Ролан Гарос 2011

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Kой ще спечели Ролан Гарос ? (възможностите за глас са два)

Можете да изберете до 2 отговора

Виж резултатите

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Re: Ролан Гарос 2011

Мнениеот boston celtics » 24 май 2011 17:51

Ако намерите линкове за мача на Гришо,пуснете ги тук....
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

haha

Мнениеот haha » 24 май 2011 19:03

Страхотен мач направиха Иснер и Надал,испанецът спечели 3:2.Джон ме изненада с играта си,не очаквах да окаже чак такава съпротива и то на клей.За играч с неговите габарити,играта му ми се стори доста разнообразна.Определено малшанс,че срещна Надал още в първия си мач.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 24 май 2011 20:16

Гришо пада с 6-2,6-4 и 4-4 в 3-ти сет!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 24 май 2011 20:27

Е Гришо падна.А колкото до драмата ,,Надал'' Иснър е много добър тенисист и ако беше извадил по добър късмет при жребия го виждах 4 кръг.Надал не е в същата форма както миналата година.При жените Иванович отпадна и си мисля че вече никога няма да хване влака топ 10.След мачовете от първия кръг фаворитите ми са Федерер-при мъжете и Азаренка-при жените
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

haha

Мнениеот haha » 24 май 2011 21:01

Аз очаквах Надал да спечели в 3 сета,предполагаше се,че Иснер няма какво да предложи точно на клея.
Надявам се,Ноле да продължи доминацията си и да спечели РГ.На Фед ще му е трудно,годинките при него вече наистина си казват думата.Мъри за мен няма никакви сериозни шансове да стигне дори и 1/2 финал няма да го коментирам него.Интересно е дали Сьодерлинг ще повтори добрите си представяния от последните 2 години,когато игра финал.
Още няма да давам прогнози за по-предните фази на турнира,тъй като е много рано.На пътя на Надал стоят Давиденко,Вердаско и Сьодерлинг,това до 1/4 финала включително.Много ще е интересно тук.От втората четвърт ми се струва,че отново Мелцер ще се промъкне до 1/2 финал,просто Мъри не го слагам в сметките.Отдолу Фед има за съперници от по-сериозните Цонга,абоната Вавринка и Ферер,който би му създал най-големи проблеми.На пътя на Ноле стоят Дел Потро,Гаске и Южни.Общо взето това е,да видим какво ще се случи :)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 24 май 2011 21:13

Надал доста се е изпотил днес :)
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 24 май 2011 22:04

Отдъхнах си, че Рафа се измъкна от тежката ситуация!
:P
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 25 май 2011 01:11

Мачът на деня Надал-Иснър! Прекрасен мач... не съм си представял, че Иснър може така добре де играе на червено :roll: Поизмъчи Рафа в тези 5 сета... Иначе жалко за Гришо :oops: Очаквах труден мач за него, просто Шарди играе добре на клей, а пък и пред собствена публика ... ;) Като изненада при мъжете днес е отпадането на Николас Амлагро, който водеше 2-0, но загуби с 3-2 от Кубот :shock: При жените Шарапова, Клайстерс и Азаренка с рутинни победи... Като изненади може да се приемат отпаданията на Шнидер и Иванович, макар че мен сръбкинята вече с нищо не може да ме изненада :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 25 май 2011 01:17

MagicMoments написа:При жените Иванович отпадна и си мисля че вече никога няма да хване влака топ 10.

Иванович вече не я броя за фактор в тениса... толкова непостоянен тенисист няма... откакто спечели Ролан Гарос преди 3 години е пълна скръб! :evil: За мен тя, Янкович и Сафина са най-незапомнилите се бивши номер 1 тенисистки...

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 25 май 2011 09:55

TodorT написа:
MagicMoments написа:При жените Иванович отпадна и си мисля че вече никога няма да хване влака топ 10.

Иванович вече не я броя за фактор в тениса... толкова непостоянен тенисист няма... откакто спечели Ролан Гарос преди 3 години е пълна скръб! :evil: За мен тя, Янкович и Сафина са най-незапомнилите се бивши номер 1 тенисистки...

За Иванович съм съгласна, Тоше!
8-)
Обаче за моята любимка Динара не съм!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!