Тенисът за разлика от футбола и волейбола е индивидуален спорт.
Играйки на корта, Григор представя и себе си, и България. Матьо и Бербо в чужбина играят за клубния си отбор.
Съпоставката е нелогична.
Браво, г-н димитров
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Браво, г-н димитров
HoUs4oOL написа:iliev72 написа:Относно тениса и Григор вече го казах веднъж. В началото на всяка година всеки си прави програмата и тогава се знае кой тенисист в които турнири играе и кога ще може да се вкл. в купа Дейвис. Не се е вкл. защото такава му е била програмата и не обвинявайте излишно Гришо за глупости. Поне аз не съм срещал негови изказване , че се отказва от национала и няма да играе за купа Дейвис.
Е, какво значи такава му била програмата?![]()
На Мъри и Надал какви са им програмите и как така в началото се знаело кой къде ще играе, що за дивотия е това, да не би в началото на годината всички играчи да обявяват в кои турнири ще участват?
Даже и контузиите си програмират

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Хейтъри смачкани, да му ядете **** на G-Force. 

Vura написа:Хейтъри смачкани, да му ядете **** на G-Force.
Ако си го ял вече може да споделиш впечатления!
Всъщност, всеки ли, който има негативно мнение, задължително е хейтър?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Всъщност, всеки ли, който има негативно мнение, задължително е хейтър?!
Същото питане имам и аз, всеки спортист отказал по един или друг начин участие за национален отбор, трябва ли да бъде хулен и упрекван за решението му?

- Captain Stottlemeyer
iliev72 написа:Гришо към отбора за Купа Дейвис: Успех, ще бъда с вас
Защо плюете излишно по Гришо !
Чисто хипотетично, iliev72: Ако на теб и на останалите слагачи на пухльото* - предмет на темата се наложи (не дай Боже) да защищават Родината с оръжие в ръка, а аз напиша във Фейсбук "пичове успех, с вас съм", ти как би реагирал!?...

П.П. Тенисът не е съвсем индивидуален спорт, а пухльото е известен по света повече като приятел (бивш) на Шарапова, отколкото като българин...

* уличен неологизъм = путьо + мухльо.

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 20 сеп 2015 17:01, променено общо 4 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Vura написа:Хейтъри смачкани, да му ядете **** на G-Force.
Тихо, бежанец.

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
PFC Litex написа:Кашчей написа:Всъщност, всеки ли, който има негативно мнение, задължително е хейтър?!
Същото питане имам и аз, всеки спортист отказал по един или друг начин участие за национален отбор, трябва ли да бъде хулен и упрекван за решението му?
Напълно.И трябва медиите да му разкатаят фамилията.
Други въпроси?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
PFC Litex написа:Кашчей написа:Всъщност, всеки ли, който има негативно мнение, задължително е хейтър?!
Не, не трябва! Всеки сам си решава дали и кога да участва в национален отбор. Точно за такъв спорт, като тенисът, нещата стоят много различно. Догодина има Олимпиада, да не би тогава Гришо да се сети, че може да играе за България за Купа Дейвис

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Защо ни занимавате с това дайре и продънен тъпан Гришан