Тенис - Всекидневна тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Re: Тенис - Всекидневна тема

Мнениеот rmfan5 » 25 яну 2018 13:21

nghcvth написа:Джокович никога не е имал толкова мизерен и елементарен жребий при спечелена титла в ГШ.

US OPEN 2016 - Янович,Весели(отказал се),Южни(отказал се),Едмънд,Тсонга(отказал се след 0-2),Монфис...
И на финала обаче Вавринка го бодна.
Не съм фен на Федерер,а ме караш да го защитавам.

Всеки излиза и играе,не си определя сам противниците,няма за какво да се мрънка.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 25 яну 2018 13:37

Чилич изигра поредния си силен мач. При вкаран първи сервис за противника става много трудно.... в 90% губи разиграването. Бекхендът му също работи и заслужено е на финал.
Малко съм разочарован от Кербер. Тоя сервис повече й пречеше, отколкото да помага. Изпусна спечелен мач, имаше два мачбола на свое подаване, Халеп правеше повече грешки от обичайно. Шанс.... :|

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 25 яну 2018 15:44

Red_Neck написа:Браво на бай Марин! Много силен турнир от негова страна и ....... новият №3 в ранкинга.
Пълен контрол върху мача - спокоен, методичен, уверен ...... все едно играеше спаринг.

Дано Григор е гледал внимателно как се подхожда срещу значително по-слаб противник и да започне да свиква с ролята си на фаворит!

Жалко, че измести Гришо, но не може да се отрече, че Чилич игра перфектно.
:cry:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 25 яну 2018 15:47

paro24 написа:Няма какво да гледа, а да тренира сервис.
Особено слабия си втори сервис, с по 10-на двойни грешки на мач не се стига далече,
колкото и да се говори, че е израстнал и не му пречели.

Прав си, че началният му удар не е на ниво и дано да тренира, за да го оправи.
Отдавна не беше правил толкоз двойни грешки в 1 мач.
:evil:

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 25 яну 2018 15:51

TodorT написа:Чилич изигра поредния си силен мач. При вкаран първи сервис за противника става много трудно.... в 90% губи разиграването. Бекхендът му също работи и заслужено е на финал.
Малко съм разочарован от Кербер. Тоя сервис повече й пречеше, отколкото да помага. Изпусна спечелен мач, имаше два мачбола на свое подаване, Халеп правеше повече грешки от обичайно. Шанс.... :|

То и Халеп пропусна 2 мачбола, но и 2-те играха невероятно.
8-)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 25 яну 2018 18:22

Тая гнусотия Бабош върти някакви нереални сервиси, утре ще ми развали финала при двойките. :x
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 25 яну 2018 20:23

[offtopic]
rmfan5 написа:
nghcvth написа:Джокович никога не е имал толкова мизерен и елементарен жребий при спечелена титла в ГШ.

US OPEN 2016 - Янович,Весели(отказал се),Южни(отказал се),Едмънд,Тсонга(отказал се след 0-2),Монфис...
И на финала обаче Вавринка го бодна.
Не съм фен на Федерер,а ме караш да го защитавам.

Всеки излиза и играе,не си определя сам противниците,няма за какво да се мрънка.

Да, но тогава не спечели титлата. :mrgreen: Бе в трагична форма и напълно очаквано Вавринка го би на финала. Тогава аз самият писах за лесния му път към финала, не съм носил вода от девет кладенеца. Фен на Божеството никога няма да каже, че любимецът му е бил облагодетелстван по някакъв начин или че е имал късмет.[/offtopic]

Халеп и Кербер направиха уникален мач днес, за мен най- качествения и драматичен досега на турнира. Страхотна битка с нечовешки разигравания. Малко ме е яд за Анджито. Дано поне Халеп спечели на финала.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 яну 2018 21:57

JackPackage написа:
1982 написа:
JackPackage написа:
barca4ever написа:Като гледам как играе Федерер, ме връща в 2006-7, когато го биеше само Надал и то на клей

Това е щото турнира е Чалънджър, Джоко, Надал, Мъри, Стан, Раонич и Нишикори няма ли ги поне на 1/2 финал турнира е макс ATP250 :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Нормално е да се радваш, че в момента конкуренцията е нулева и Федерер може отново да печели титли ......... щото като са здрави и в прилична форма Ноле и Надал, той печели основно калъфки ...... така че иронизирай, няма лошо, леко ти е на душичката, знаейки че ги няма душманите на """"""Маестрото"""""" ........

Конкуренцията била нулева - еми ето Джоко, Надал, великия Раонич не играха ли на АО? А Федерер като 3-4г беше на нивото на Марди Фиш си беше ОК конкуренцията и титлите на Джокович, нЪле? :roll:

Не знам дали е бил на такова ниво, като наскоро 3 пъти стига финали на ГШ, но яде бой от Джокович. До финалите не показа да е в никак лоша форма ....... просто тогава не беше като сега, когато няма конкуренция.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 яну 2018 23:25

Ей, тоя наглец Чилич само слаба конкуренция чака. Да бяха сега товарача и плескавеца ... мамата си тракаше :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 26 яну 2018 07:50

boabbb написа:Да бяха сега товарача и плескавеца ... мамата си тракаше :mrgreen: :mrgreen:

Точно ти недей да се усмихваш, че виж какви си ги ръсил по време на полуфинала на Надал с Федерер на АО 2014. Бързо се самозабравихте, до вчера никакви ви нямаше по форумите.

boabbb написа:За съжаление поредното 3-0 за Надал се очертава ;) Гледах само 1-вия сет и ми беше достатъчно :(

GS h2h:
Nadal 9:3 Federer
Djokovic 9:6 Federer
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Тенис”