BREAKING: Roland Garros, the next Grand Slam tournament on the ever-changing tennis calendar, has announced that it will hold its 2020 tournament from September 20 to October 4—just after the US Open.
The targeted start and end dates collide with a number of events already on the tennis calendar:
Week of September 21, ATP: Laver Cup, Metz, St. Petersburg
Week of September 21, WTA: Guangzhou, Seoul, Tokyo
Week of September 28, ATP: Chengdu, Sofia, Zhuhai
Week of September 28, WTA: Wuhan
Тенис - Всекидневна тема
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тенис - Всекидневна тема
Ролан Гарос ще се играе една седмица след USO. Има коментари от тенисисти, че никой не е информирал предварително съвета на играчите и не се е интересувал от тяхното мнение. Диего Шварцман, Осака и Поспишил питат как се играят два мейджъра един след друг. Освен това в дните на Гароса са запланувани още няколко турнира в това число и този в София.
През последните години Анди Мъри загуби много позиции в ранглистата, но със сигурност не е загубил чувството си за хумор.
Шотландецът демонстрира отлично настроение, а повод стана снимка на неговия колега Стан Вавринка
, на която швейцарецът се наслаждава на домашно фондю. И в частност „небрежната“ прическа на Stan The Man.
„Какъв е адреса ти, за да мога да ти изпратя четка за коса“, написа под снимката Мъри. Отговорът на Вавринка не закъсня: „Да, моля! Защото точно сега не мога да си купя нито една…всички магазини са затворени. Ще бъде забавно да получа четка от теб и твоята известна коса“.
Малко по-късно Мъри допълни: „Стан, както вероятно знаеш, никога не съм имал четка за коса“. През годините шотландецът нееднократно се е самоиронизирал, когато е става въпрос за неговата прическа.
Шотландецът демонстрира отлично настроение, а повод стана снимка на неговия колега Стан Вавринка
„Какъв е адреса ти, за да мога да ти изпратя четка за коса“, написа под снимката Мъри. Отговорът на Вавринка не закъсня: „Да, моля! Защото точно сега не мога да си купя нито една…всички магазини са затворени. Ще бъде забавно да получа четка от теб и твоята известна коса“.
Малко по-късно Мъри допълни: „Стан, както вероятно знаеш, никога не съм имал четка за коса“. През годините шотландецът нееднократно се е самоиронизирал, когато е става въпрос за неговата прическа.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Чичото на Надал
Когато загубим някои мач, какво се случва? Имаме нужда от психолог. Какво става, какво става? Просто е - не са достатъчно добри. Нищо друго
Преди много години едно момиче ме попита защо правя тази грешка. Казах ѝ че се случва, защото не съм достатъчно добър. Но днес, не. Днес, когато изгубим някой мач, отивам на психолог и психологът казва: О, трябва да си представиш това и онова, и само тези неща". Невероятно. Тенисът е прост. Когато направя грешка, отивам и тренирам повече .
Когато загубим някои мач, какво се случва? Имаме нужда от психолог. Какво става, какво става? Просто е - не са достатъчно добри. Нищо друго
Преди много години едно момиче ме попита защо правя тази грешка. Казах ѝ че се случва, защото не съм достатъчно добър. Но днес, не. Днес, когато изгубим някой мач, отивам на психолог и психологът казва: О, трябва да си представиш това и онова, и само тези неща". Невероятно. Тенисът е прост. Когато направя грешка, отивам и тренирам повече .
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Без Уимбълдън тази година! 
София Кенин била навита Гришата да я гняса душманската
Жалко, че не е над 45 ... 
Леевски, оле
Ранглистата са я замразили. Правилно решение.
Баси, дават Борг-Лендъл от РГ 81-ва и играта е все едно на каданс.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Четох, че Мелбърн 2021 е под въпрос, а франсетата се нагласиха още есента да се проведе РГ. Не разбирам