DmG написа:Разбирачи , кой сипа психика във шишенцето със вода на Григор ? Нашия няма грам
Не се пали толкова бе човек... Всички искаме нашия да победи... Нормално е да има и критики... Успокой топката

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
DmG написа:Разбирачи , кой сипа психика във шишенцето със вода на Григор ? Нашия няма грам
MORSKI написа:Sofiaatowern написа:Kato gledam komentarite, chestno kazano me e SRAM da se nareche BULGARIN.
пиши на кирилица- първо.
Второ, прав си донякъде.
Дано не чете какво се пише по форумите.
Аз никога не съм държал ракета, заради това не смея да коментирам, но ми се иска супер много да бие заради "разбирачите".
MORSKI написа:Sofiaatowern написа:Kato gledam komentarite, chestno kazano me e SRAM da se nareche BULGARIN.
пиши на кирилица- първо.
Второ, прав си донякъде.
Дано не чете какво се пише по форумите.
Аз никога не съм държал ракета, заради това не смея да коментирам, но ми се иска супер много да бие заради "разбирачите".
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
SAMP написа:Дано да бие, но аз като говоря за психика, говора за всичките му важни мачове дотук!!
SAMP написа:Дано да бие, но аз като говоря за психика, говора за всичките му вайни мачове дотук!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост