Г. Димитров - С. Вавринка

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Г. Димитров - С. Вавринка

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 май 2013 11:53

Швейцарецът е гадина ...

Много неприятен и кофти тенисист, без да има кой знае какъв талант.
Ще е трудно на нашият ... Но както и да завърши този мач, насладата и гордоста от играта на Гришката срещу Ноле, ще си останат завинаги в паметта и сърцата ни.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 май 2013 11:55

• ”Look, it’s not like you’re playing Serena. Novak is totally beatable.”

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 09 май 2013 12:06

angelos1982 написа:гришо да внимава много,за да не се превърне във валери божинов на тениса ;)

Пич сравняваш икона на тениска (Шарапова) с икона на силикона и нарицателно за К*ва! :)

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 09 май 2013 12:13

не сравнявам николета с шарапова,а григор с божинов,от рано взе да се надува,да не му се замая прекалено главата,българин е все пак,а и за него бях чул че е единствения тенисист който се оглежда на корта дали го гледат момичетата,та тва ми е мисълта :mrgreen:
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 09 май 2013 12:19

angelos1982 написа:не сравнявам николета с шарапова,а григор с божинов,от рано взе да се надува,да не му се замая прекалено главата,българин е все пак,а и за него бях чул че е единствения тенисист който се оглежда на корта дали го гледат момичетата,та тва ми е мисълта :mrgreen:

Дай поне един пример, когато Григор се е надувал на някой. Това, че повече е гледал трибуните от колкото корта са стари лафове.
Както сам казваш, "българин е все пак", ами дай да си подкрепяме българите, а :!:

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 09 май 2013 12:39

"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 май 2013 12:45

Jorkorazporko написа:Много тежък мач! Нека не избързваме със суперлативите за Гришо! Ясно е, че има всички качества за да влезе в топ 10 близката година, но не трябва да се пресилват нещата и да се избързва! Вчерашната победа е велика, но и след нея вече на Григор ще се гледа по друг начин! Вавринка е много добър и опитен тенисист, и е фаворита в този мач, въпреки вчерашната победа на нашия! Григор трябва да остане умерен и балансиран, защото има още доста хляб да изяде, докато стигне големите!
Григор има навика да редува силни със слаби мачове, затова аз му пожелавам да запаси играта си от вчера, ако го направи спокойно може да победи Вавринка!

Напълно съм съгласен с мнението ти! И аз също смятам, че в момента Григор има нужда да остане здраво стъпил на земята, както той каза - "това е само един мач и турнирът продължава!".. Подобни изказвания като това на спортния ни "министър", че Димитров е бъдещият номер едно в тениса, са напълно излишни и в негов ущърб! Най-важният му приоритет е постоянството и подобряването на физиката му до тази на най-добрите, другото ще си дойде от самосебе си! Няма нужда от толкова изхвърлени очаквания.. Мач за мач и постепенно постигане на целите!
Последна промяна от RedeviL на 09 май 2013 12:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 09 май 2013 12:47

modor написа:
angelos1982 написа:гришо да внимава много,за да не се превърне във валери божинов на тениса ;)

Кой беше тоя :?

много добър отговор :!:
Подобни изказвания като това на спортния ни "министър"

Спортният ни министър,откакто е такъв е една абсолютна карикатура.....жалко че си разваля името на един голям спортист

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 май 2013 12:54

radewski написа:Както е видно от визитката му, това е доста сериозен съперник. Гледах го с Мъри в Австралия. Беше на косъм да го отстрани. Много хора не следят световния тенис и не знаят кой къде е и как играе, и се надъхват че нашия ще строши еди кой си. Гришо трябва да върви нагоре бавно и постепенно. точно както го прави последните 2 год.Лека полека за да няма разочарования.Успех Гришо!

В Австралия може да е бил на косъм, но в Мадрид направо го отнесе като куцо пиле домат! :mrgreen:

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 09 май 2013 12:56

Вавринка е състезател в разцвета на силите си и е в много добра форма последния месец. По издръжливост със сигурност превъзхожда Григор. Технически Григор е по-добър и се надявам със подсечен бекхенд и смяна на ритъма да му разстрои играта. Ако издържи физически и особено, ако получи подкрепа от публиката (както срещу Джокович), Григор трябва да спечели.

Върни се в “Тенис”