Айде Маша, мачкай ЕрНанито (Креспо) на финала

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
AnalBreaker написа:Дано Маша да падне, че супер много хора ще вземат точки в играта при нейна победа в събота
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:AnalBreaker написа:Дано Маша да падне, че супер много хора ще вземат точки в играта при нейна победа в събота
мноу добре ще ми дойдат тия бонуси, ама Надал ще ме прецака при мъжете че писах по фенщина![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Хах, Ерани била на финал и на двойкиТе това е турнир.
sirius123 написа:като си отворил такава тема ги пиши резултатите на време . не се е....и с участниците които са уважили играта. аиде следващия път по живо по здраво се надбегеви с тебе си
JackPackage написа:rhaegar написа:Хах, Ерани била на финал и на двойкиТе това е турнир.
усещам че тя ще е Байерн М на тениса![]()
![]()
AnalBreaker написа:JackPackage написа:rhaegar написа:Хах, Ерани била на финал и на двойкиТе това е турнир.
усещам че тя ще е Байерн М на тениса![]()
![]()
Бахти садиста![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост