LIVE!!! Григор Димитров – Жо-Вилфред Цонга !!!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: LIVE!!! Григор Димитров – Жо-Вилфред Цонга !!!
Абе пичове не ми се отваря нито един линк.Кажете какво става с нашичкия.Би ли,падна ли.Какъв е резултата.Следя го малко през пръсти,че си правя пищов по математика. 

Аз не мога да дишам вече ...... това е мача на годината

[center]

[/center]

DmG написа:SAMP написа:Дано да бие, но аз като говоря за психика, говора за всичките му вайни мачове дотук!!
Пич за какво ме ядосваш сега , като говориш във форум , поне не говори глупости . Айде обясни ми как като го видиш , ще отидеш да му кажеш :
" Абре аз не съм хващал ракета , ама да знаеш нямаш психика ."
За разлика от теб аз съм хващал ракета

И той не трябва да се сравнява с мен а с играчи от калибъра на Джокович

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
pomiqrat написа:MORSKI написа:Sofiaatowern написа:Kato gledam komentarite, chestno kazano me e SRAM da se nareche BULGARIN.
пиши на кирилица- първо.
Второ, прав си донякъде.
Дано не чете какво се пише по форумите.
Аз никога не съм държал ракета, заради това не смея да коментирам, но ми се иска супер много да бие заради "разбирачите".
Като кажеш истината и паплача почва да изкача и да ти говори какъв разбирач си и колко не си българин. Вземете гледайте най-накрая обективно на нещата. Докато не спечели турнир от големия шлем ще е просто един от многото тенесисти, които след време никой няма да помни.
Сами ФАКТ , ЧЕ Е ТАМ И СЕ БОРИ ТОЛКОВА ДЪЛГО Е ФАКТ < ЧЕ ИМА ПСИХИКА . Тези без психиката играят едни турнири за 10 000 $ и рано отпадат .
pomiqrat написа:MORSKI написа:Sofiaatowern написа:Kato gledam komentarite, chestno kazano me e SRAM da se nareche BULGARIN.
пиши на кирилица- първо.
Второ, прав си донякъде.
Дано не чете какво се пише по форумите.
Аз никога не съм държал ракета, заради това не смея да коментирам, но ми се иска супер много да бие заради "разбирачите".
Като кажеш истината и паплача почва да изкача и да ти говори какъв разбирач си и колко не си българин. Вземете гледайте най-накрая обективно на нещата. Докато не спечели турнир от големия шлем ще е просто един от многото тенесисти, които след време никой няма да помни.
Абе ти гледай какъв мач прави и тогава говори каквото и да е!
- Udoji90
- Контакти:
Тоя Цонга имаше доста късмет в последните разигравания. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- boston celtics
- Контакти:
Мамицата му....Пф...Късмет
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
- Neftochimic1892
- Контакти:
- RobiVanPersie
- Контакти:
Жалкоо
В григор има голям потенциал....но трябва време и много труд!

- Udoji90
- Контакти:
Жалко за Григор, но талантът му е очевиден, очеваден, очеизваждащ. Цял мач не се предаде, не беше боксова круша, а в много случаи дори надиграваше Цонга. Със сигурност направи много повече, отколкото някои хора са очаквали преди мача. След няколко сезона ще бие играчи от калибъра на днешния си съперник. Спечели и симпатиите на публиката, което е особено показателно, тъй като това е най-големият турнир в този спорт. Аз лично се гордея с него и му свалям шапка за смелата игра и за духа му.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...