LIVE!!! Григор Димитров – Жо-Вилфред Цонга !!!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Re: LIVE!!! Григор Димитров – Жо-Вилфред Цонга !!!

Мнениеот soad » 23 юни 2011 23:28

pomiqrat написа:
Paralel написа:Григор Димитров направи много силен мач. Видях доста коментари относно психиката му, но конкретно в този мач тя беше на високо ниво. Цонга е един от най-добрите тенисисти в света, да не забравяме, че французинът има победи срещу Надал, Джокович и Федерер в кариерата си. Гришо игра много добре тактически, но просто не можа да противодейства на зверския сервиз на противника си. Наистина има голям потенциал в българина.

Прочетох коментар в началото на тема, за това какво е правел Надал на 19 години. Федерер, който е считан за най-великия тенисист на Опън ерата, на 20 години е бил господин никой в световния тенис. Швейцарецът печели първия си голям турнир на 21 години ;) Че Гришо не е велик, не е. Но е доста талантлив и доста млад. Също така е и най-добрият ни тенисист за всички времена. Проявете малко уважение към труда на момчето и не се учудвайте, ако след една година спечели турнир!

На 20 години Федерер смаза Сампрас

И? Аре стига сравнения! Смешен си вече! Но май не го осъзнаваш...

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 23 юни 2011 23:28

pomiqrat написа:
DmG написа:
pomiqrat написа:
Пак повтарям на тези години Бекер, Едберг, Сампрас, Агаси, Макенроу, Бьон Борг и Надал какво правеха в тениса? Годините не са оправдание!!!

Ти си уникално тъп бре , няма начин да ти налея акъл .
Само ще те питам , ти защо се радваш на победата над Черно Море , като по същото време Барса бие Реал ?

Какво общо има едното с другото. Отборите са от различни първенства

А сега , А БЪЛГАРИН ЕДИН ПЪТ Е БИЛ ВЪВ ТРЕТИ КРЪГ НА ТОЛКОВА ГОЛЯМ ТУРНИР . Тези школи и тамошните условия - винаги са изкарвали играчи , които са били добри .
Колко български отбора са играли във ШЛ . е тези отбори , които съм съпоставил винаги играят там .
Да ти го нарисувам ли ?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 юни 2011 23:29

soad написа:
pomiqrat написа:
skaridata написа:Писна ми да чета как един българин плюе по друг българин (успял БЪЛГАРИН)...повръща ми се от вас.

Аз лично съм оптимист за бъдещето му. Никой не споменава годините му, а това е 50% от победата или в случая загубата...опита е определящ.

Пак повтарям на тези години Бекер, Едберг, Сампрас, Агаси, Макенроу, Бьон Борг и Надал какво правеха в тениса? Годините не са оправдание!!!

Човек, разликата е голяма, но ти никога няма да я разбереш, защото си тъп хейтър, който само гледа как да умаловажи труда и успехите и на малкото читави спортисти, които имаме.

За твое сведение и за сведенение на останалите разбирачи до преди малко на скайпа ми стоя Давай Гришо. Айде лека нощ и се задоволявайте със Савой вместо да пиете Джак
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 юни 2011 23:33

DmG написа:

Ти си уникално тъп бре , няма начин да ти налея акъл .
Само ще те питам , ти защо се радваш на победата над Черно Море , като по същото време Барса бие Реал ?[/quote]

Какво общо има едното с другото. Отборите са от различни първенства[/quote]
А сега , А БЪЛГАРИН ЕДИН ПЪТ Е БИЛ ВЪВ ТРЕТИ КРЪГ НА ТОЛКОВА ГОЛЯМ ТУРНИР . Тези школи и тамошните условия - винаги са изкарвали играчи , които са били добри .
Колко български отбора са играли във ШЛ . е тези отбори , които съм съпоставил винаги играят там .
Да ти го нарисувам ли ?[/quote]

Едните бият Черно море, а другият пада от Цунга. Чаткаш ли? Едните побеждават било то Черно море, а другият губи. Няма достойна загуба. Загубилите никой не ги помни. Олимпийския принцип за участието е за слабаците

