ДАВАЙ ЦЕЦИ
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ДАВАЙ ЦЕЦИ
Жалко,че загуби,но самият полуфинал си е успех.
merdanski написа:hetfield написа:и от какво сте недоволни драги тенис фенове?
1.Не гледам тенис
2.За Пиронкова знаех само от неуспехите и досега
3.Като чух че започва турнира от квалификациите си казах дотук ще е
4.Това,което постигна неизвестното за света момиче от Пловдив ми дава повод за национална гордост.Защото Цеци може и никога да не спечели голям турнир,но ще играе винаги не само за себе си,но и за БЪЛГАРИЯ,за разлика от други родни тенис "надежди".Помня преди на Australian open,не се помисли за голяма,биейки Винъс,а показа какво пишеше на екипа и.Някакви 8 букви на една държава,която и стотинка не е дала,задето името и се чува в света,заради такива като Цеци...
5.Ще продължа да не гледам тенис,но вече щом чуя за Гришата,Цеци,дори и за Дия Евтимова,ще стисам палци за тях.Дори и да падат в момента с 6-0,5-0(40-0)
именно,евала за отговора
Viktor4o_Rs написа:Гретна , мисля че все пак олигофрена си получи заслуженото![]()
![]()
Голямо браво на Цвети , да е жива и здрава и следващия път да спечели титлата
Поне с този ник, няма да го виждате...............доста време! Пак казвам,не съм привърженик на такива изказвания, но...........си има и правила!...За съжаление и Гретна няма да го видим ( малко време) пак по същата причина!

LaRgO написа:Жалко,че загуби,но самият полуфинал си е успех.
Това е от ясно по-ясно.Огромен покло пред Цвети

- merdanski
- Контакти:
niki87 написа:LaRgO написа:Жалко,че загуби,но самият полуфинал си е успех.
Това е от ясно по-ясно.Огромен покло пред ЦветиНо,на мен лично,ми писна да падаме на полуфинали(футболисти,волейболисти,сега и в тениса)...Ще доживеем ли да гледаме един голям финал
Очаквам още тази година да е в Аржентина този финал

Затова,въпреки,че Германия и Аржентина да не играят помежду си в близките 50 години,аз ще съм във Варна
-
- Контакти:
Цеци ,едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ за усилията ,старанието и огромният хъс за победа ! Ти си нашата шампионка !
niki87 написа:LaRgO написа:Жалко,че загуби,но самият полуфинал си е успех.
Това е от ясно по-ясно.Огромен покло пред ЦветиНо,на мен лично,ми писна да падаме на полуфинали(футболисти,волейболисти,сега и в тениса)...Ще доживеем ли да гледаме един голям финал
Всичко с времето си !!!

ЕДНО ГОЛЯМО,ГОЛЯМО БРАВО НА ЦВЕТИ!СУПЕР СИ МОМИЧЕ!
Признавам си ,че не гледам и не разбирам от тенис....Но.....Сигурно и мен ще ме нахулите, според мен обаче този полуфинал е буря в чаша вода.Плод на добро стечение на обстоятелствата и на късмет.Догодина пак ще отпада в кфалификациите!
Rodn1 написа:Признавам си ,че не гледам и не разбирам от тенис....Но.....Сигурно и мен ще ме нахулите, според мен обаче този полуфинал е буря в чаша вода.Плод на добро стечение на обстоятелствата и на късмет.Догодина пак ще отпада в кфалификациите!
Възможно е, няма да споря! Но това са велики неща и трябва да се наслаждаваме и уважаваме такива моменти! Преди 16 години бяхме на полуфинал на световното по футбол! Това ни остана, но не означава, че не се гордеем с това и че цялият български народ беше щастлив! Трябва да умеем да се радваме на такива редки моменти, а не злобничко да прогнозираме какво ще стане, ами ако пак стигне напред, какво ще кажеш тогава?!................