Тенис - Всекидневна тема
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тенис - Всекидневна тема
В интерес на истината Тийм играе доста под нивото си днес спрямо показаното досега в турнира. Джокович се отпусна по някаква причина след спечеленият първи сет и сам си е виновен, че изобщо се стигна до обрат от страна на австриеца. След това пък Доминик допусна прекалено много грешки и сега е на път да предаде мача. Рутината на Ноле в тези мачове е стряскаща. Никакви емоции не показа при пасива в сетовете, нито пък след като спечели четвъртия и дори след пробива в решителния пети. От една страна събитията са повече на ръката на Тийм, защото или прави уинъри, или грешки, но Джокович просто спря да греши и все по-рядко дава каквото и да е време на австриеца.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- redhooligan
- Контакти:
sirius123 написа:Живна , но до къде.
До спечелването на титлата. Хайде честито на феновете на Джокович. Няма да изпусне победата. Влезна в ритъм и безпроблемно ще си вземе оставащите две подавания, освен ако не направи и пробив!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Честита осма титла в Мелбърн и 17-а общо и честито завръщане под номер 1. Джокович е в серия от 5 поредни спечелени финали от ГШ за първи път в кариерата си. Плашещо перфектен. Почти съм сигурен, че няма да спечели повече този сезон, но да видим.
Тийм се доказва като играч, който не може да печели големи финали. Трети загубен от ГШ, един на ФМ и два загубени от общо три на сериите 1000. Иначе прави добро впечатление, оставя те да повярваш, че има играта, но в края на краищата не издържа на напрежението. А днес водеше с 2:1 сета и точки за пробив в четвъртия. Рутината на Ноле няма нужда от коментар. Приближава се на 2 титли от Надал и 3 от Федерер с цялото време на света, ако е здрав.
Настоящите трима в ранглистата са спечелили последните 13 титли от ГШ.
Тийм се доказва като играч, който не може да печели големи финали. Трети загубен от ГШ, един на ФМ и два загубени от общо три на сериите 1000. Иначе прави добро впечатление, оставя те да повярваш, че има играта, но в края на краищата не издържа на напрежението. А днес водеше с 2:1 сета и точки за пробив в четвъртия. Рутината на Ноле няма нужда от коментар. Приближава се на 2 титли от Надал и 3 от Федерер с цялото време на света, ако е здрав.
Настоящите трима в ранглистата са спечелили последните 13 титли от ГШ.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
По-скоро Рафа и Родж са бита карта. Ноле ще трупа още доста. Ще атакува сигурно Големия шлем тази година.
Джокович направо психяса във втория и третия сет. Не знам какво го ядоса толкова, но не приличаше на себе си. Понякога имам чувството, че сърбинът очаква прекалено лесно да печели, когато срещу него не играят Надал или Федерер и се изнервя, ако мачът не върви спокойно в негова полза. Все пак Новак успя да събере ума си в последните два сета и да измъкне титлата, това е най-важното за него. И двамата финалисти не показаха най-добрия си тенис. Тийм вече с три изгубени финала... Дано спечели титла от ГШ през кариерата си.
sapio0o написа:ЧПочти съм сигурен, че няма да спечели повече този сезон, но да видим.

MuFc1878 написа:По-скоро Рафа и Родж са бита карта. Ноле ще трупа още доста. Ще атакува сигурно Големия шлем тази година.
Родж да, Рафа не.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Джокович спечелил? Доми направо се е изложил с това да изпусне четвъртия сет.
Esi написа:Джокович спечелил? Доми направо се е изложил с това да изпусне четвъртия сет.
Джоко , не се казва Надал .

Това ти си го писал, не съм аз, така че явно Доми е имал шанс още в четвъртия сет.
sirius123 написа:Безизходица.
sirius123 написа:Живна , но до къде.
Това е писано в хода на мача. Обективно Тим се наака в осмия гейм на четвъртия сет. Но това все още не означаваше загуба за него , нито победа за Джоко. Всичко се реши в петия , в който сърбина окончателно взе всичко в свои ръце.