Гришо обърна Бердих и е на 1/4 финал в Рим
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Рим | ГРИГОР ДИМИТРОВ - Томаш Бердих
Прекрасна победа !
Браво на Григор!
Перфектно изигран мач и показа, че е по-класният тенесист от двамата и си взе заслужен реванш.
ПП: Какво воле с плонж при 30 равни в последния гейм само.
Перфектно изигран мач и показа, че е по-класният тенесист от двамата и си взе заслужен реванш.
ПП: Какво воле с плонж при 30 равни в последния гейм само.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
-
THE G.A.M.E
Gil-galad написа:Браво на Гришко! Стегна се и си го би резонно! да идва Вавринка!
Вавринка отпадна от Томи Хаас.
Така че, на пръв поглед Нашият има по-лесен съперник, ама ще видим.
ГРИШААААААААААААААААААААААААААААААА 
От суеверие да го е страх човек да пише и да коментира мача! Страхотни отигравания имаше пак, много ефектен тенисист става! Тези неща едно време ги правеше само големия Борис Бекер! Браво на Гришо!
- bilyaletdinov
- Контакти:
Страхотен Григор
Изпълнението му за 40-30 в последния гейм беше уникално. Много тежък мач, но успя да запази концентрация и направи по-малко грешки. Кортовете в Рим са доста по-бавни от тези в Мадрид и Бердих нямаше това предимство на по-силните си удари. Следващото изпитание е Томи Хаас, напълно преодолим съперник. Пътят към 1/2-финал с Джокович е открит
ПП: Може би е по-добре Гришо да се откаже от мача на двойки.
ПП: Може би е по-добре Гришо да се откаже от мача на двойки.

И този път ще победиш шампионе!
Живко6461 написа:Joni_ написа:За жалост още му е рано на Гришо да се бори с тенисистите от топ 10 .
На някакви по малки турнири може и да ги бие понякога и да взима по някоя престижна победа, но когато се изправи срещу тях на по сериозен турнир все нещо не му достига.
Според мен и днес ще е така, но все пак бъдещето е пред него и аз лично се надявам до година - две да натрупа нужните качества и увереност и да се бори с най добрите.
1. Дали 6:7, 6:2 срещу №6 е убедително доказателство, че Григор отстъпва сериозно на тениситите от топ 10?
2. Би ли обяснил на нас невежите кои са големите турнири и на кое място в класацията е турнирът в Мадрид?
3. 14-то място в класацията означава ли липса на качества и увереност за борба с най-добрите тенисисти?
1.Никъде не съм казал, че Гришо отстъпва сериозно на топ 10 тенисистите, а, че просто още малко му трябва да е напълно равностоен на тях във всеки мач.
2.Турнира е Мастърс, ясно е, че е голям турнир, мисълта ми беше за турнир от типа на този в Букурещ.
3. 14-тото място е едно добро представяне и е добра предпоставка при правилно развитие от страна на Гришо и екипа му да се изкачва все по нагоре.
Честита победа на всички, прекрасен мач за Гришо, макар, че в началото направо някаква глупост, но важно, че след това направо го смачка.

- Saint Etienne
- Контакти:
Браво на Гришо
И миналия мач личеше, че нашия е по-добър. Но там сам се би във втория сет.
Тук пак даде първия сет, но другите два го смачка с разиграване.
Тук пак даде първия сет, но другите два го смачка с разиграване.