Фен тема: Цвети Пиронкова
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Фен тема : Цвети Пиронкова
Нова победа за Цвети - (6-0,4-6,6-4) 

-
Тежка победа ...
Аз лично очаквах да я нагъне в 2 сета особено след това 6-0 в първият, давайки 4-5 гейма общо.
Ама важното е, че продължава и според мен, с оглед на това, че отпаднаха доста силни тенисистки, нашето момиче има реален шанс минимум за 1/2 финал.
Аз лично очаквах да я нагъне в 2 сета особено след това 6-0 в първият, давайки 4-5 гейма общо.
Ама важното е, че продължава и според мен, с оглед на това, че отпаднаха доста силни тенисистки, нашето момиче има реален шанс минимум за 1/2 финал.
THE G.A.M.E написа:Тежка победа ...
Аз си знаех, че мача ще е в 3 сета и не изключвах варианта, че ще се срине психически и ще бъде аут.
Все пак е супер, че е в следващата фаза!

П.п
От колко часа и е мача?
Левски завинаги в моето сърце
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
-
Е, то май в предишните 2 издание нашата във 2-ри кръг играеше с Винъс ... И се справяше перфе.
Явно е ред на Мара Шеповата да пие българска - студена водица.

Явно е ред на Мара Шеповата да пие българска - студена водица.

AnalBreaker написа:masona84 написа:Пиронкова започва срещу номер203 Долонц,но втори кръг най-вероятно с Шарапова
Има да си връща на Шарапова
Има, но нека да преодолее първият кръг.

Левски завинаги в моето сърце![
Кога е мача с Шарапова?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
[quote="W84me"]Кога е мача с Шарапова?[/quote
Не знам и аз]
Не знам и аз]
Левски завинаги в моето сърце![