Тенис - Всекидневна тема
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тенис - Всекидневна тема
Във вторият кръг Гришко че играе със сливата на Николчето.
Sstefanov написа:Какво е оправданието днес? Въпреки всичко, почти успя да спечели турнира, сега ще може да си почине в изкуственият град, без да му пречи някой. Дано на следващият турнир поне не отпадне в първи кръг. Колкото и да не го харесвам, все още смятам, че ще спечели някой от 4-те главни турнира.
Същото и като за Федерер, някаква много тежка болест го мъчи, която повече от седмица не минава .....
Българинът стартира турнира като поставен под №1 и огромен фаворит за трофея, но в двубоя с Джазири демонстрира, че все още не е възстановен от болестта, която не му позволи и да бъде конкурентен на Роджър Федерер на финала в Ротердам.
Интересно, вчера пускаха някакви негови снимки от Дубай, много се забавляваше, не личеше хич да е болен ..... ама карай ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Аййй...... много ме е яд
Тотално насра мача.
Хубаво начало, играта се получаваше, бекхендът горе-долу работеше и с началото на втория сет всичко отиде. Грешки, грешки, двойни грешки
Тъкмо в Ротердам напипа играта си и днес тотално разочарование.... Колко възможности изпусна, пропиля брейк точки.... Много ме е яд.
С тази игра няма да стане на Мастърсите. Има време да оздравява и да направи добра подготовка. Време е да направи нещо значимо на тия "хилядарки" 
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
ЦСКА _завинаги
- Контакти:
TodorT написа:Аййй...... много ме е ядТотално насра мача.
Хубаво начало, играта се получаваше, бекхендът горе-долу работеше и с началото на втория сет всичко отиде. Грешки, грешки, двойни грешки
Тъкмо в Ротердам напипа играта си и днес тотално разочарование.... Колко възможности изпусна, пропиля брейк точки.... Много ме е яд.
С тази игра няма да стане на Мастърсите. Има време да оздравява и да направи добра подготовка. Време е да направи нещо значимо на тия "хилядарки"
И мен ме е яд, защото направи цели 12 двойни грешки.
Николчето му действа зле като е с него, на турнири.
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
TodorT написа:Аййй...... много ме е ядТотално насра мача.
Аз изтървах първия сет, но гледах останалото.
Кошмарен мач. Първият сервиз отново го нямаше, а без него няма да стане.
Въпреки всички слабости, при 5:6 във втория имаше 2 възможности за рибрейк, но от 15:40 загуби сета.
После играта му съвсем се срина ....... пълно фиаско!
Най-неприятното е, че дори срещу играч извън топ 100 Григор не показа нужното самочувствие и увереност и бе изключително пасивен последните 2 сета.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Няма да помисли вече за Дубай. Изглежда арабите ''не го бръснат за слива''. Колкото до играта му , трябваше по някакъв начин да напомни за себе си. Знае ли се , може да изкочи от някъде заека - залога за тунезиеца гонеше коефициент 7.5
-
ЦСКА _завинаги
- Контакти:
sirius123 написа:Няма да помисли вече за Дубай. Изглежда арабите ''не го бръснат за слива''. Колкото до играта му , трябваше по някакъв начин да напомни за себе си. Знае ли се , може да изкочи от някъде заека - залога за тунезиеца гонеше коефициент 7.5
Да не искаш да кажеш, че е загубил нарочно?
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
Дали пък Роже няма да направи ГШ на 37 години
Ако проблемите на Надал продължат, то Париж си остава отворен. Не виждам да има ядове свако с останалите.
MuFc1878 написа:Дали пък Роже няма да направи ГШ на 37 годиниАко проблемите на Надал продължат, то Париж си остава отворен. Не виждам да има ядове свако с останалите.
Трябва много да вдигне нивото,Дел Потро на US-а му е голям дразнител.
Махнем ли Гароса,може да се каже че на останалите 3-ри си е големият фаворит.
При Рафича има много въпросителни,и 2017-а спрямо мачовете с Федерер не даде много надежди.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]