Не бе, аз се базирам на всичките ти коментари. Не пишеш от днес, нали?

Трол си, но си пич иначе. А за Рафа и последната му титла, реално аз това го слушам от 2006, мисля. Или най-късно от 2007. Възможно е да си прав, а може и да не си. Според мен не просто няма да е последната му, но ще спечели и поне една на твърдо или тревно, отново. Ще се разбере в следващите години. За Надал към момента най-важно е да се запази здрав за дълго. Когато това е налице, финалите му не закъсняват. Въпрос на момент е да уцели Новак, когато не е в god mode, подобно на тазгодишния АО. При такова положение няма какво да се направи точно там. На USO е по-възможно. Съдбата знае как да си връща и на тримата. На Федерер му го върна в Австралия 2017 след всички болезнени загуби, на Надал същата година на USO, а на Ноле на последния Уимбълдън, когато въпреки по-силната съпротива отсреща, пак някак успя да спечели.... под покрив.

Стена и още как. Знам, че ти е гадно, и аз да бях щях да търся оправдания, понеже знам какво е да губи моя човек, но в случая Тийм бе стена през цялото време. В последния сет имаше шансове за пробив в цели два от геймовете на Надал. Едвам е ходил, а?

Колкото и да искаш да омаловажиш постижението на Надал, 12 титли не се печелят срещу гроги противници. Печелят се, когато си по-добър от всички останали в конкретното състезание. Имай малко уважение към финалиста.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]