Поздравления!
За победител при мъжете и жените ще дам тези дни, за да се включа в играта.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
AnalBreaker написа:Прогнозите за краен победител ще ви ги искам, когато ви дам трите мача за прогнозиране.
Според мен Мъри играе много силно в Австралия и нищо чудно да стигне до финал отново, но не ми се вярва да спечели турнира.
Квитова ще спечели при жените така си мисля
Пловдивчанинът написа:AnalBreaker написа:Прогнозите за краен победител ще ви ги искам, когато ви дам трите мача за прогнозиране.
Според мен Мъри играе много силно в Австралия и нищо чудно да стигне до финал отново, но не ми се вярва да спечели турнира.
Квитова ще спечели при жените така си мисля
Няма ли да се правят прогнози на 10-15 мача от по-интересните, защото първите 2 кръга има ужасно много мачове. Поздрави за хубавата тема, която си направил!
Пловдивчанинът написа:Истината е, че до сега от Квитова никой нищо не очакваше сега вече е под голямо напрежение и всички очакват от нея дори титла. Ще играе под напрежение и ако спечели турнира съм сигурен ще тази година ще е нейната. Не съм и голям фен, но за момента наистина играе най-силният женски тенис, но повечето пъти в тези ситуации и Вознячки е попадала в подобна няколко пъти е по-вероятно да не стигне дори до 1/8 финалите. При мъжете също стана голяма мъгла, от една страна Ноле е уж големият фаворит, но и той отпусна юздите в края на сезона, Рафа разби Фед в Дубай преди 2 седмици и наистина нищо не се знае, за Мъри бих се съгласил той няма психиката да спечели турнир от шлема равносметката до момента са три загубени финала с 0:3 сета.
TodorT написа:Малиии, в темата ще стане мазало с тия прогнози....
TodorT написа:Малиии, в темата ще стане мазало с тия прогнози....

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост