоцията, да премерим познания и да се вълнуваме кой на кое място е, дали ще спечелим и на кое място ще завършим и какви са ни шансовете в класирането.
В момента класирането е след 11-ти ден, моите точки са актуални след 10-ти ден, т.е. липсват ми 5 точки, а в момента завършва 13-ТИЯТ ДЕН на турнира. Е постави се в такава ситуация и ми кажи не е ли дразнещо? Не че ще спечеля играта, но просто се обезсмисля участието, както вече обясних.
Хубаво е човек да има добри идеи и желание да направи да речем такава игра, но трябва да се прави както трябва и докрай.
boston celtics написа:Давид Ферер - Рафаел Надал 1-3 Победа за Надал,все пак очаквам Ферер да вземе един сет - 1-вият или 2-рият сет.
Новак Джокович - Роджър Федерер 2:3 Гледам,че почти всички са дали победа за Джокович,някой даже са пуснали и доста оптимистични прогнози - 3:0 за Джоко..Смешно е,или не разбират и грам от тенис или са фенове на Надал
Тук очаквам един пет сетов трилър и победа за моят фаворит Федерер..Ще бъде много трудно,но всички знаем на какво е способен най-великият.
Като гледам не е смешно и хората си разбират от тенис. Аз не съм познал точния резултат , но една точка взех от този мач.
Държи го още тежката загуба на Селтикс,не го съди прекалено 

Аз не съм си смятал точките и нямам такива проблеми. 

[center]1914[/center]
AnalBreaker да започне да чифка. Аз имам на страница 43 прогноза в днескашните мачове , на които съм познал точните резултати. Някои все още не могат да се разделят с швейцарския пенсионер. AnalBreaker наистина търпи критика и това ми е първото и последно участие в играта.
Шарапова - Ерани 2:1
Надал - Джоко 3:1
Надал - Джоко 3:1