Тенис - Всекидневна тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Тенис - Всекидневна тема

Мнениеот Pichichi » 02 сеп 2019 11:11

Е защо Фед да не загуби дори и сет до финала, той загуби по сет в първите 2 кръга дори. Това с/у Гофен
си е ясно, белгиеца не може да му се опъне но дори още следващия кръг Григор може да му вземе сет че и повече.
А може Гришо и да падне 6:2/6:2/6:1 де! :lol: Стан/Медведев също не са за подценяване.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 сеп 2019 11:14

На живо всъщност не изглежда толкова грамаден. Но това с потника ме уби - още се смея :lol: :mrgreen: Мери с уникална рокля, а Рафа бичи като бургаска батка с потник на адидас :mrgreen:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 02 сеп 2019 11:22

Той изобщо не е грамаден в горната част, просто релефът отстрани заблуждава. Изчистен е и изглежда по-голям отколкото е всъщност. Виж, в долната част за тенисист е бая корав. :lol:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 02 сеп 2019 11:28

Pichichi написа:Е защо Фед да не загуби дори и сет до финала, той загуби по сет в първите 2 кръга дори. Това с/у Гофен
си е ясно, белгиеца не може да му се опъне но дори още следващия кръг Григор може да му вземе сет че и повече.
А може Гришо и да падне 6:2/6:2/6:1 де! :lol: Стан/Медведев също не са за подценяване.

Може и да загуби сет, може дори да отпадне, просто такава ми е прогнозата.
Медведев е уморен, снощи спокойно можеше да загуби от неопитен играч с 10 мача на най-високо ниво, който нямаше особено добър сервис. Вавринка май въобще не е печелил срещу Роджър на хард, Григор... Тук ни се иска като сънародници, но Димитров беше към 80-то място преди старта на турнира. И макар че игра много добре срещу добри състезатели в 3-и и 4-и кръг, Федерер е съвсем друга бира в сравнение с Де Минор и този с трудното име преди него. А швейцарецът вероятно ще вдигне нивото и няма да прави подаръци на свой сервис, както в първите си мачове.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 сеп 2019 11:37

Малко ме е яд, че тази победа на Стан "The Beer Belly" над Джоката ще остане в статистиката като "отказване".
Биг Стан си го дърмонеше мъжката от първата топка в мача и любителите на бекхенда с една ръка останаха леко разочаровани от акта на преждевременното събиране на кукли и парцалки ;)

Григор пък ме изненада с мега стабилна игра. Дано успее да се отпусне в мача срещу Дедо и поиграе още мач-два в Куинс.
Последна промяна от Red_Neck на 02 сеп 2019 11:38, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 02 сеп 2019 11:38

Нека първо се стигне до мач на ФеДал. Между другото двамата никога не са играли един срещу друг на USO. Колкото и да не ми се иска да го напиша, Григор няма големи шансове за победа. Направо се панира срещу идола си, така е било досега и сега няма да е по- различно. Имат 8 мача, а Дедо е казал "Обичам да играя срещу него. Имаме сходни стилове..", което значи, знам как да го бия..пак.
Двама от младите натегачи са интересни. Медведев и Рубльов. Заедно с А. Зверев са дебютанти във втората седмица на турнира. В мача на двамата мечока съм за Вавринка, харесвам го и заради начина по който не се предаде след операциите и пак стигна високо ниво, но като си направя сметка по- добре е да спечели руснака.
Пожелавам на Джоко бързо възстановяване. Правилно решение, опитал се е да играе с проблем, но така само го усложнява. Размина му се на Дедо Боже голяма грижа.
Видях на живо Рафа на Гароса тази година. Ще влезе в смокинг, а ако не, ще си ушие по поръчка за да му влязат бицепсите в ръкавите.
А това е поздравче от моите хора тролите. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 02 сеп 2019 19:28

Red_Neck написа:преждевременното събиране на кукли и парцалки ;)
Да ти се мярна нещо останало , сръбско и голямо. 8-)

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 04 сеп 2019 07:36

Тежък ден за швейцарците. Траур и празна зала след мача. Така им се полага на янките , само мачкане.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 сеп 2019 07:39

Цяла година страдание си е струвала май. :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 сеп 2019 07:50

За 8 месеца 700 точки. Сега за 10 дена пак толкова с опция за още 8-)

Върни се в “Тенис”