Независимо как ще завърши финала Медведев е робот! Колко поредни финала?
6- ти пореден финал на АТП турнир.
Тенис - Всекидневна тема
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тенис - Всекидневна тема
Както се очакваше Медведев спечели мастърса в Шанхай с 6-4 6-1. Финалът като качество си беше горе долу. Зверев беше пълно разочарование в този мач. Нищо общо с тениса, който показа срещу Федерер. Все пак за последните 12 години тези двамата са единствените тенисисти извън Светата троица + Съра спечелили по два мастърса. Това за статистиката.
Медведев е чук, очаквам да почне да побеждава по-редовно светата троица!
Pichichi написа:Медведев е чук, очаквам да почне да побеждава по-редовно светата троица!
Има добри шансове да бие и тримата накуп във Финалния мастърс
Федерер и Джокович не показват добра игра след "Уимбълдън", а Надал е най-слаб в зала.
Ще е забавно едната група в Лондон да бъде Джокович, Федерер, Медведев, Циципас
Яко нерви и скорошна история между четиримата
Няма да е зле вече да има играч, който редовно да млати Мафията. Така ще знам, че наистина става и си е заслужил правото да бъде номер 1 и да трупа Шлемове.
MuFc1878 написа:Няма да е зле вече да има играч, който редовно да млати Мафията. Така ще знам, че наистина става и си е заслужил правото да бъде номер 1 и да трупа Шлемове.
Макар, че все още не е на нивото на най-силните сезони на Джоко и Рафа. Сега ги шамари, но дали ще достигне извънземното ниво, не знам. Трябва да има сериозен дразнител. Със сегашните лапета, ще трупа шлем след шлем като Роджър едно време.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
И нека поздравим Сър Анди за звръщането му с първа титла. Победа на финала в Антверпен над Стан.