Ще го видим, имам силни съмнения че още Монфис ще го отупа а вече Рафа Надал евентуално на 1/2 финал
да пропусне да играе финал при сегашните обстоятелства доооста ме съмнява.
Григор Димитров (официална тема)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ChelseaFUN
- Контакти:
Re: Григор Димитров (официална тема)
Може би най-великата победа в кариерата на Григор, а и най-важна за него. Честито на всички и най-вече на Григор, който показа невероятна игра.
-
Най после пак може да му викаме Гришонатора.
Редно е да изплющи поне по веднъж всички големи. ясно е, че за положителен баланс и дума не може да става.
До тук има победи над Новак и Фед, остава Рафа.

Редно е да изплющи поне по веднъж всички големи. ясно е, че за положителен баланс и дума не може да става.

-
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Най после пак може да му викаме Гришонатора.![]()
Има победа над Надал в Пекин.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
-
Да, сетих се... Значи този ще трябва да го бие 2 пъти.Plovdiv_1926 написа:Има победа над Надал в Пекин.

insaneboy1 написа:Има ли някъде обширен репортаж от мача?
В Дневник Симеон Кичуков е направил добър материал
Pichichi написа:Ще го видим, имам силни съмнения че още Монфис ще го отупа а вече Рафа Надал евентуално на 1/2 финал
Малко ми звучиш като фен на Барса, който коментира ШЛ

Нека първо се класира за 1/2 финал. А дали ще изпуска или няма си зависи от него. Тези, които ще играят срещу него може да не звучат плашещо, но играят силен тенис. Не виждам, защо да не загуби още тая нощ. Малко вероятно е, но си е напълно възможно!
Sardukar написа:Pichichi написа:Ще го видим, имам силни съмнения че още Монфис ще го отупа а вече Рафа Надал евентуално на 1/2 финал
Малко ми звучиш като фен на Барса, който коментира ШЛ![]()
Нека първо се класира за 1/2 финал. А дали ще изпуска или няма си зависи от него. Тези, които ще играят срещу него може да не звучат плашещо, но играят силен тенис. Не виждам, защо да не загуби още тая нощ. Малко вероятно е, но си е напълно възможно!
Добра асоциация си направил. Приемам!

Ясно е че нищо не е ясно преди да свършат мачовете, просто Беретини никаква не я е свършил
даже един Тенис Сандгрен игра 1/2 финал в шлема ако не бъркам а Беретини все още не е там.
Pichichi написа:Ясно е че нищо не е ясно преди да свършат мачовете, просто Беретини никаква не я е свършил
даже един Тенис Сандгрен игра 1/2 финал в шлема ако не бъркам а Беретини все още не е там.
Явно истинският GOAT Фонини не му беше дал разрешение да стига по-напред от него на ГШ

Аз съм за Монфягата - Надал на семифиналето, стига толкова изненади.
Честита победа на нашия,но да не си помисли че е направил нещо велико... Победи един контузен Федерер,който е към края на кариерата си.