Ролан Гарос 2011

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Kой ще спечели Ролан Гарос ? (възможностите за глас са два)

Можете да изберете до 2 отговора

Виж резултатите

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Re: Ролан Гарос 2011

Мнениеот Chelsea Forever » 03 юни 2011 22:50

18 аса!
18 е добро е число... :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 03 юни 2011 22:51

Федерер заслужава утре да вземе финала с/у Надал . Надал успя да го бие на Уимбълдън , мисля че сега Федерер трябва да направи всичко за да вземе титлата в директен мач с/у най-големия си кошмар !

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 03 юни 2011 22:51

ZinedineZidane написа:Браво на Федерер! Смачка сръбския надувко! Рядко съм бил за Федерер, но днес ме зарадва много!

Кое му е надутото на Джокович. Не може да се кефи, че направи 44 поредни победи ли? Или всички трябва да са роботи като Федерер и да не издават емоции. Иначе мачът беше страхотен и сервиза на Федерер го спаси.

Неделя най-вероятно Надал ще изравни Бьон Борг по титли на Ролан Гарос

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 03 юни 2011 22:54

haha написа:Честито на Федерер,заслужено победи Ноле.Много добър турнир прави.Дано на финала да победи и испанския травестит.

Остави пристрастия си настрана и не обиждай състезателите. Може и да ти е неприятно , че Джокович отпадна , но това не ти дава правото да наричаш Надал травестит.. Иначе аз очаквам интересен мач в неделя..

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 03 юни 2011 22:56

Надал е краля на червено.Според мен Надал ще победи Федерер с 3:1.
Каква надувка е Джокович?Може би един от най колоритните играчи в този спорт изключителен шоумен.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 03 юни 2011 23:04

Bye,bye Джоко.Федя бе по добър тази вечер.В неделя финала ще бъде различен.

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 03 юни 2011 23:08

BultraStyle написа:Ноле излиза ,гази и вдига купата :)

И се прибира преди финала :) :) :)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 03 юни 2011 23:31

Хе-хеее, страшен мач! Мачът на турнира до момента! Страхотни емоции! Невероятна игра от страна на Федерер! Всичко се получаваше в играта му... сервисите прецизни както винаги, форхендът и бекхендът бяха безкомпромисни 8-) С изключение на началото на третия сет, Роджър даминираше през целия мач... отдавна не съм го виждал толкова концентриран :)
Иначе питате кое му е надутото на Новак ?! Проблемът не е, че се радва на това, че бе непобеден през годината... проблемът е, че много му е самочувствието ;) След прекрасни точки от страна на Федерер се усмихваше и ръкопляскаше толкова подигравателно, че няма докъде! Новак и Сьодерлинг са ми най-противните тенисисти, точно заради такива си изяви...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 03 юни 2011 23:33

joe написа:що за безумие да се играе евентуален 5-ти сет утре, безумна история, все едно ако има дузпи на някой мач, да ги бият на другия ден, това не знам с какъв акъл го измислиха, идиотска история

За това безумие да се прекратяват мачове в четвъртия сет се обърни към организаторите на турнира, които направиха тазгодишните полуфинали с 1 час по-късно от минали години! А заради прословутата консервативност французите не искат да сложат осветление на кортовете и мачове да могат да се играят и в 22:00 местно време!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 03 юни 2011 23:34

lothar_matthaus написа:
ZinedineZidane написа:Браво на Федерер! Смачка сръбския надувко! Рядко съм бил за Федерер, но днес ме зарадва много!

Кое му е надутото на Джокович. Не може да се кефи, че направи 44 поредни победи ли? Или всички трябва да са роботи като Федерер и да не издават емоции. Иначе мачът беше страхотен и сервиза на Федерер го спаси.

Неделя най-вероятно Надал ще изравни Бьон Борг по титли на Ролан Гарос

Какво общо има кефенето и победите. Не се опитвай да ми вкарваш думи в устата. Това ми е мнението за него и си го казвам. Толкова. Ясно е, че е добър тенисист, но има много да учи от Федерер и Надал в човешки план. Пример от днес. Как един спортсмен ходи и маха с пръст на съдията (първия сет)?! Пример от Мадрид - изразяването на дивашка радост и то на място където публиката е изцяло за загубилия, когато същият този загубил е преживял смърт на приятел часове по-рано!
Освен това, тенисът е един от малкото джентълменски спортове и това е просто неприемливо.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “Тенис”