Трагичен Гришо-скоро ще бъде и забраван...
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трагичен Гришо-скоро ще бъде и забраван...
Явно много ни е ниско разбирането ни за успехи в спорта. Миналата седмица се радваха на Ивет Лалова че била станала седма! Това ли е успех? Седмо място? Да са живи и здрави с Григор, но да се стягат! За Гришо предполагам не е късно и наистина да постигне нещо съществено в тениса. За мен успех е да си първи, не втори или трети и т.н
- Captain Stottlemeyer
redchampions написа:Добре, де, защо винаги трябва да сменяте темата, за да почнете да плюете по някой, че е хейтър? Тук става въпрос само и единствено за ТЕНИС! На никой не му пука Гришо колко милиона има и коя известна или неизвестна "такова", ние сме запалянковци и се интересуваме от спорт, не от лични драми. Мен не ме интересува личния живот на абсолютно никой спортист, интересува ме играта му. Затова казваме горчивата истина накъде върви Гришо, но това не значи, че хейтваме. Фактите са си факти, просто ги обсъждаме. И аз искам Гришо да е следващия Федерер, но като не става какво - да седна да лъжа, че е велик, пък не знам защо пада, така ли? Е сори, няма да си кривя душата!
Същото е и с Божинката - бързо му залезе кариерата, независимо колко пари е спечелил и с коя пачавра е спал.
+1

П.П. Онзи ден честитих във форума рождения ден на Любо Пенев. Интересно ми е, колко цесекари ще честитят след 2 седмици рождения ден на Павел Панов, който не е по-малка футболна величина и не е дал по-малко за България от Любо...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Libera написа:OT18 написа:Empty написа:Типично за нас-хейтване цял живот!Бербатов, Гришо.....Тенисът не е спорт, в който играят само първите от топ 4-ри, иначе щяха да си играят само Джоката, Мъри, Федерер или Надал- обичайните заподозряни.Вместо да се радваме, че имаме тенисист на такова ниво(Топ 20)......
Стоичков, без да притежава и 10% от таланта на Бербатов беше №1 в света. Ей затова хейтим. Защото и Берба и Гришо и Кобрата са с голямото самочувствие, а реално нищо съществено не са постигнали.
Защо не хейтим Стефка Костадинова например? Май защото тя ражда дете, хваща се да бачка и 6м. по-късно става световна шампионка, а не мрънка че и пречи вятъра,държавата,ООН и международното положение.
А ти какво си постигнал, бе Пурко? Защо не хейтил Стефка. Ами те твоите себеподобни Я ХЕЙТВАХА, бе идиоте! Сигурно си пишле в гимназията и не помниш, но хейтът веднага след падането на бай Тошо се появи като хлебарка в панелка. Започнаха веднага разни "журналисти" леко-леко да плюят и като видяха, че никой не им търси сметка се стигна до такава измет като теб и до вестници като днешните!
Аз може и нищо да не съм постигнал, но не съм и тръгнал да поучавам никого и да разправям как ЩЕ стана най-великия.
Берба съм го хейтил само когато каза А за проблемите в БФС, но не каза Б,В,Г и т.н. Кобрата съм го хейтил, защото започна да се оправдава с някакви конспирации, когато Кличко му разби главата , а Гришо днес го хейтя, защото ми проби фиша

А да не хейтиш по карикатури като Божи86,Попето и семейство перукови си е престъпление.

Хейта по Григор дойде от последните 2 години, когато ежечасно ни информираха с малоумни статии какво правили с "наша Маша". Ако го нямаше този огромен медиен шум и величаенето му щеше да е много по-различно положението, но то сам си е избрал да бъде медийна звезда. Едно време Божинов преди да почне да влиза в новините с Алисия нямаше човек, който да каже една лоша дума за него и всички му стискаха палци, с Григор беше същото.

