Тенис - Всекидневна тема
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тенис - Всекидневна тема
Няма никакво значение, след като Надал не може да играе, който и сакат кон да влезе или НЕ влезе вместо него, все тая ..... правиш от мухата слон, генералният проблем е потресаващото ниво на турнира - 1 играч и 7 пълнежа, а не това да има или няма резерва .......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Няма никакво значение, след като Надал не може да играе, който и сакат кон да влезе или НЕ влезе вместо него, все тая ..... правиш от мухата слон, генералният проблем е потресаващото ниво на турнира - 1 играч и 7 пълнежа, а не това да има или няма резерва .......
Като латерна си, деа маа му

Латерните за Мъри ми обясняват, че аз съм латерна.
И в горното мнение никъде не намесих Димитров, на вас вече почна да ви се привижда, че навсякъде пиша за тоя Димитров.
И как да ти обясня, че ми е все едно дали тази посредствена група ще е от 3 пълнежа или от 4 пълнежа ....... за мен разлика няма, не бих изгледал и един двубой от нея (не, че и от другата съм гледал нещо .... ). Аз търся качеството, не количеството.

И как да ти обясня, че ми е все едно дали тази посредствена група ще е от 3 пълнежа или от 4 пълнежа ....... за мен разлика няма, не бих изгледал и един двубой от нея (не, че и от другата съм гледал нещо .... ). Аз търся качеството, не количеството.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Kaкви пълнежи? Писах ти 8 GOAT-A
Хипотетична ситуация
Това за Димитров беше шега
Безнадежден случай.
Между другото: съгласен съм, че финалният мастърс общо-взето е пародия на това, което щеше да бъде с Мъри, Джокович, Дел Потро, Нишикори и Надал(колкото и да смятам, че испанецът не е сила на закрит хард) в него, но нямам нищо против Димитров да го спечели в епичен финал срещу Гофен

1982 написа:Димитров, на вас вече почна да ви се привижда, че навсякъде пиша за тоя Димитров.![]()
![]()
![]()
![]()
Това за Димитров беше шега

Безнадежден случай.
Между другото: съгласен съм, че финалният мастърс общо-взето е пародия на това, което щеше да бъде с Мъри, Джокович, Дел Потро, Нишикори и Надал(колкото и да смятам, че испанецът не е сила на закрит хард) в него, но нямам нищо против Димитров да го спечели в епичен финал срещу Гофен

Оф, ти си кралят на "хипотетичните ситуации".
И с 8 GOAT-а да е, не виждам разлика ....... групата ще си е GOAT-ска и с GOAT-ска резерва, и без нея. 
п.п.: и аз имам една хипотетична ситуация за теб - ако баба ми беше мъж, какво правим ??!
п.п.2: айде, лека ти нощ ..... утрье вичирта пак ши дода ....... да ви сипя с големия хейтърски черпак.

п.п.: и аз имам една хипотетична ситуация за теб - ако баба ми беше мъж, какво правим ??!

п.п.2: айде, лека ти нощ ..... утрье вичирта пак ши дода ....... да ви сипя с големия хейтърски черпак.

1982 написа:п.п.: и аз имам една хипотетична ситуация за теб - ако баба ми беше мъж, какво правим ??!
Ako баба ти беше мъж, щеше да пуши цигари "Арда", да кара камион в "Кремиковци" и да играе тенис полупрофесионално.
Така се отговаря културно на хипотетична ситуация

1982, не ти ли омръзна едно и също да пишеш и тука и в ловешкия форум. Нека си говорим с факти, а не хипотези. Фактите са, че Гришо в момента е 4-ти в света. Няма никаква гаранция, кой щял да бъде пред него. Единствено за Джокович и Мъри бих се съгласил. Раонич и Нишикори нямат успеха на Григор, а именно мастърс титла. Това са фактите, твоето са спекулации. В Синси игра Надал, но загуби от бъдещия финалист. Друг стабилен тенисист Дел Потро пък беше победен от бъдещия шампион.
Само без да ми броиш някакви полуфинали и финали. И Григор има полуфинали на ГШ, но като не си печелил си оставаш един от многото с такива. Титлата си е титла, особено на турнир, в който пак участват най-големите. Не си прави труда да отговаряш, ако пак ще пишеш същото.
Само без да ми броиш някакви полуфинали и финали. И Григор има полуфинали на ГШ, но като не си печелил си оставаш един от многото с такива. Титлата си е титла, особено на турнир, в който пак участват най-големите. Не си прави труда да отговаряш, ако пак ще пишеш същото.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
И за да не четем за n- ти път колко "кретенски" е ФМ, щото включва резервни играчи при започнал турнир.
Този турнир не се провежда на принципа на преките елиминации. Осемте тенисисти са разделени в две групи по четирима и играят всеки срещу всеки. Двамата състезатели, класирали се на първите две места във всяка група, играят на полуфинал. Победителите от полуфиналите се срещат във финала. При отказал се играч преди или по време на турнира са включва резервен за да се запази групата и всички да изиграят определен брой мачове. При равен брой победи в групата, в по-предна позиция се класира играч с по-малък брой загубени сетове.
Който не е доволен да пише на АТР.
Този турнир не се провежда на принципа на преките елиминации. Осемте тенисисти са разделени в две групи по четирима и играят всеки срещу всеки. Двамата състезатели, класирали се на първите две места във всяка група, играят на полуфинал. Победителите от полуфиналите се срещат във финала. При отказал се играч преди или по време на турнира са включва резервен за да се запази групата и всички да изиграят определен брой мачове. При равен брой победи в групата, в по-предна позиция се класира играч с по-малък брой загубени сетове.
Който не е доволен да пише на АТР.

- JackPackage
- Контакти:
Фед и Зверев направиха доста добър мач, нищо че единия да е от "пълнежите" на Мастърса
Малкия си изпусна шанса в тайбрека на 1 сет след като му направи 7 поредни точки и от сет бол за Фед при 5-6, стигна до 4-0 в тайбрека...спря да играе и обжалва излишна точка при 0-4 и оттам Фед го обърна
Гришо да пребие Гофен, че да избяга от 1/2 финал с Козата и да има по-големи шансове за евентуален финал - не че със Зверев ще е лесно...
Аве тия кретени за кво са сложили Гришо - Гофен в 4 - двамата победители от 1 кръг играят в 4, а в 10 е мача за 3-4 място в групата
Деба ботушарите прости, деба 

Малкия си изпусна шанса в тайбрека на 1 сет след като му направи 7 поредни точки и от сет бол за Фед при 5-6, стигна до 4-0 в тайбрека...спря да играе и обжалва излишна точка при 0-4 и оттам Фед го обърна

Гришо да пребие Гофен, че да избяга от 1/2 финал с Козата и да има по-големи шансове за евентуален финал - не че със Зверев ще е лесно...

Аве тия кретени за кво са сложили Гришо - Гофен в 4 - двамата победители от 1 кръг играят в 4, а в 10 е мача за 3-4 място в групата

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Дори и само статистически едно евентуално участие на Димитров на полуфинал ще е значим успех за България. След 20 години никой няма да ти помни дали Джокович и Мъри са били в група с него, а какво е постигнал в първото си участие на заключителния турнир. Да не казваме голяма дума, но шансовете за финал са абсолютно реални, а с това и осигуряване на позиция в топ 4, а при повече щастливи обстоятелства, изпреварване на Сашко за третото място. Към днешна дата, Григор е единственият с някакви, макар и илюзорни шансове да спре Роже по пътя към седма титла на ФМ и първа след 2011.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]