Григор Димитров (официална тема)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Григор Димитров (официална тема)

Мнениеот ogrizko » 09 ное 2023 14:07

на мен не ми допадна пък, че не се включи в София да играе ;) щеше да е водач в схемата и вероятно да си го спечели турнира... а по-странното е, че се оказва, че е в България в момента ....като е тук поне да беше играл в турнира :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 09 ное 2023 16:56

Този "българин" отдавна бойкотира София Оупън, това не е новина. Сравни с един Джокович, игра на почти всички турнири в Белград, докато Димитров не игра на почти всички в София - само 2 пъти за толкова години.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 ное 2023 22:15

ReBorn1982 написа:Този "българин" отдавна бойкотира София Оупън, това не е новина. Сравни с един Джокович, игра на почти всички турнири в Белград, докато Димитров не игра на почти всички в София - само 2 пъти за толкова години.

тая година си го вземаше турнира с лекота както играе напоследък и каквито са противниците ...и с подкрепата на публиката, която въпреки всичко би го подкрепила :P много странно решение да не играе ......за предните сезони го разбирам честно казано ....не показваше убедителна игра, а всички очакваме да спечели титлата :!: това сигурно го натоварва психически тия очаквания, а психиката не е най-силното му качество .......ама тоя сезон си вземаше титлата убеден съм!!! водача в схемата е Музети дето 2 пъти го отупа предните седмици.....
ИзображениеИзображениеИзображение

Ponko

Мнениеот Ponko » 17 сеп 2024 15:17

Дришко ще играя в София.... гледайте, щото после няма да играе в турнира. Иначе той много обича България и едва говори български! Дрише, Дрише, Дрише!

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 17 сеп 2024 20:54

Ponko написа:Дришко ще играя в София.... гледайте, щото после няма да играе в турнира. Иначе той много обича България и едва говори български! Дрише, Дрише, Дрише!

Лъхаш на комлекси яко...
Турнир в София вече няма ама ти откъде да знаеш...
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 17 сеп 2024 22:52

Аз съм 300 пъти по-добър от Гришони.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Ponko

Мнениеот Ponko » 17 сеп 2024 22:59

rmfan5 написа:
Ponko написа:Дришко ще играя в София.... гледайте, щото после няма да играе в турнира. Иначе той много обича България и едва говори български! Дрише, Дрише, Дрише!

Лъхаш на комлекси яко...

То не че като имаше играеше де... хахах голям родолюбец бил не знам си кво и като дойде повиквателна за националния и софийското турнирче контузен. Иначе титли от ГШ - 0... Дришко мачкай!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 сеп 2024 06:08

Ponko написа:
rmfan5 написа:

Лъхаш на комлекси яко...

То не че като имаше играеше де... хахах голям родолюбец бил не знам си кво и като дойде повиквателна за националния и софийското турнирче контузен. Иначе титли от ГШ - 0... Дришко мачкай!

Той от няколко години има фондация, която помага на деца. Ама ти искаш да дошъл на някакво смешно турнирче, дето никой не го знае, само за да си начешем леко егото и дето вероятно не си го и гледал.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 18 сеп 2024 08:17

Когато имаше "смешно турнирче" (също АТР 250) в Белград, Джокович беше там и играеше. Идваш и играеш не заради "турнирчето", не заради организаторите и спонсорите, а най-вече заради родната ти публика и фенове, които иначе няма къде наживо да те гледат в състезателна обстановка. Нарича се уважение към родината.

Върни се в “Тенис”