[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=onxC1r6vwss[/youtube]

[offtopic]Фонини култов: Bravo, Rogerio

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TodorT написа:Договорът е за 10 години х 30 млн. долара на сезон = 300 млн долара. В момента играе само с маратонки на Найк и все още няма права върху логото RF, но се водят преговори скоро се очаква да е негово. В медиите пишеше, че Найк не били склонни да дават толкова пари и след края на състезателната му кариера, докато японците нямат против.Аз съм доволен, че екипировката ще стане по-евтина
TodorT написа:Не знам каква ти е тениската, ама тя не е актуална , ако не е за Уимби 2018. Всички други вече се водят стари.Шегата настрана, но няма неактуални тениски на Федерер . Аз имам 5-6 негови, но най-любима си остава тази от Ю Ес Оупън 2015 (бяло и оранжево-розово на яката) и дори вчера играх с нея
Сега и шапката ли да хвърля ?! Айде стига глупости
Поне се надявам Уникло да са по-евтини и да си купуваме по няколко такива на година. Очаквам до няколко месеца да се оправят с логото и да пуснат екипите с RF. Да, може би ще са по-скучни като модели, но това няма да ме откаже
TodorT написа:Сега ще ги пуснат в аутлета на по-ниски цениПредполагам по сайтовете са останали и тренировъчни модели и също ще ги пуснат с намаления. Я виж tennismall.bg в секцията Федерер има хубави тениски на Nike за 60-70 лв
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост