Великолепен Григор отстъпи на Надал в 5 сетов трилър

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sirius123

Re: Australian Open | ГРИГОР ДИМИТРОВ - Рафа Надал | 10:30ч.

Мнениеот sirius123 » 26 яну 2017 19:40

Ако утре испанеца не се справи с бекхенд слайса на нашенеца , ще получи големи неприятности. Не му се нрави много. Очаква се левичаря да натиска непрекъснато на бекхенда на хасковлията. Тук има думата Валверду.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 26 яну 2017 19:49

Григор Димитров има възможности и шансове за победа. Пожелавам му я от сърце!
Предстои труден, оспорван двубой. Нека бъдем реалисти. Дори елементарно погледнато съперникът също е достигнал полуфинала. А този съперник е Рафаел Надал.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 26 яну 2017 20:18

[center]Рафа е перфектната тенис машина макар и вече леко скрибуцаща, дори и да загуби надявам се Гришата да го поразклати малко ;) Реална прогноза 3:0 за Надал , Патриотична прогноза 3:2 за Гришата с много обрати и спиращи дъха удари :lol: [/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 26 яну 2017 20:34

[center]
Полуфиналът на Григор на голям екран в кино Арена Запад
[/center] [center]Изображение[/center] Българска Федерация по Тенис съвместно с Евроспорт България организира утре, 27 януари, масово гледане на полуфиналния мач на Григор Димитров срещу Рафаел Надал. Срещата е в кино Арена Запад, часът 10:30.

Там ще бъдат Тодор Енев, капитан за Купа "Дейвис" и Пол Макнами, директор на турнира Garanti Koza Sofia Open, който ще се проведе от 5-и до 12-и февруари в "Арена Армеец". Очакваме всички, които искат да подкрепят Григор в този епичен момент. Заповядайте да споделим удоволствието от красотата на играта тенис на най-високо ниво.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 26 яну 2017 22:08

Надявам се Григор да победи. Ако му влиза първия сервис мисля че има голями шансове да вземе победата.
Дори и полуфинал е доста добре,но финал е още по добре. Дано да стигне до финал и да гледаме baby Fed срещу Fed :)
А може и след мача да попеят.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
xbox2
Контакти:

Мнениеот xbox2 » 26 яну 2017 23:23

Успех на Гришо на финала. Полуфинала е ясен. Прогноза: 3 - 0 сета :)

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 27 яну 2017 00:32

Според мен шансовете на Григор са доста добри. Надал е в много добра форма, но има доста колебания и е на моменти. Дори срещу изключително слабия Раонич видя много зор. Вече е на 31 години и такива дълги и изтощителни турнири няма как да не му се отразят във финалните мачове. Шансовете на Гришо са може би най-големи от всички изиграни мачове до сега между тях. Прогнозата ми е 3 на 1 за Григор!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 27 яну 2017 04:48

Коефициентът беше 1.44 за Надал, на 2.62 за Григор, в момента е 1.40 на 3.00, сещате ли се какво означава това?
За който не знае, ще поясня, когато преди дадено събитие коеф. се променя, то в 90% от случаите има причина и излиза това, към което са наклонени везните.
С оглед на промененият коеф. и с оглед на това, че при стандартен 1.40, за съперника трябва да е 2.75, а не 3.00, това означава, че според бет365, мачът е ПОЧТИ сигурна победа за Надал.
Аз, като българин, ще се радвам това да не стане, но едва ли.
По същият начин се вдигна коеф. и на Пулев срещу Кличко преди мача и всички знаем какво стана после.
Букитата не са тъпаци и твърде често знаят неща, които ние, обикновените фенове не знаем.
Именно на това се базират и промените в коефициентите им.
Аз лично не помня мач, в който коеф. да е паднал и той да не е излязъл.
И все пак, пожелавам успех на Гришо!
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 27 яну 2017 07:30

Оооо колко мачове с паднал наистина коеф съм изпускал. Включително и такива,които са падали от 3 на 1.2

Иначе за мача предполагам победа за Надал. Битките с Федерер са го научили как да се противопоставя на такъв стил на игра и то доста успешно. Все пак Гришо има предимство във физическо отношение и,ако успее да вкара мача в повече сетове има шанс да се промъкне на финала,който ще бъде истинско зрелище. Фед и Гришо двама от тенесистите практикуващи най-красивия тенис.

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 27 яну 2017 08:14

OT18 написа:Оооо колко мачове с паднал наистина коеф съм изпускал. Включително и такива,които са падали от 3 на 1.2

Иначе за мача предполагам победа за Надал. Битките с Федерер са го научили как да се противопоставя на такъв стил на игра и то доста успешно. Все пак Гришо има предимство във физическо отношение и,ако успее да вкара мача в повече сетове има шанс да се промъкне на финала,който ще бъде истинско зрелище. Фед и Гришо двама от тенесистите практикуващи най-красивия тенис.

При мач с повече сетове и 24 ч повече за почивка на Федерер, как мислиш, какви ще са шансовете на финала на Гришо?
Напротив, искам да са малко сетове и победа за Гришо, защото след такъв турнир, в който играеш през ден на върха на възможностите си, е кофти да загубиш финала именно поради умора :(
И според мен това не е справедливо, това не е футбол, да се скриеш зад някой съотборник, и да не ти личи слабото представяне на фона на целия отбор, това е индивидуален спорт и като такъв, трябваше да са поставени при равни условия, а не Федерер да почива 72 ч, а победителят от днешния мач само 48 ч.
Каквото и да си говорим, 24 ч повече за почивка са си отвсякъде плюс преди голям финал.
Относно днес, стискаме палци на Григор!!
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Върни се в “Тенис”