Не, няма.
Мохандас Ганди, Мартин Лутър Кинг и т.н., са хора, променили историята, не просто предали/върнали някакъв намерен куфар с пари в полицията ...... това са ЛИЧНОСТИ, изправили се срещу неправдите, опълчили се на цели политически режими, за да се борят за правата на онеправданите ..... това е да си уникален човек. Всичко друго бледнее на този фон. Еле па някакво тенисистче, взело някаква тенекия и чек за не знам си колко хиляди долара ...... наистина "уникално постижение".
Григор Димитров (официална тема)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Григор Димитров (официална тема)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
За кво по дяволите му коментирате личностните качества? Какво значение има? Може да е най-големият боклук и пак да е добър тенесист. Или да е готин човек, но посредствен в спорта. Двете неща не са свързани изобщо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Коментирам ги, защото един тук написа, че притежавал уникални качества като човек ..... извинявам се, ама това сектантство ми дойде доста в повече.
Много бих желал утре Сулен да изреди кои са тези "уникални човешки качества" на Димитров ..... явно тук излизаме извън пределите на спорта и говорим за нещо възвишено.
Много бих желал утре Сулен да изреди кои са тези "уникални човешки качества" на Димитров ..... явно тук излизаме извън пределите на спорта и говорим за нещо възвишено.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Не, няма.
Няма, ама друг път.
Ето ти един човек, опълчил се на цял политически режим

Знаеш ли му името? Уникален човек ли е? Имало е стотици безименни хора с уникални човешки качества, които са застанали зад Ганди, Мартин Лутър Кинг и Левски и са им помогнали да извършат делата си.
Това на Тянанмън какво общо има с оня кантонер, върнал милионите ??! Еле па с Димитров ??! Историята е много известна иначе, да, името е непознато, но това е просто защото китайските имена са много трудни за помнене.
Аз, освен Мао Дзедун, Чан Кай Ши, Си Дзипин и Яо Минг, други китайски имена не помня ..... даже и тези трудно назубрих. 

Последна промяна от 1982 на 17 ное 2017 02:00, променено общо 1 път.
1982 написа:Това на Тянанмън какво общо има с оня кантонер, върнал милионите ??!
Общото е това, че наличието и проявата на човешките качества може да не е обързано с наличието на някакви грандиозни резултати или постижения в каквато и да е сфера. Ти може да имаш уникални човешки качества и да си бачкаш цял живот като автомонтьор в сервиза на бай Ставри в Горубляне. Твоите човешки качества могат да се проявят само към близките ти, но не значи, че ги нямаш, защото не си открил лек срещу Алцхаймер или способ да се пътува със светлинна скорост в космоса. Ае, толкова от мен за тази вечер.
Извинявай, но случаят от Тянанмън е световно известен ..... неправилен ти е примерът. И пак не разбрах, щом не познавате Димитров лично, как някои от вас съдят, че имал уникални качества като човек ??! Обясни ми какво точно е направил, че обобщавате с такива грандомански квалификации за него ??

1982 написа:Извинявай, но случаят от Тянанмън е световно известен ..... неправилен ти е примерът. И пак не разбрах, щом не познавате Димитров лично, как някои от вас съдят, че имал уникални качества като човек ??! Обясни ми какво точно е направил, че обобщавате с такива грандомански квалификации за него ??![]()
На 26 години, докато се развива в професионален план все още, тези грандомански работи няма как да ги прави. Самото отношение към хората, лишено от каквато и да е злоба и завист го правят по-добър човек от 90% от населението на света. Винаги е готов да помогне, вдъхновение е за децата да спортуват и показва как с много труд и пот можеш да достигнеш върха без да си измамник. Ако в България имаше повече като него, света ще бъде по-добро място. Същото бих казал за Джокович и Надал. Хора, които са пример за подражание и които помагат много на сънародници и не само. Въпрос на време е и Григор да започне да помага активно за развитието на спорта в България, но това едва когато изпълни собствения си потенциал.
Великите хора, далеч не са само тези, които са известни с това. Българинът спасил дете на чужденци, не помня какви точно и загинал в последствие е герой. Този човек може никога да не му се е налагало да направи нещо различно от това да си гледа семейството, но в даден момент прави и невъзможното жертвайки себе си за чужд човек.
Както и да е, не знам защо се захванахме на тази тема, която далеч не е най-важната. Важното е, че целия свят говори за The Bulgarian, който прави фурор в най-популярния индивидуален спорт в света. Човека след всеки мач поздравява българската агитка на БЪЛГАРСКИ, снима се с тях и е горд от това, че е българин. А за езика е ясно, че когато на 10 години излезеш от България, няма начин да говориш чист български освен, ако не си там със семейството ти и не го практикуваш всеки ден.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Red_Neck написа:Григор е едно от много малките светли петна на българския спорт в момента.
Това съвсем не е вярно. Григор даже не е продукт на българския спорт....
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
rhaegar написа:За кво по дяволите му коментирате личностните качества? Какво значение има? Може да е най-големият боклук и пак да е добър тенесист. Или да е готин човек, но посредствен в спорта. Двете неща не са свързани изобщо.
Точно от теб не съм очаквал да напишеш ''тенесист''.

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]