Григор Димитров (официална тема)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Григор Димитров (официална тема)

Мнениеот kingofpop » 13 ное 2017 21:44

NOMER14 написа:
Red_Neck написа:Важна победа над Тийм!
+ 200 точки и Григор реално...... вече прескочи Тийм и Чилич в ранкинга :)

Иначе казано вече е 4-ти(макар и временно и неофициално) след Рафа и Роджър и....хлапака Зверев.
Чакаме реакция на антигришовците. Какво ли ще измислят.

почнаха да злословят, че е играл слабо и ако е бил срещу някой по-добър да не е имал шанс :mrgreen: :mrgreen:

което всъщност е доста вярно де, и 2 мата бяха трагични(според мен) Гришо трябва да вдигне нивото, иначе Дедо пак ще се разходи срещу него на 1/2 финала и ще си направи тренировка, а това ще ми дойде в повече да стане отново :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 ное 2017 22:05

Не мисля, че Рафа е фит да изкара турнира.
Григор има огромен шанс да отиде на 1/2.

Днес бе първи мач и за двамата и логично имаше много нерви, а и Тийм определено не е в най-доброто си състояние. Мнооого дълъг сезон и физическата форма е от значение.

Маестрото също не впечатли вчера.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 ное 2017 23:27

NOMER14 написа:
Red_Neck написа:Важна победа над Тийм!
+ 200 точки и Григор реално...... вече прескочи Тийм и Чилич в ранкинга :)

Иначе казано вече е 4-ти(макар и временно и неофициално) след Рафа и Роджър и....хлапака Зверев.
Чакаме реакция на антигришовците. Какво ли ще измислят.

То няма нищо за мислене, половината Топ 10 са контузени и отдавна не играят, затова е и на тази позиция Димитров .... и не, това не си го измислям, факт е. :lol: :lol: :lol: :lol:

п.п.: сега чакам да бъда заклеймен като "хейтър". :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 13 ное 2017 23:50

1982 написа:То няма нищо за мислене, половината Топ 10 са контузени и отдавна не играят, затова е и на тази позиция Димитров .... и не, това не си го измислям, факт е. :lol: :lol: :lol: :lol:

Taка е и какво от това? При здрави Джокович, Мъри и Вавринка това четвърто място щеше да е седмо или осмо примерно, да не е малко?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 ное 2017 00:00

А при здрави Нишикори и Раонич, това място щеше да си е обичайното - тоест извън десетката. :lol: :lol: :lol: Не знам защо ги пропускаш тях двамата, като постоянно са си преди Димитров в ранкинга, когато са здрави и играят ?!

п.п.: ми нищо, просто отговорих на гришовиста, нали сам се заяде нещо с "антигришовците", какво щели да измислят ?! Реших да не разочаровам човека :mrgreen: :mrgreen: , а и за щастие не ми се налага нищо да си измислям. :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 14 ное 2017 00:08

1982 написа:А при здрави Нишикори и Раонич, това място щеше да си е обичайното - тоест извън десетката. :lol: :lol: :lol: Не знам защо ги пропускаш тях двамата, като постоянно са си преди Димитров в ранкинга, когато са здрави и играят ?!

Не смятам, че са кой знае колко по-добри от Димитров за разлика от Мъри и Джокович примерно, но ОК, при здрави Нишикори и Раонич, Григор може би щеше да е на 10-11 място да речем, да не е малко?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 ное 2017 00:17

Няма значение ти или аз какво смятаме, цитирал съм факти - в ранкинга все им дишаше прахта и на двамата, докато бяха здрави и играеха.

И, не, не казвам че е малко, вече ти написах на кое отговорих. 8-) 8-) 8-)

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 14 ное 2017 00:24

1982 написа:Няма значение ти или аз какво смятаме, цитирал съм факти - в ранкинга все им дишаше прахта и на двамата, докато бяха здрави и играеха.

Съгласен съм с фактите Мъри и Джокович, защото те са класа над Григор. Раонич и Нишикори са просто... хипотетична твоя прогноза и едно голямо "ако". Милош е малко по-постоянен от Димитров, Нишикори винаги си е страдал от контузии. Можеше да бъдат пред нашия този сезон, но можешe и да не бъдат. Ще видим догодина дали ще успеят да го изпреварят.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 ное 2017 00:55

Не знам за какви хипотези пишеш, аз ти показвам реални факти - сравни колко време Нишикори и Раонич са преди Димитров, докато играеха ..... той ги изпревари чак този сезон, използвайки здравословните им проблеми.

А Мъри и Джокович не са класа над Димитров ...... те са много, ама много класи над него. Това там е друг свят, въобще не подлежи и на коментар. 8-)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 ное 2017 07:12

Разпределянето на силите през годината и контузиите (вследствие на претоварване) са част от играта.
Няма "ако"! Григор официално е #6 с голям шанс да стане #4!
Респект!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Тенис”