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 юни 2011 23:35

Не се занимавайте с хейтърите, те са един и същи и винаги се появяват след загуба. Те са срещу всичко българско и цвъкат, като гниди, когато наш отбор или играч загуби.
Ама те затова са хейтъри, просто защото друго не им остава. Те нямат национално самосъзнание, защото нямат национално самочувствие. Точно поради тази причина си избиват националните комплекси по форумите.
Всички ги знаем кои са, винаги едни и същи.
Иначе Гришо направи голям мач, това призна самия Цонга, след като прескочи мрежата, за да поздрави нашето момче. Голяма битка до последно, на моменти уникални отигравания.
Да, има още МНОГО работа, да не е Надал или Джокович. Но разбере, тенисисти, като тези двамата, се раждат веднъж на 10 години. Не може всеки да е като тях. Григор обаче има качества задълго да бъде в топ 10 и вярвам, че ще го постигне. Още малко мускулна маса и по-добри реакции при посрещането на сервисите, това му трябва. Макнамара работи прекрасно с него и съм сигурен, че съвсем скоро ще има титла в АТП.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 23 юни 2011 23:35

Евала на Гришо (bow) , голям мач бъдещето е пред него !
Стига сте хейтвали я се стегнете , докато вие се праите на разбирачи зад компа , Гришо прославя България !

Офтопик:

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 23 юни 2011 23:35

Само ми обасни как така сравни нивото на Цонга със това на Черно море ? Черно море никога не са били МЮ , РМ и Барса .
Цонга е побеждавал . Федерер , Надал и Джокович :)

ЗАПОЧНИ ДА УВАЖАВАШ ТРУДА НА МОМЧЕТО !

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 23 юни 2011 23:38

pomiqrat написа:
Paralel написа:Григор Димитров направи много силен мач. Видях доста коментари относно психиката му, но конкретно в този мач тя беше на високо ниво. Цонга е един от най-добрите тенисисти в света, да не забравяме, че французинът има победи срещу Надал, Джокович и Федерер в кариерата си. Гришо игра много добре тактически, но просто не можа да противодейства на зверския сервиз на противника си. Наистина има голям потенциал в българина.

Прочетох коментар в началото на тема, за това какво е правел Надал на 19 години. Федерер, който е считан за най-великия тенисист на Опън ерата, на 20 години е бил господин никой в световния тенис. Швейцарецът печели първия си голям турнир на 21 години ;) Че Гришо не е велик, не е. Но е доста талантлив и доста млад. Също така е и най-добрият ни тенисист за всички времена. Проявете малко уважение към труда на момчето и не се учудвайте, ако след една година спечели турнир!

На 20 години Федерер смаза Сампрас

Федерер е най-великият,а това ,че някой срванява Гришата с него и иска неговите успехи е друг въпрос.Дали на 20 или на 21-22 няма чак такова значение важното е да работи правилно и да надгражда.Гришата е здраво стъпил на земята и както той каза неговата цел е топ 50 до края на годината,ако мине по напред добре дошло.И в заключение ето ти откъс от едно интервю на Гришата от вчера:Често си сравняван с Роджър Федерер...
Трогнат съм от това сравнение, но е малко прекалено. Може би имаме някои общо неща, но е смешно да се сравнява тенисист, намиращ се на 62-ро място в света, с най-великия за всички времена.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 юни 2011 23:39

DmG написа:Само ми обасни как така сравни нивото на Цонга със това на Черно море ? Черно море никога не са били МЮ , РМ и Барса .

Никога не са се падали с тях.
Докато не спечели голям шлем ще бъде един от многото тенесисти и нищо повече. И Арсенал играят хубаво и не печелят нищо. Даже Фабрегас се осъзна и каза, че предпочита титли вместо красива игра.

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 23 юни 2011 23:40

DmG написа:Само ми обасни как така сравни нивото на Цонга със това на Черно море ? Черно море никога не са били МЮ , РМ и Барса .

+ това победи Надал преди 10 дена на трева,след като губеше с 0-1 сета.Това е красноречиво в каква форма се намира Цонга и как се чувства на трева.

Върни се в “Тенис”