Има ли "Гейм,Сет енд Матс" за този турнир по Евроспорт ?
Ако има мисля да гледам късното повторение само за да чуя какво ще каже Матс Виландер за играта на
нашия. Досега чухме как Ив.Лендъл каза че най-добрия тенис който е гледал през 2013 е на мача м/у Григор и Мъри
но все пак Лендъл е треньор на Мъри.
Григор Димитров - Рафаел Надал (2:6, 6:2, 4:6)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Григор Димитров - Рафаел Надал (2:6, 6:2, 4:6)
Pichichi написа:Има ли "Гейм,Сет енд Матс" за този турнир по Евроспорт ?
Ако има мисля да гледам късното повторение само за да чуя какво ще каже Матс Виландер за играта на
нашия. Досега чухме как Ив.Лендъл каза че най-добрия тенис който е гледал през 2013 е на мача м/у Григор и Мъри
но все пак Лендъл е треньор на Мъри.
Няма.
Коментаторите по скай спортс се скъсаха да го хвалят цял мач, бяха убедени, че е способен да бие Надал и че всички големи вече трябва да се пазят от него, защото не смао може да играе като равен с равен с тях, но и да ги надиграва.

"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Гледам статистиката от мача -> Общо спечелени точки 79 : 79.
Надал обаче има невероятен процент първи сервис - 79 %-та и то в мач от 3 сета.
И друго ми прави впечатление Надал има 9 кила отгоре въпреки че е с 2 см. по-нисък от Григор. Гришата
трябва да тренира физиката още доста.
Надал обаче има невероятен процент първи сервис - 79 %-та и то в мач от 3 сета.
И друго ми прави впечатление Надал има 9 кила отгоре въпреки че е с 2 см. по-нисък от Григор. Гришата
трябва да тренира физиката още доста.
Последна промяна от Pichichi на 19 апр 2013 17:02, променено общо 1 път.
Интервюто на Григор с Пат Кеш, което е направено точно преди мача му с Надал, също не е лошо! Има и много яко видео към него!
Има го в гонга, ето линк: http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=341439

Има го в гонга, ето линк: http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=341439
Надал след мача сподели че се е чуствал много объркан,и не е очаквал подобна игра от Григор.-Така и недочаках да се пробие бекхенда на българина,постоянно ме изнендваше с фантастични удари,мисля че е предопределен от съдбата да бъде един от най-добрите,имах и малко късмет....сутринта валя и това направи корта малко по-бавен което е в мой плюс...в началото на третия сет ми трябваше време за да измисля план....но така и не се получаваше единственото което можех да направя е да се държа в мача и да дочакам шанса си...
Re: Григор Димитров - Рафаел Надал
sandi74 написа:Успех на Григор,дано не падне с много.
И този спорт тенисчето много го чаткам.Факт.Като казвам че Гришката е още далеч от големия тенис-не та не.Доста фурнички пресен и топъл хлебец има да изяде момчето ни докато стигне нивото на наистина големите в този спорт.Желая успех на Гришко и дано стане малко по равностоен на колосите в световния мъжки тенис.
sandi74 написа:sandi74 написа:Успех на Григор,дано не падне с много.
И този спорт тенисчето много го чаткам.Факт.Като казвам че Гришката е още далеч от големия тенис-не та не.Доста фурнички пресен и топъл хлебец има да изяде момчето ни докато стигне нивото на наистина големите в този спорт.Желая успех на Гришко и дано стане малко по равностоен на колосите в световния мъжки тенис.
Всичко друго е щракане по клавиатурата от лаици

MuFc1878 написа:sandi74 написа:sandi74 написа:Успех на Григор,дано не падне с много.
Всичко друго е щракане по клавиатурата от лаици
Абсолютно точно.Така си е.Факт.

sandi74 написа:sandi74 написа:Успех на Григор,дано не падне с много.
Мисля, че всички ще се съгласят ако ти предложа да станеш спортен анализатор в някоя спортна медия, дори и от ранга на Скай спортс, Евроспорт, явно е, че по ги разбираш нещата от хората работещи там.

"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Niksh0 написа:sandi74 написа:sandi74 написа:Успех на Григор,дано не падне с много.
Мисля, че всички ще се съгласят ако ти предложа да станеш спортен анализатор в някоя спортна медия, дори и от ранга на Скай спортс, Евроспорт, явно е, че по ги разбираш нещата от хората работещи там.
Коментаторите изобщо не ме интересуват а фактите че наш Григор е далеч от големия тенис са налице и са повече от очевадни.Всичко останало е празни приказки и търкане на клавиатурите от лаици.