Новак Джокович - най-завършеният играч в историята

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Новак Джокович - най-завършеният играч в историята

Мнениеот 1982 » 03 апр 2016 22:19

E, не си отбелязал най-важното ..... номер 1 по титли от Мастърс-ите. 8-)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 03 апр 2016 22:20

Определено много сладка титла, имайки предвид, че Новак беше доста далеч от най-добрата си форма.
Вече е рекордьор по титли от Мастърс 1000, както и по спечелени пари от наградни фондове.
Определено навлиза ударно в една от най-важните части на сезона, имайки предвид титлите, които спечели, но има какво да се желае в игрови план.
Специално в този турнир на много места ми изглеждаше неуверен, което не е добре, имайки предвид, че очакванията и от феновете, и от пресата за Ролан Гарос ще са огромни, с което и напрежението ще е по-голямо, надявам се да греша и че Джокович ще се справи.
Честита да му е поредния трофей.
Изображение
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 апр 2016 15:19

Жребия излезе:
Изображение

Като цяло нещата за Джокович би трябвало да изглеждат така:

1Р - ...
2Р - Габашвили
3Р - Монфис
ЧФ - По принцип Ферер, но аз очаквам Гофен.
ПФ - Федерер
Финал - Мъри/Надал/Бердих/Вавринка

Изображение
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 09 апр 2016 16:49

Аз ги виждам така:
3-ти - Фонини
4-ти - Ферер
ПФ - Цонга или Роберто Батистута Агут.
Финал с нашия познайник Надал. Испанеца е сигурен финалист.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 13 апр 2016 18:44

Летящ старт на клей сезона. :lol:
Не знам какво да кажа просто, може би е слънчасал нещо или се е натровил при откриването на ресторанта, нямам друго обяснение за късите топки, които не спираше да опитва.
Май наистина трябваше да го пропусне тоя турнир, както и да е, аз лично сега ще викам за Анди. :)

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 13 апр 2016 19:01

Предчувствах загубата още в началото на мача. Доста бавен корт. Трябва да отдадем заслуженото на чеха.

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 13 апр 2016 19:06

Нищо, де! Случва се! Странното е, че хората били на откриването на ресторанта си загубиха мачовете- Троицки, Гришо, Бердих, Фонини, Карлович и за капак шефа.
Изводът е един, не яжте здравословно!
Изображение

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 13 апр 2016 19:10

sirius123 написа:Предчувствах загубата още в началото на мача. Доста бавен корт. Трябва да отдадем заслуженото на чеха.

Определено момчето игра силно, няма какво да се лъжем, но и Новак беше безобразен, макар че той играеше на подобно ниво през цялото време в Маями.
Сега гледам е казал, че така и не се е почувствал достатъчно свеж и в тренировките, умората се е усещала.

Esi написа:Нищо, де! Случва се! Странното е, че хората били на откриването на ресторанта си загубиха мачовете- Троицки, Гришо, Бердих, Фонини, Карлович и за капак шефа.
Изводът е един, не яжте здравословно!

Само Мъри остана май?
Иначе успех на вашия човек, макар че както казах, ще викам за британеца. :mrgreen:

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 13 апр 2016 19:15

Следват други порции напускащи. Бившия No.1 е налял някой друг килограм , ама се представи стабилно. Време му е да вземе нещо голямо. Как се радваха почитателките му , когато сърбина губеше. Жалко , че не се сблъскахме с него.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 13 апр 2016 20:11

И на предните Мастърси имаше някои слаби мачове, просто тук опонентът му не се уплаши и успя да си вземе двубоя, за което заслужава и поздравления. Лош старт за Новак на клей, но има предостатъчно време да влезе в серия. Идеята е да е в топ форма на Ролан Гарос, не сега. А относно Монте Карло- миии, май ми остана за Цонга да съм.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Върни се в “Тенис”