Идеален си е Гришката!Може и някой ден да спечели голям трофей!И да не го направи,все тая,да е жив и здрав!
-
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:redchampions написа:Добре, де, защо винаги трябва да сменяте темата, за да почнете да плюете по някой, че е хейтър? Тук става въпрос само и единствено за ТЕНИС! На никой не му пука Гришо колко милиона има и коя известна или неизвестна "такова", ние сме запалянковци и се интересуваме от спорт, не от лични драми. Мен не ме интересува личния живот на абсолютно никой спортист, интересува ме играта му. Затова казваме горчивата истина накъде върви Гришо, но това не значи, че хейтваме. Фактите са си факти, просто ги обсъждаме. И аз искам Гришо да е следващия Федерер, но като не става какво - да седна да лъжа, че е велик, пък не знам защо пада, така ли? Е сори, няма да си кривя душата!
Същото е и с Божинката - бързо му залезе кариерата, независимо колко пари е спечелил и с коя пачавра е спал.
+1И да добавя още нещо, понеже веднага някои намесиха и Бербатов: Винаги съм подкрепял Бербатов докато играеше за България, както винаги съм подкрепял всички български футболисти, независимо от тяхната клубна принадлежност, когато се изправят на терена, а над стадиона звучи "Мила Родино!..." Ако някои намери една лоша дума, написана от мен примерно за цесекарите Стенли или Марто (от по-далечното минало за Пената или за Митата Якимов), нека да ми се обади - веднага ще сменя за един месец подписа и аватара си по негов проект!...
П.П. Онзи ден честитих във форума рождения ден на Любо Пенев. Интересно ми е, колко цесекари ще честитят след 2 седмици рождения ден на Павел Панов, който не е по-малка футболна величина и не е дал по-малко за България от Любо...
Лично аз като привърженик на "Левски" съм дълбоко признателен на Митко Бербатов за престоя му в ЦСКА. През това време той не успя да вкара нито един, повтарям нито един гол на "Левски", независимо от немалкото удобни положения, открили се пред него.

П.П. Радвам се, че успях да засегна някои по-тъпички фенове на Барби с първия си пост в темата, радва ме и тяхната селяндурска реакция. За тях ще повторя: Да, Бербатов се правеше на регулировчик във Фулъм и лазеше по нервите както на съотборници, така и на фенове.

Митака не е просто момче, има и добър икономически съветник. Тази фондация той я учреди, за да спести от данъци. Той не дава пари за нея, парите се дават от други. Веригата магазини Lidl също е регистрирана като фондация (Stiftung), но не съм чувал там стоките да са без пари...

Що се касае до националния отбор: Националният отбор не е на Перуката и Сие. Той е на България. Митака просто използва удобния момент, за да се измъкне и да се посвети изцяло на Манчестър Юнайтед. Известно е, че сър Алекс не насърчаваше участието на свои играчи в националните отбори (пример: Райън Гигс). Само че жертвата на Барби не трогна сър Алекс...

П.П. Радвам се, че успях да засегна някои по-тъпички фенове на Барби с първия си пост, радва ме и тяхната селяндурска реакция. За тях ще повторя: Да, Бербатов се правеше на регулировчик във Фулъм и лазеше по нервите както на съотборници, така и на фенове.

Както казваше един познат директор преде години:"Думите отлитат,написаното остава"
Трагичното в Гришо е, че играе сякаш е края на кариерата...
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Teo написа:Гришо е трагичен във всеки един компонент от играта... гледах го вчера!
Явно не я разбираш много тази игра. Григор е класа над Кукушкин, но 67 непредизвикани грешки в един мач е прекалено.
В момента е в дупка и му липсва увереност. Няма необходимата класа и психика да е сред водещите тенисисти, но с един добър треньор може да е в топ10 а защо не и някоя титла от големият шлем.
Григор ще си остане в статистиката като най-високо класиралия се досега бг тенисист и единствен с титли от АТР. Заглавието трябва да е нещо от сорта: Гришо-разочарование за бг феновете. Кадърен е, но за да е до големите се иска и амбиция, бачкане, психика, воля и разни такива подробности.
Тренер му трябва, който да го накара да започне да мисли за тенис и за нищо друго!
Тренер му трябва, който да го накара да започне да мисли за тенис и за нищо друго!
toristo написа:Teo написа:Гришо е трагичен във всеки един компонент от играта... гледах го вчера!
Явно не я разбираш много тази игра. Григор е класа над Кукушкин, но 67 непредизвикани грешки в един мач е прекалено.
В момента е в дупка и му липсва увереност. Няма необходимата класа и психика да е сред водещите тенисисти, но с един добър треньор може да е в топ10 а защо не и някоя титла от големият шлем.
Които и ще да му е треньор това му тавана на момчето... на същата възраст батко му Ноле пишеше история вече

@ Григор има слаба физика, слаба психика, ужасен бекхенд... да изброявам ли още