Федерер на 1/2 финал след победа над Григор Димитров
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Базел 1/4 финал | ГРИГОР ДИМИТРОВ - Роджър Федерер 21:00ч.
Много възможности изпусна вече ..
Еми това е, Федерер рядко греши във важните моменти
При третия сетбол Гришо беше най-близо, но нещо се обърка. Дано в тайбрека успее
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Udoji90
- Контакти:
Роджър като цяло си взимаше по-убедително сервис геймовете, ама пък накрая нашият имаше 4 шанса за пробив... Който и да беше взел сета, нямаше да е незаслужено. Аз се радвам, че Григор не се контузи при падането (или поне не му личи).
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Жалко, изтърва пробив, сега и тайбрека! Фед прави грешки, но нашият не се възползва. Трябва да е по-агресивен Григор!
Добър мач с лош за сега резултат. Гришката играе с доста повече грешки, отколкото може да си позволи срещу Фед. Но Роджер е прекалено агресивен и постоянно атакува мрежата.
Давай, Гришо
Давай, Гришо
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Дано не падне психически и да върне втория сет.
-
Като цяло в тоя 1-ви сет Фед. беше по-стабилен.
Вземаше си по-лесно сервис-геймовете, а Гришо се мъчеше при своите.
Единствено в последният гейм, преди тайбрека Роджър изпита трудности, но в последствие в самият тайбрек показа, че играе по-добре от Нашия в момента.
Дано Гришо не се срине... Щото съперника е много опитен и ще накаже най-малката грешка или колeбание във 2-рият сет.
Вземаше си по-лесно сервис-геймовете, а Гришо се мъчеше при своите.
Единствено в последният гейм, преди тайбрека Роджър изпита трудности, но в последствие в самият тайбрек показа, че играе по-добре от Нашия в момента.
Дано Гришо не се срине... Щото съперника е много опитен и ще накаже най-малката грешка или колeбание във 2-рият сет.