Н. Джокович - Г. Димитров - (6:7-7:6-3:6)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Н. Джокович - Г. Димитров - (6:7-7:6-3:6)

Мнениеот GOLEADOR » 08 май 2013 14:27

Не знам дали Ред Бул дава криле,но любовта явно върши тази работа.Ето няколко думи на Гришо след мача с Джокович:

"Няколко думи от моята приятелка преди мача изключително много ми помогнаха за тази победа. Това беше постъпка, която ще помня до края на живота си. Само няколко изречения, които и преди съм чувал, но въпреки това. Ще запазя за себе си какво точно ми каза, със сигурност, но определено искам да й благодаря за това", заяви 21-годишният Димитров, който постигна първата си победа над световния №1 след тричасова битка.

Надявам се хубавата Маша да нашепва още дълго време окуражителни думи в ухото на Гришо и скоро време да го видим като номер 1 в световния тенис!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 08 май 2013 15:30

HoUs4oOL написа:МНОГО ГОЛЯМ ГРИШО БРАВО!!!

Факт!
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 май 2013 15:34

Браво на Гришо, така се става голям спортист, като почнеш на биеш големите! Пожелавам му успех в бъдеще и да стане №1 :geek:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 май 2013 19:17

Ще го кажа така... Никога не съм предполагал, че ще присъствам на събитие като това - НАД 20 ТЕЛЕФОНА ИЗПОЛЗВАЩИ БЕЗЖИЧНИЯ ИНТЕРНЕТ НА БИОМЕТ ДА СЛЕДЯТ ТЕНИС МАЧ И СЛЕД ОНОВА "ДА! ДА !ДА! ГРИШО УСПЯ" ЦЯЛ АВТОБУС С ВСЯКАКВИ ХОРА ДА СЕ РАДВАТ КАТО ЗА СВЕТОВНА ТИТЛА!!!

И ВСИЧКО ТОВА - ЗАРАДИ ГРИГОР ДИМИТРОВ - НАЙ-СВЕТЛИЯ ЛЪЧ В МРАЧНОТО НИ СПОРТНО НАСТОЯЩЕ. НАЙ-СВЕТЛИЯ ЛИ ПИСАХ - НЕ, ГРЕШКА...

ЕДИНСТВЕНИЯТ!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 08 май 2013 19:58

Уникален беше!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 08 май 2013 23:00

ros написа:Ще го кажа така... Никога не съм предполагал, че ще присъствам на събитие като това - НАД 20 ТЕЛЕФОНА ИЗПОЛЗВАЩИ БЕЗЖИЧНИЯ ИНТЕРНЕТ НА БИОМЕТ ДА СЛЕДЯТ ТЕНИС МАЧ И СЛЕД ОНОВА "ДА! ДА !ДА! ГРИШО УСПЯ" ЦЯЛ АВТОБУС С ВСЯКАКВИ ХОРА ДА СЕ РАДВАТ КАТО ЗА СВЕТОВНА ТИТЛА!!!

И ВСИЧКО ТОВА - ЗАРАДИ ГРИГОР ДИМИТРОВ - НАЙ-СВЕТЛИЯ ЛЪЧ В МРАЧНОТО НИ СПОРТНО НАСТОЯЩЕ. НАЙ-СВЕТЛИЯ ЛИ ПИСАХ - НЕ, ГРЕШКА...

ЕДИНСТВЕНИЯТ!!!

Роска, в Мадрид ли си бре ? :roll:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Н. Джокович - Г. Димитров

Мнениеот TodorT » 08 май 2013 23:03

haha написа:
TodorT написа:Джокович е боклук и отдавна го е доказал! Факт! Заедно със Сьодерлинг са най-противните тенисисти! Отношението им към съперника и към публиката е повече от отвратително! Новак е страшно леке, ама тоя път не му мина номера с "умрялата лисица" ! Сръбска гад! Браво на нашето момче! Направо жал ми стана за него как гледаше, докато Джокович спореше със сидията как топката била вътре :evil: Нашето момче си седи кротко и само мига.... точно като някое сираче беше! Ама спечели залата в Мадрид, спечели и мача, а срЪбина е аут! :twisted:

И твоят човек Федерер много пъти се е държал супер високомерно, ама не съм видял да го критикуваш. :roll:

Е кога Федерер постъпи така с публиката, кога се е държал така със съперника си, кога е симулирал контузия ? Федерер и Надал са едни от най-коректните хора в тура..... особено швейцарецът е истински джентълмен, него няма да го чуеш да каже нещо лошо за съперника си или да наругае публиката. Видя ли днес превода на псувните на Джокович ?!? :shock:

haha

Мнениеот haha » 09 май 2013 13:23

TodorT написа:Е кога Федерер постъпи така с публиката, кога се е държал така със съперника си, кога е симулирал контузия ? Федерер и Надал са едни от най-коректните хора в тура..... особено швейцарецът е истински джентълмен, него няма да го чуеш да каже нещо лошо за съперника си или да наругае публиката. Видя ли днес превода на псувните на Джокович ?!? :shock:

Първо- Джокович не е симулирал контузия- стъпи накриво на глезена, който беше контузил мисля преди месец на Дейвис Къп. А и да ти припомня, че ситуацията стана при 15-40 на сервис на Григор- за какво му е на сърбина да бави играта тогава? Да не говорим, че след прекъсването изпусна шанса за пробив. Тази теза олеква.
Федерер си спомням, след като спечели на Аустрелиън Оупън срещу Цонга 1/2-финала през 2010-а и му предстоеше финал с Мъри в интервюто след мача напълно се подигра на Мъри, каза как това било страхотен шанс за него, защото Шотландия нямала титла от ГШ от хиляда години (буквално така каза) и подобни неща. Изобщо не се държа на ниво. Също така веднъж имаше мач с Джокович и се скара на хората в лагера на сърбина.
Не ми трябва превод на псувните му,ясно е какво каза. Не го оправдавам за което, въпреки че публиката го освиркваше през целия мач.
А и не знам за какво неуважение говориш към съперника- Джокович поздрави Григор след мача, а после на пресконференцията призна, че е бил победен, защото българинът е играл по-добре от него.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 10 май 2013 10:58

"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Мнениеот NiKsAnA_ss » 11 май 2013 16:31

LordSirAlexFerguson написа:ДЖОКОВИЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧ..... Изображение

ИзображениеВИЕ ДА НЕ МИСЛИХТЕ,ЧЕ ГРИШАТА ЩЕ СПЕЧЕЛИ ВЕ БАЛАМИ? ИзображениеИзображениеИзображение

ВСИЧКИ СМЕ С ДЖОКОВИЧ НАЛИ ТАКА? Изображение

gong/viewtopic.php?f=43&t=135143&st=0&sk=t&sd=a&start=140
Ето я обидата!! "балама" не е ли вече достатъчна причина... Тоя смешник просто ако ми е пред очите, ще го...
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

Върни се в “Тенис”